Αν και ο κόσμος της αστρολογίας είναι συχνά λίγο αμφιλεγόμενος, ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε για τον εαυτό μας και τους άλλους από την εξερεύνηση των γενέθλιων χαρτών και των θέσεων των ζωδίων. Οι αστρολόγοι συχνά εξετάζουν τους πλανήτες και τα αστέρια για να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με την ατομική ιδιοσυγκρασία, τη σ3ξουαλική συμπεριφορά και τα στυλ της. Ο πλανήτης Αφροδίτη, γνωστός ως η μητέρα του σ3ξ και της αγάπης, αποτελεί συχνά το σημείο εκκίνησης της αστρολογίας για την κατανόηση των σ3ξουαλικών ταυτοτήτων και σχέσεων. Οι ανταλλαγές ενέργειας λαμβάνουν χώρα μέσω των σ3ξουαλικών επαφών και οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου μπορεί να μας πει πώς συμπεριφέρεται σε διάφορες πτυχές του σ3ξ. Τι αλλάζει λοιπόν στο κάθε ζώδιο;

 

Αφροδίτη στον Κριό:

Οι Κριοί λατρεύουν οι σύντροφοί τους να δίνουν τον εαυτό τους πλήρως ερωτικά. Το σ3ξ μπορεί να είναι αυθόρμητο και συχνά κενό από περιορισμούς. Κάποιοι είναι εθισμένοι στα παιχνίδια κι αγαπούν μια καλή κατάκτηση, ενώ έχουν επίσης ισχυρές επιθυμίες. Οι εραστές Κριοί μπορεί να είναι εγωιστές στο κρεβάτι και να πέφτουν γρήγορα στην κύρια πράξη, χωρίς πολλά προκαταρκτικά. Ταυτόχρονα, είναι παθιασμένοι, ειλικρινείς και ιδιαίτερα ενθουσιώδεις εραστές. Το άγγιγμα των μαλλιών και τα χάδια στο πρόσωπο τους διεγείρουν, καθώς η πιο ισχυρή ερωτογενής ζώνη τους βρίσκεται στο κεφάλι. Είναι επίσης έτοιμοι για περιπέτειες και νιώθουν αυτοπεποίθηση να έχουν το πάνω χέρι στο κρεβάτι.

 

Αφροδίτη στον Ταύρο:

Το σ3ξ με συναίσθημα και ο ρομαντισμός περιλαμβάνονται στο πώς θέλει το κρεβάτι του αυτό το ζώδιο. Πιθανότατα οι πιο απτικοί σ3ξουαλικοί σύντροφοι, αφού θεωρούν το άγγιγμα πολύ σημαντικό στις αλληλεπιδράσεις τους. Δε φημίζονται για τον αυθορμητισμό τους, αλλά είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Τους αρέσει να ζουν τη στιγμή, με φυσικό και ιδιαίτερα σωματικό τρόπο. Το να μην κάνει σ3ξ είναι δύσκολο για έναν Ταύρο, γι’ αυτό και φαινομενικά είναι πάντα ζευγάρι με έναν σ3ξουαλικό σύντροφο. Είναι γνωστοί για την υψηλή αντοχή τους, οπότε το σ3ξ είναι συνήθως διαρκείας και στιβαρό.

 

Αφροδίτη στους Διδύμους:

Αυτό το ζώδιο ερεθίζεται συχνά από τις συζητήσεις και τα γέλια στο κρεβάτι. Λατρεύουν τα φιλιά και οι στοματικές απολαύσεις έχουν μεγάλη σημασία για τους εραστές Διδύμους. Τα παιχνίδια ρόλων και τα εκτεταμένα προκαταρκτικά είναι επίσης πράγματα που τους αρέσουν πολύ, καθώς οι Δίδυμοι συνήθως θέλουν να διασκεδάζουν στο κρεβάτι. Είναι ενθουσιώδεις, ευφάνταστοι και περίεργοι για όλα τα διαφορετικά είδη σ3ξουαλικής έκφρασης, αλλά μπορεί επίσης να έχουν την τάση να σκέφτονται υπερβολικά μερικές φορές. Λιγότερο καθοδηγούμενοι από τις ερωτικές τους επιθυμίες, οι Δίδυμοι συνήθως αντιδρούν με λογική κι επιχειρήματα αντί για το συναίσθημα, γεγονός που τους κάνει να αμφισβητούν τα “τι θα γινόταν αν” που εμπλέκονται στις σ3ξουαλικές αλληλεπιδράσεις.

