Όταν πρόκειται για σχέσεις, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτεραιότητες, Κάποια πιστεύουν στην ιδέα της αληθινής αγάπης, της μονογαμίας ή της δημιουργίας οικογένειας, ενώ άλλα μπορεί να τείνουν περισσότερο προς τις περιπέτειες, το polyamory ή τα one night stand. Αναρωτιέστε πόσο ψηλά τοποθετεί το ταίρι σας τον έρωτα, τη λαγνεία και τη σ3ξουαλική ικανοποίηση; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε κάποιες ενδείξεις σχετικά με το πόσο ψηλά βάζει το ταίρι σας το σ3ξ και τι είναι διατεθειμένο να αφήσει, για να είναι πρώτο στη ζωή του. Ακολουθούν τα έξι ζώδια που μπορεί να προτιμούν το σ3ξ από τον έρωτα, την αγάπη (και πιθανόν κι όλα τα άλλα).

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την αισθησιακή τους φύση. Το σ3ξ είναι περισσότερο μια φυσική ανάγκη γι’ αυτούς και μπορεί να μην τους πειράζει να το κάνουν με κάποιον με τον οποίο δε συνδέονται καθόλου συναισθηματικά (κατά περιπτώσεις το προτιμούν). Είναι αρκετά απαιτητικοί στο κρεβάτι και μπορεί ακόμη και να σκεφτούν να χωρίσουν με τον σύντροφό τους αν δεν είναι ευχαριστημένοι με τη σ3ξουαλική τους ζωή.

 

Τοξότης 

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την περιπετειώδη φύση τους και η σ3ξουαλική τους ζωή δε διαφέρει καθόλου. Χρειάζονται χρόνο για να δεσμευτούν με κάποιον σε μια σχέση και νιώθουν άνετα με τα one-night stands ή τα περιστασιακά κρεβάτια. Είναι πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι κι αυτό ισχύει και για τη σ3ξουαλική τους ζωή. Αν νιώθουν έλξη για κάποιον, δε θα τους πείραζε να κάνουν πρώτα σ3ξ και μετά να σκεφτούν τα συναισθήματά τους αργότερα, ή και ποτέ.

 

Ιχθείς

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο δε χρειάζονται πολλές προσπάθειες για να ενεργοποιηθούν ερωτικά. Μπορεί να ξεκινήσει με το να τοποθετήσετε το χέρι σας στους μηρούς τους, με μια έντονη οπτική επαφή ή απλά με το να πείτε μερικές σ3ξι ατάκες, κι είναι έτοιμοι. Αντιθέτως, αν η συζήτηση πάει στο συναίσθημα και το “τι έχουμε εμείς οι δύο τώρα;” μπορούν να μπλοκάρουν σε βαθμό βραχυκυκλώματος κι αυτό δεν το επιτρέπουν στον εαυτό τους. Μένουν στο δυνατό τους χαρτί κι αφήνουν την αγάπη για τους Καρκίνους, που τους πάει.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι απολαμβάνουν το σ3ξ και έχουν αδυναμία στα γρήγορα και τα μη δεσμευτικά. Τους αρέσει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να ξεκινούν το σ3ξ ξέροντας ότι μετά από αυτό δε θα ακολουθήσει τίποτα άλλο. Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκουν την πράξη απολαυστική, ειδικά αν έχουν γνωρίσει τον σύντροφο λίγες μέρες πριν, ενώ όσο περισσότερο δένονται με κάποιον, τόσο ο ερωτισμός τους κάνει φτερά και ξεκινούν να τον βλέπουν σαν φίλο.

 

Λέων

Οι Λέοντες έχουν μεγάλη σ3ξουαλική όρεξη και τους αρέσει να κυριαρχούν στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις αρχίσουν να κάνουν σ3ξ, προτιμούν να κρατούν κάθε σκέψη (είτε το κάνουν από έρωτα είτε από λαγνεία) στην άκρη και να επικεντρώνονται μόνο στο να περάσουν καλά. Γι’αυτούς άλλο η αγάπη κι άλλο το κρεβάτι και καλύτερα να τα κρατάς χώρια αν θες να μην πληγωθεί κανείς.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι φαντασιώνονται πολύ το σ3ξ και μπορούν να το κάνουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορεί, όμως, να μην τους αρέσει να αναλαμβάνουν την ευθύνη στην κρεβατοκάμαρα και να περιμένουν από τον σύντροφό τους να καταβάλει προσπάθειες για να τους αποπλανήσει. Επίσης, θέλουν τα πράγματα στα μέτρα τους και τον έλεγχό τους, πράγμα που η αγάπη κι ο έρωτας δε σου επιτρέπουν. Έτσι χρησιμοποιούν το σ3ξ ως τρόπο να κρατούν μια συναισθηματική απόσταση και το προτιμούν από το χάος που φέρνει η συναισθηματική εμπλοκή.