Κάθε ζώδιο έχει διαφορετική συμπεριφορά στο κρεβάτι. Άλλες φορές είναι πιο δοτικό κι απελευθερωμένο, κι άλλες φορές πιο συνεσταλμένο. Όλες αυτές οι συμπεριφορές όμως έχουν ένα κοινό μοτίβο, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από γκρίνιες και παράπονα, πονοκεφάλους κι άλλα τέτοια όμορφα. Στην πραγματικότητα, μήπως όλα τα παραπάνω είναι προπομπός ότι θέλει να σε χωρίσει και στο δείχνει ξεκάθαρα πάνω στο κρεβάτι;

Κριός

Όταν ένας Κριός αποφασίσει να τελειώσει μία σχέση το δείχνει στο κρεβάτι κι είναι πιθανό να προκαλέσει πολλές διαμάχες. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στη δυσκολία τους να λάβουν μια απόφαση, είτε στον παρορμητικό τους χαρακτήρα. Με τις αντιπαραθέσεις αυτές κατά τη διάρκεια του σ3ξ μπορεί να διατυπώσουν άνετα την επιθυμία τους για χωρισμό.

Ταύρος

Υπάρχει η παροιμία που λέει ότι: «Η σιωπή είναι χρυσός». Όταν ένα άτομο με ζώδιο στον Ταύρο επιλέγει να μην εκφράσει τα συναισθήματά του στο κρεβάτι και να μην εκδηλώνεται ρομαντικά, τότε σίγουρα υπονοεί ότι υπάρχουν δυσκολίες ή προβλήματα στη σχέση σου που θέλει να λύσετε.

Δίδυμοι

Αν δε θέλει καμία επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σ3ξ θα το δείξει μ’ έντονο τρόπο. Είναι ένα σημάδι ότι εκτός απ’ τη μη επικοινωνία στο κρεβάτι, ένας δίδυμος, μπορεί να σταματήσει ν’ απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά σου. Η μόνη λύση για να τον κρατήσεις σ’ επαφή είναι ν’ ακολουθήσεις αυτό που εκείνος θέλει.

Καρκίνος

Ίσως, ο Καρκίνος σε κάνει συχνά να επικεντρώνεσαι σ’ όλα τα προβλήματα που έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν ακόμη και στο κρεβάτι, εκφράζοντας δυσαρέσκεια. Αυτός είναι ο τρόπος του, να δείξει ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Και πίστεψέ με, είναι αδύνατο να μην προσέχεις τις προειδοποιήσεις του για επερχόμενες δυσκολίες.

Λέων 

Ο Λέων θα εκφράσει τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια του σ3ξ ή και όχι, και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να σε πείσει για το πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Θα επιδιώξει να συμπεριφέρεται με τρόπο που να υποδεικνύει ότι είναι ανώτερος απ’ τους άλλους και να προσπαθεί έτσι να σού δείξει ότι αν δεν ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις του, κάποιος άλλος θα το κάνει.

Παρθένος

Όταν ένας Παρθένος σκέφτεται να τερματίσει μια σχέση, θα τ’ αποδείξει με διάφορους τρόπους επάνω στο κρεβάτι. Μπορεί να εκδηλώσει γκρίνια και ν’ ασκήσει κριτική, εκφράζοντας τις ανησυχίες του για τη σχέση. Επιπλέον, θα είναι αποφασισμένος σχετικά με τις επιθυμίες του κι ενδέχεται ακόμα και να σού δώσει τα παπούτσια στο χέρι ή να σε στείλει τσiτσiδι σπίτι σου.

Ζυγός

Όταν ένα άτομο που συνήθως εκδηλώνει τρυφερότητα και στοργή πάνω στο κρεβάτι απομακρύνεται ξαφνικά κι αρχίζει ν’ αναζητά αλλού συντροφιά, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εσένα. Γι’ αυτό προσπάθησε ν’ αντιστρέψεις το παιχνίδι και να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός σκέφτεται να λήξει μια σχέση, συχνά εκδηλώνει μυστηριώδη απομάκρυνση στο κρεβάτι και σταματά να εκφράζει ζήλια. Αυτά τα σημάδια είναι ανησυχητικά κι αξίζει να αναρωτηθείς για την κατάσταση της σχέσης σου.

Τοξότης

Όταν ένας Τοξότης θέλει να τερματίσει μια σχέση, συχνά εκφράζει την ανεξαρτησία του, είναι απόμακρος κι αγενής στο κρεβάτι. Αυτό που επίσης αξίζει να παρατηρήσεις είναι όταν ανεβάζει φωτογραφίες στα social media χωρίς εσένα. Εάν προσπαθήσεις να συζητήσεις γι’ αυτό, ενδέχεται ν’ αντιδράσει μ’ οργή και να διακόψουν κάθε διπλωματική σχέση μαζί σου.

Αιγόκερως

Αν ο Αιγόκερως σε αγνοεί στο κρεβάτι κι επενδύει περισσότερο χρόνο στην εργασία του, υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζει αναστάτωση για κάτι, χωρίς να είναι πιθανό να σού αποκαλύψει ποτέ τον λόγο αυτής της ανησυχίας. Απλά θ’ απομακρυνθεί από εσένα και δε θα μάθεις και ποτέ την αιτία.

Υδροχόος

Όταν ο Υδροχόος αρχίζει να επιδεικνύει λιγότερο ενδιαφέρον στο κρεβάτι κι αναζητά νέες δραστηριότητες ή φίλους, υπονοεί ότι θεωρεί τη σχέση σας βαρετή και κουραστική. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι σκέφτεται να τερματίσει σύντομα τη σχέση μαζί σου.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν την τάση να ονειρεύονται και να πιστεύουν ότι η αληθινή αγάπη απαιτεί θυσίες. Για να συνεχίσεις μια σχέση μ’ έναν Ιχθύ, θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις θυσίες ακόμα και στο κρεβάτι. Ωστόσο, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όταν του ζητάς εξηγήσεις για τα ψέματά του μπορεί ν’ αποτελέσει ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό του.