 

Αφροδίτη στον Καρκίνο:

Οι εραστές Καρκίνοι είναι γνωστοί για την ευαισθησία τους και τη γλυκύτητά τους στο κρεβάτι. Μπορεί να είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια και συνήθως ερεθίζονται από συντρόφους που έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ανοιχτοί. Τούτου λεχθέντος, δε θα μοιραστούν εύκολα τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις τους μέχρι να μπορέσουν να σας εμπιστευτούν. Οι εραστές Καρκίνοι θέλουν να είναι όλοι δικοί σας και το τέλειο σενάριό τους θα σήμαινε να περνούν όλη τη μέρα στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους. Προστατευτικοί και συναισθηματικοί, οι Καρκίνοι είναι οι πιο ρομαντικοί από όλα τα ζώδια στο κρεβάτι τους και δεν κάνουν ποτέ σ3ξ αν δεν τους κερδίσεις πρώτα νοητικά.

 

Αφροδίτη στον Λέοντα:

Για τους Λέοντες, το σ3ξ περιστρέφεται γύρω από την αμέριστη προσοχή και τη λατρεία. Είναι πιο ερεθισμένοι από έναν στοργικό σύντροφο και η έντονη αίσθηση υπερηφάνειας τους κάνει να θέλουν να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι. Σίγουρα θα φροντίσουν έναν σύντροφο, αλλά έχουν επίσης μια φυσική τάση να φροντίζουν πρώτα τον εαυτό τους. Μερικές φορές ζηλεύουν, ή θέλουν να εντυπωσιάσουν τους εραστές τους με τις σ3ξουαλικές τους ικανότητες, γεγονός που τους κάνει πολύ ανοιχτούς στο να δοκιμάσουν κάτι νέο στο κρεβάτι. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι σ3ξουαλικές τους φαντασιώσεις προέρχονται από μια βαθύτερη επιθυμία για αγάπη και στοργή.

 

Αφροδίτη στην Παρθένο:

Για τους εραστές Παρθένους, το σ3ξ είναι απαραίτητο μέρος της υγείας και της γενικής ευεξίας. Χρησιμοποιούν τη σ3ξουαλική έκφραση για να απελευθερώσουν το καθημερινό άγχος και την ένταση. Το σ3ξ είναι συνήθως απλό, γλυκό κι ευθύβολο. Οι Παρθένοι αγαπούν επίσης να κάνουν μικρές πράξεις για τους συντρόφους τους για να δείξουν την εκτίμησή τους. Μερικές φορές είναι ανασφαλείς και τείνουν να επανορθώνουν δίνοντας προσοχή σε αυτό που σας αρέσει. Επικεντρώνονται σε πράγματα που σας ανάβουν και προσπαθούν να σας ικανοποιήσουν. Ενώ είναι ακόρεστα περίεργοι για το σ3ξ, συχνά κρατούν τις φαντασιώσεις για τον εαυτό τους. Μην αφήσετε αυτό να σας ξεγελάσει – δε φοβούνται να εξερευνήσουν.

 

Αφροδίτη στον Ζυγό:

Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν να ικανοποιούν τους συντρόφους τους κι αναζητούν την ισορροπία μέσα στις σ3ξουαλικές τους σχέσεις. Οι Ζυγοί λαχταρούν να κάνουν τα πράγματα σωστά κι έχουν έντονη ανάγκη για να νιώσουν πως κάτι αλλάζει τον κόσμο τους, ανάμεσα σε δυο σ3ξουαλικές επαφές. Ενώ είναι συχνά δοτικοί στο κρεβάτι, περιμένουν επίσης από τους συντρόφους τους να δώσουν σε αντάλλαγμα τα ίδια ή και περισσότερα. Είναι αρκετά προκλητικοί με έναν συγκρατημένο τρόπο και είναι γνωστοί ως γεννημένοι γόηδες. Όταν πρόκειται για σ3ξ, οι Ζυγοί θέλουν η ατμόσφαιρα και η διάθεση να είναι στα μέτρα τους. Σκεφτείτε δωμάτια με κεριά, σέξι μουσική και μεταξένια σεντόνια.

