Όσοι ασχολούνται με την αστρολογία βλέπουν τις κινήσεις των άστρων να επηρεάζουν σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής τους, από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους άλλους μέχρι την επαγγελματική πορεία και τα οικονομικά τους. Έτσι, η αστρολογία επηρεάζει και την ερωτική ζωή των ζωδίων, με ορισμένα ζώδια να απολαμβάνουν την ερωτική επαφή σε σημείο να γίνεται η τέχνη τους, ενώ μαζί τους τίποτα και ποτέ δε γίνεται διαδικαστικά.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lovehoney απευθύνθηκε σε 3.500 άτομα για να διαπιστώσει αν υπάρχουν συσχετισμοί μεταξύ των ζωδίων και της σ3ξουαλικής ζωής. Μέσω της έρευνας και μιας σειράς ερωτήσεων η εταιρεία μπόρεσε να προσδιορίσει ποια ζώδια κάνουν περισσότερο σ3ξ, αλλά και τα μέλη του ζωδιακού κύκλου είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα.

Τα παρακάτω 5 ζώδια είναι οι νικητές του ζωδιακού κύκλου σε ό,τι αφορά την ενσωμάτωση καινούργιων τρόπων και τεχνικών στο κρεβάτι. Ας βουτήξουμε στα ερωτικά χαρίσματα κάθε ζωδίου, αλλά και τα γούστα του σε παντός είδους props. 

 

Ταύρος

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ηδονής, οι Ταύροι λατρεύουν τα φιλιά, τις αγκαλιές και τα χάδια. Eίναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο αισθησιακά και μέλη του ζωδιακού κύκλου και ένα από τα ζώδια που νιώθουν πιο άνετα με το σώμα τους. Ο Ταύρος έχει αντοχή και ως εραστής σας, θέλει να απασχολεί τις αισθήσεις σας για τη μέγιστη δυνατή απόλαυσή σας. Στο κρεβάτι θέλουν κεριά κάθε είδους και για κάθε χρήση, πάνω ή όχι στο σώμα τους, μεταξωτά σεντόνια, πολλά αγγίγματα, αλλά τους αρέσει και το πιο βουκολικό στοιχείο, στην ύπαιθρο. Τους αρέσουν οι μεγάλες, αργές ερωτικές περιπτύξεις και είναι πάντα έτοιμοι για ένα μασάζ. Επιπλέον, έχουν μερικά υπέροχα τρικ στο μανίκι και για μετά.

 

Λέων

Οι Λέοντες κυβερνώνται από τον Ήλιο, και όταν έρχεστε κοντά με ένα Λιοντάρι, θα νιώθετε κι εσείς σαν αστέρι. Ερασιτεχνικά βίντεο, σ3ξι φωτογραφίες, εσώρουχα κι εξαιρετικός φωτισμός δεν αποκλείεται να υπάρξουν στο κρεβάτι σας. Μπορεί επίσης να έχουν μια μικρή επιδειξιμανία και να φαντασιώνονται το δημόσιο σ3ξ, ποτέ όμως δε θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ως ζώδιο της φωτιάς, δεν είναι περίεργο γιατί τους αρέσει να κρατούν τη φλόγα αναμμένη- τα λιοντάρια έχουν εμμονή με την προσοχή, άλλωστε, και τίποτα δεν κρατάει την προσοχή περισσότερο εκεί, σε μια σχέση, από ένα (πολύ) καλό κρεβάτι. Τοπ οφ δε τοπ αντικείμενο που θέλουν να έχουν στο κρεάτι τους, ή δίπλα από αυτό είναι ένας καθρέφτης.

 

Παρθένος

Παρόλο που οι Παρθένοι δεν αγαπούν τον πειραματισμό στο κρεβάτι, είναι οι πιο σ3ξουαλικοί σύντροφοι σε ολόκληρο το ζωδιακό κύκλο. Η επιθυμία τους για τελειότητα πιθανότατα μεταφράζεται και στην κρεβατοκάμαρα, και κρίνοντας από τη θέση τους σε αυτή τη λίστα, φαίνεται ότι οι προσπάθειές τους μιλούν από μόνες τους. Μην αφήνετε το όλο θέμα της αυστηρότητάς τους να σας ξεγελάσει. Το γεγονός ότι κυβερνώνται από τον Ερμή (πλανήτης του μυαλού και της επικοινωνίας) σημαίνει ότι οι Παρθένοι μπορούν να σκεφτούν μερικές πολύ περίπλοκες φαντασιώσεις, απολαμβάνοντας ένα σενάριο ρόλων, μαζί με βρώμικα λόγια, καθώς και παντός είδους προπς, αναλόγως του ρόλου που θα έχουν κάθε βραδιά. Είναι επίσης ζώδιο υπηρεσίας, που σημαίνει ότι θέλουν πάντα να φροντίζουν τον σύντροφό τους, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι όχι μόνο κάνουν το περισσότερο σ3ξ από όλα τα ζώδια, αλλά είναι και οι πιο ικανοποιημένοι από τη σ3ξουαλική τους ζωή. Μάλιστα, οι Υδροχόοι είναι οι πιο πιθανό να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα, όλα τα πράγματα βασικά. Οι Υδροχόοι είναι μπροστά από την εποχή τους, σκέφτονται έξω από το κουτί κι επιλέγουν σ3ξουαλικά παιχνίδια και γκάτζετ υψηλής τεχνολογίας. Κάνουν το όλο θέμα να μοιάζει με καυτό επιστημονικό πείραμα. Είναι κατανοητό γιατί το ζώδιο του αέρα έχει μια τόσο ικανοποιητική σ3ξουαλική ζωή. Με κυβερνήτη τον Ουρανό, οι Υδροχόοι μπορούν να είναι αυθόρμητοι, προνοητικοί και συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, στοιχεία που τους κάνουν να αντιμετωπίζουν το σ3ξ σαν σπορ.

 

Ιχθείς

Ψάχνετε για ένα δυνατό παιχνίδι ρόλων; Βγείτε με έναν Ιχθύ. Το ζώδιο του νερού έχει μια φαντασία που όμοιά της δεν υπάρχει, οπότε μπορείτε να περιμένετε οι σ3ξουαλικές φαντασιώσεις τους να είναι γεμάτες με πολλές πικάντικες λεπτομέρειες και ονειρικές ερωτικές σκηνές. Η ερωτική επαφή με έναν Ιχθύ μπορεί να μοιάζει με ποίηση και τα προκαταρκτικά μπορεί να περιλαμβάνουν κάθε ρομαντική σκηνή που έχετε δει ποτέ σε ταινία κι είπατε πως αυτά δε γίνονται. Στον Ιχθύ αρέσει να πηγαίνει με τη ροή, του νερού. Σκεφτείτε το σ3ξ στο ντους, στην καυτή μπανιέρα ή στη θάλασσα. Από αντικείμενα, θα προτιμήσουν φτερά, μαντήλια και οποιοδήποτε soft μπιντιεςεμ στοιχείο.

 

Πηγή: Cosmopolitan