Αν σας αρέσει η αίσθηση της βαθιάς διείσδuσης, αν θεωρείτε τον εαυτό σας ελαφρώς ευέλικτο και αν σας αρέσουν όλα τα περίεργα στο κρεβάτι, πρέπει να μάθετε για τη σ3ξουαλική στάση της γοργόνας. Τώρα, η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει καμία σχέση με το πώς οι γοργόνες κάνουν «πραγματικά» σ3ξ, πράγμα που είναι καλό, γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές πολύ πραγματικές, μη μυθικές συμβουλές για το πώς να το κάνετε σωστά. Ονομάζεται «γοργόνα» επειδή τα πόδια σας είναι πιεσμένα μεταξύ τους και μοιάζουν με την ουρά μιας γοργόνας που δείχνει προς τα πάνω, αλλά το σημαντικό είναι ότι αυτή η στάση του σ3ξ έχει πάρα πολλά οφέλη, είτε στη στεριά είτε στη θάλασσα.

Η στάση είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη. Απλά ξαπλώστε με τους γοφούς σας στην άκρη ενός ανθεκτικού πάγκου, κρεβατιού ή τραπεζιού. Ο διεισδυτικός σύντροφος στέκεται ή γονατίζει για να εισέλθει, ανάλογα με το ύψος του, ενώ το άτομο που δέχεται τη διείσδυση ξαπλώνει ή ανασηκώνεται ελαφρώς σε μια σχεδόν ορθή γωνία, με το πίσω μέρος των γοφών να εφάπτεται στο σώμα του παρτενέρ του. Το βασικό στοιχείο για να γίνει άνετη κι όχι να μοιάζει με προπόνηση είναι να βεβαιωθείτε ότι και τα δύο γεννητικά σας όργανα βρίσκονται στο ίδιο (ή ελαφρώς διαφορετικό) ύψος για να διευκολύνετε τη διείσδuση. Αν ο διεισδuτικός σύντροφος βρίσκεται σε άβολη ή δυσάρεστη γωνία, προσθέστε στρατηγικά μερικά μαξιλάρια για να διορθώσετε την κατάσταση.

Παραλλαγές:

1. Η κλασική

Αντί να βουτήξετε κατευθείαν στο ψητό, χτίστε την προσμονή. Πριν από τη διείσδuση κι όταν είστε ήδη σε θέση, αφήστε τον σύντροφό σας να ξεκινήσει φιλώντας το εσωτερικό των μηρών σας και ειδικά την περιοχή πίσω από τα γόνατά σας, καθώς η περιοχή αυτή είναι μια ανεκτίμητη ερωτογενής ζώνη. Ο σύντροφός σας μπορεί να μετακινήσει αργά τα χέρια του προς τα πόδια σας για να τα κρατήσει μαζί πριν γλιστρήσει μέσα.

 

2. Με λυγισμένα γόνατα

Αν θέλετε μια πιο βαθιά αίσθηση, λυγίστε τα γόνατά σας και ακουμπήστε τα πόδια σας στο στήθος του συντρόφου σας. Αυτό είναι ιδανικό για βαθύτερη διείσδuση, οπότε είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με μικρότερα πέη.

 

3. Η κατακόρυφη

Αν θέλετε να το πάτε ακόμα πιο βαθιά, λυγίστε τα πόδια σας προς τα πίσω προς το σώμα σας, σαν να κάνετε τη στάση του αρότρου στη γιόγκα. Αυτό μπορεί να επιτρέψει στον σύντροφό σας να πάει βαθύτερα μέσα σας και να χτυπήσει νέες γωνίες- μπορεί να είναι ιδανικό για τη διέγερση των εσωτερικών σας hotspots, ή του σημείου Α (το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου σε όλο το μήκος πίσω από τον τράχηλο της μήτρας). Για βέλτιστη εσωτερική διέγερση, ο σύντροφος που διεισδuει θα πρέπει να δοκιμάσει να κινεί τους γοφούς του με ανοδικές κινήσεις και όχι απλώς μέσα και έξω. Αν θέλετε να το πάτε πιο χαλαρά, απλά λυγίστε τα γόνατά σας προς το στήθος σας.

 

Εξτρα τιπ:

Πάρτε τον έλεγχο καθορίζοντας τον ρυθμό. Κουνηθείτε μπρος-πίσω ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, δοκιμάστε να βάλετε τον σύντροφό σας να μείνει ακίνητος και να κινείστε μόνο εσείς, ώστε να του δείξετε ακριβώς πώς σας αρέσει. Προσθέστε ένα δαχτυλίδι δόνησης π3ους για επιπλέον ένταση και για τους δυο σας.