 

Αφροδίτη στον Σκορπιό:

Σ3ξουαλικά μιλώντας, οι Σκορπιοί μπορεί να είναι οι πιο περίπλοκοι εραστές. Ενώ έχουν μια έμφυτη αίσθηση της έντασης και του συναισθήματος που εμπλέκεται στις σ3ξουαλικές τους επιθυμίες και δεν είναι πάντα ανοιχτοί όσον αφορά την έκφρασή τους. Ορισμένοι Σκορπιοί έχουν ανάγκη από δύναμη, γεγονός που τους κάνει ελαφρώς bossy στο κρεβάτι. Άλλοι εκφράζουν τις ελεγκτικές τους αισθήσεις με το να τρέχουν μακριά από το άτομο που επιθυμούν, να γίνονται μη διαθέσιμοι, ακόμα και να απέχουν από το σ3ξ για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όπως και να έχει, φέρνουν ένταση και πάθος στις επαφές τους. Οι Σκορπιοί θεωρούν το σ3ξ οικείο, προσωπικό κι ερωτικό.

 

Αφροδίτη στον Τοξότη:

Αυτοί οι άνθρωποι σκέφτονται το σ3ξ ως άθλημα. Είναι πολύ άμεσοι με τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους στο κρεβάτι και διαθέτουν μια αναζωογονητική παιδική ειλικρίνεια. Στους Τοξότες εραστές αρέσει να διασκεδάζουν στο κρεβάτι και το γέλιο είναι ένα σημαντικό ερεθιστικό στοιχείο. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστές και δεν τους αρέσουν οι μεγάλες ρομαντικές χειρονομίες. Γι’ αυτούς, ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε σ3ξ είναι απλά να το κάνετε.

 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω:

Ευθείς και ωμοί όταν πρόκειται για σ3ξ, οι Αιγόκεροι συχνά έλκονται από δυνατούς και ισχυρούς εραστές που δείχνουν εξουσία σε κάποιο επίπεδο. Απολαμβάνουν επίσης τη μυστικότητα και τη διακριτικότητα και είναι συνήθως κλειστοί όσον αφορά τις σ3ξουαλικές τους επαφές. Βασισμένοι στη φύση και τη γη, επιμένουν σε μια μέθοδο ερωτικής πράξης χωρίς φιοριτούρες. Γενικά αρκούνται στην απλή συνέπεια στις σ3ξουαλικές πράξεις, και θεωρούν ότι η ποικιλία και ο αυθορμητισμός είναι λιγότερο σημαντικά από την ασφάλεια.

 

Αφροδίτη στον Υδροχόο:

Αυτοί οι νεροκουβαλητές έχουν μια πολύ “ψεκάστε-σκουπίστε” στάση όταν πρόκειται για σ3ξ. Οι εραστές Υδροχόοι δε φημίζονται για τη ζεστασιά και το άνοιγμά τους, αν και είναι πολύ ενθουσιώδεις στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Στο κρεβάτι, συνήθως εμφανίζονται αβίαστα γνώστες και έμπειροι. Και μπορούν επίσης να ερεθίζονται ιδιαίτερα όταν ο σύντροφός τους δεν είναι. Το να καταλάβουν πως θα γίνουν οι δάσκαλοι, μπορεί συχνά να τους κάνει να θέλουν κάποιον περισσότερο.

 

Αφροδίτη στους Ιχθείς:

Ανοιχτοί σε πολλές μορφές σ3ξουαλικής έκφρασης, οι εραστές Ιχθύες είναι συνήθως πρόθυμοι να ευχαριστήσουν. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και συναισθηματικοί, αλλά και λίγο ντροπαλοί και κλειστοί. Συμπεριφέρονται σχεδόν σαν χαμαιλέοντες και μερικές φορές είναι δύσκολο να εντοπίσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους. Ενώ μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι, συγχωρούν επίσης γρήγορα. Μπορεί να φαίνονται αποστασιοποιημένοι και διαστημικοί, αλλά μπορούν επίσης να είναι οι πιο ρομαντικοί εραστές.