Αν νομίζατε ότι το λιπαντικ0 προορίζεται μόνο για χρήση κατά τη διάρκεια της κ0λπικής επαφής, τότε μάλλον αγνοείτε τις δυνατότητες αυτού του αφανή ήρωα. Σας έχουμε 8 εναλλακτικές χρήσεις του που θα απογειώσουν το παιχνίδι σας.

 

1.Βάλτε μερικές σταγόνες στο πρ0φυλακτικό

Οι άνδρες γενικά παραπονιούνται ότι η χρήση πρ0φυλακτικού μειώνει το επίπεδο ευχαρίστησης και να μια γρήγορη λύση. Βάλτε μια ή δύο σταγόνες μέσα σε αυτό και αυτό θα αυξήσει την ευαισθησία που νιώθει μέσα στο λάτεξ. Το αποτέλεσμα; Θα ξεκλειδώσει έναν εντελώς νέο κόσμο απόλαυσης!

 

2. Λιπάνετε το στήθ0ς

Βάλτε μερικές σταγόνες ανάμεσα στα στήθh σας και αφήστε τον να γλιστράει το πέ0ς του μέσα και έξω από το ντεκολτέ σας ενώ εσείς τα κρατάτε. Η πράξη θα είναι πιο ατμοσφαιρική απ’ ό,τι φαντάζεστε.

 

3. Χρησιμοποιήστε το με δ0νητή

Εδώ είναι μια επαγγελματική συμβουλή που θα σας κάνει να απογειωθείτε. Βάλτε λίγο λιπ@ντικό στην κλειτορiδα σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα δ0νητή. Η υγρή αίσθηση θα σας οδηγήσει σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία.

 

4. Δουλειά με το χέρι

Ανακαλύψτε ξανά την τέχνη του αγγίγματος με το αγαπημένο σας λιπ@ντικό. Συμβουλή: Κάντε μασάζ στους όρxεις του ή στο περίνε0 (την περιοχή μεταξύ του πέ0υς και του πρwκτού) για να τον τρελάνετε.

 

5. Μασάζ

Μια καλή ποιότητα λιπαντικ0ύ είναι ασφαλής για το σώμα σας και ένα μεγάλο εργαλείο για ένα φοβερό παιχνίδι. Δώστε στο ταίρι σας ένα αισθησι@κό μασάζ και φτιάξτε του τη σωστή διάθεση!

 

6. Ρίξτε το στις θhλές

Βάλτε μερικές σταγόνες στις θhλές σας και φυσήξτε! Η αίσθηση της ψύξης θα σας ξετρελάνει.