Τα ζώδια που θα δεις πιο κάτω, είναι πολύ συγκεκριμένα και κάθετα στο «άλλο σχέση κι άλλο κρεβάτι». Θα μπλέξουν λοιπόν στις περιπέτειές τους, αλλά δε σημαίνει ότι θα αποκτήσουν και συναισθήματα για σένα. Για την ακρίβεια, παίζει και να τα χάσουν. Αν έχεις μπλέξει με κάποιο από αυτά, πέρασε κι εσύ καλά και μην περιμένεις κάτι περισσότερο από ό,τι ήδη ζήσατε.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί μια βραδιά πάθους. Ωστόσο, το θέμα με τον Κριό είναι ότι το ενδιαφέρον του κατά πάσα πιθανότητα κρατά μόνο για εκείνη τη βραδιά. Μετά βαριέται, ξενερώνει, θέλει κάτι άλλο. Αν υπάρχει κάτι καλό στην όλη υπόθεση με τον Κριό, είναι ότι τουλάχιστον δε δίνει ελπίδες στον/ην άλλο/η και δεν τάζει πράγματα που δε θα κάνει. Είναι ξεκάθαρος κι ας φαίνεται ωμός και σκληρός.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σαφώς και θα περάσει καλά μαζί σου για μια βραδιά, ωστόσο να ξέρεις ότι για εκείνον δεν αρκεί μόνο το σ3ξ για να θελήσει να σε ξαναδεί ή να προσπαθήσει να κάνει κάτι παραπάνω μαζί σου. Θέλει πολλά περισσότερα κι αν δεν πληροίς τις προδιαγραφές του, τότε απλά δε θα τον ξαναδείς. Ο Ταύρος θέλει πέρα από το σ3ξουαλικό κομμάτι, να ταιριάζετε και σε άλλα πράγματα. Να νιώθει μαζί σου ασφαλής και να έχει μια σταθερότητα. Αν δεν τα έχει, δε θα το προσπαθήσει καν, ακόμα κι αν σε αδικήσει μην προσπαθώντας να σε μάθει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο Σκορπιός κάνει σ3ξ παραπάνω από μια βραδιά, μπορεί να δείξει κατά τη διάρκεια της πράξης κάποιες αδυναμίες του ή και απωθημένα που έχει στο κρεβάτι. Κι αυτό δεν το θέλει με τίποτα. Επομένως, μόλις τελειώσει το σ3ξ, θα του βγουν όλες του οι ανασφάλειες και οι φοβίες και θα το βάλει στα πόδια. Κι αυτό γιατί θα σκεφτεί ότι ίσως ακόμα και καταλάθος να υπήρξε αρκετά ευάλωτος, ή να έδειξε αδύναμα σημεία του χαρακτήρα του και τώρα πρέπει να προστατευτεί και να φύγει μακριά σου για να μη σου δείξει τίποτα περισσότερο και θεωρήσεις πως «τον έχεις» ή ότι τον κρατάς στο χέρι και μπορείς να τον κάνεις πιόνι σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να διαχωρίζει την καλοπέραση από τη μονιμότητα. Δε θα σου δώσει γενικά ελπίδες για κάτι περισσότερο αν κι εκείνου δεν του βγαίνει το κάτι παραπάνω. Μπορεί να σου φανεί σκληρός, αλλά θα στο ξεκόψει. Επίσης, ο Τοξότης μετά από ένα one night stand μπορεί να σκεφτεί ότι ήδη έδωσε περισσότερα από όσα θα ήθελε να δώσει και έτσι απλά να σε χαιρετήσει και να μη σε ξαναδεί. Είναι που είναι γενικά στον κόσμο του, μην περιμένεις έρωτα, ρομαντισμό και καψούρα από έναν Τοξότη.

Πηγή: mylife.com.cy