Το να είσαι ανιδιοτελής στο κρεβάτι δυστυχώς δεν είναι φυσικό για κάποιους. Αλλά το να δίνεις ευχαρίστηση, μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστικό με το να παίρνεις. Κι ενώ πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να είναι πιο δοτικοί στο κρεβάτι, ορισμένες προσωπικότητες έχουν απλώς μεγαλύτερη κλίση προς τη σ3ξουαλική γενναιοδωρία.

Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένοι τύποι προσωπικότητας που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη τάση να θέλουν να κάνουν τους συντρόφους τους να αισθάνονται καλά στο κρεβάτι. Από την επιθυμία να εξερευνήσουν τη σ3ξουαλικότητά τους, μέχρι την ικανοποίηση να βλέπουν τον σύντροφό τους να έχει οργ@σμό, όλα τα είδη των κινήτρων κάνουν ορισμένους ανθρώπους να δίνουν, παρά να παίρνουν.

Αν είστε περίεργοι πώς να βρείτε αυτόν τον τύπο ανθρώπου, ίσως να θέλετε να κοιτάξετε το ζώδιό τους. Ορισμένα ζώδια τυχαίνει να έχουν μεγαλύτερη κλίση προς την ικανοποίηση του συντρόφου τους, από τη φύση τους και το τι έχει γραφτεί στα άστρα.

 

Κριός

Η ανταγωνιστική ενέργεια του Κριού μπορεί να τον κάνει παθιασμένο εραστή και πρόθυμο να ευχαριστήσει τον σύντροφό του.

Ο Κριός λατρεύει να είναι ο καλύτερος σε όλα – αυτό περιλαμβάνει και το να δίνει τους περισσότερους οργ@σμούς στον σύντροφό του. Είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί τα ταλέντα του για να ευχαριστήσει τον σύντροφό του στο κρεβάτι, φροντίζοντας να είναι ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ το έτερον ήμισυ. Αν συναντήσετε έναν Κριό, λοιπόν, το πιθανότερο είναι ότι θα θελήσει να κάνει την εμπειρία ιδιαίτερα αξέχαστη, αν καταλήξετε μαζί στο κρεβάτι.

 

Ζυγός

Ως εραστής, ένας Ζυγός μπορεί να τείνει ιδιαίτερα να βεβαιωθεί ότι έχετε πάρει το μερίδιο της ευχαρίστησης που σας αναλογεί πριν επικεντρωθείτε σε αυτόν, αλλά εξακολουθεί σίγουρα να τείνει να θέλει τα πράγματα να είναι ισορροπημένα.

Οι Ζυγοί λατρεύουν να ευχαριστούν, δίνοντας  πριν λάβουν. Η αμοιβαία σ3ξουαλική ικανοποίηση είναι σημαντική για τους Ζυγούς· αν δεν είστε ανοιχτοί στο να δίνετε και να παίρνετε, τότε οι Ζυγοί θα σταματήσουν να σας καλοπιάνουν. Είναι ανοιχτοί στη σ3ξουαλική εξερεύνηση και δοκιμάζουν τα πάντα μια φορά, προκαλώντας αύξηση της θερμοκρασίας ανάμεσα στα σεντόνια. Ο Ζυγός σύντροφός σας μπορεί να θέλει να είναι ίση και μοιρασμένη η απόλαυση, ναι, αλλά αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα περάσετε πραγματικά υπέροχα.

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι απίστευτα περίεργοι και δημιουργικοί στο κρεβάτι. Κι αν καταλήξετε με έναν Παρθένο σύντροφο, έχετε μια ευκαιρία για μια πραγματικά φανταστική, δοτική ερωτική συνεύρεση.

Οι Παρθένοι έχουν μια διεστραμμένη πλευρά που τους ωθεί να χρησιμοποιήσουν την ισχυρή ηθική τους και τη γήινη φύση τους για να δώσουν ευχαρίστηση στον σύντροφό τους, χωρίς δεσμεύσεις, καθώς οι Παρθένοι ερεθίζονται από τις αντιδράσεις των εραστών τους στις σ3ξουαλικές τους κινήσεις. Αυτό το είδος προσωπικότητας αντλεί ευχαρίστηση από το να βλέπει τον σύντροφό του να αισθάνεται καλά, κι αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό είδος σ3ξουαλικής ανιδιοτέλειας.

 

Ιχθείς

Το τελευταίο ζώδιο που τείνει να είναι το πιο δοτικό στο κρεβάτι είναι οι Ιχθείς. Αυτό το ζώδιο, που ευδοκιμεί στη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αισθάνεται απόλυτα άνετα να μεταφέρει αυτές τις πτυχές της προσωπικότητάς του στην κρεβατοκάμαρα.

Αν έχετε βρει έναν Ιχθύ σύντροφο, το να αφεθείτε στις ανεξερεύνητες φαντασιώσεις σας μπορεί να είναι πιο πιθανό απ’ ό,τι με άλλα ζώδια. Οι ονειροπόλοι Ιχθείς αγαπούν να παίζουν ρόλους και να εξερευνούν – υποκύπτοντας μάλιστα στις φαντασιώσεις των συντρόφων τους τις περισσότερες φορές. Η απαλή, ρομαντική φύση τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τη δοτική τους φύση στο κρεβάτι, εστιάζοντας στις ανάγκες των συντρόφων τους πριν από τις δικές τους.

Ο καθένας μπορεί να βρει ικανοποίηση στο να δίνει ευχαρίστηση, αν έχει τη διάθεση. Αλλά αν βρείτε έναν σύντροφο που αποτελεί ισχυρό παράδειγμα ενός από αυτά τα ζώδια, οι πιθανότητες είναι ότι το πικ μιας καλής σ3ξουαλικής εμπειρίας γι’ αυτόν, θα είναι το αν μπορεί να κάνει την εμπειρία σπουδαία για εσάς.