Πάμε λίγο να ανάψουμε, να φτιαχτούμε και να συζητήσουμε για αυτά τα πράγματα που αναζωογονούν τις μηχανές μας, γυρίζουν τους διακόπτες μας, κοκκινίζουν τα μάγουλά μας και αναδεύουν τα μέσα μας. Και μιάς και μιλάμε για ανάμματα πρώτα πρώτα επιτρέψτε μου να πω ότι η συναίνεση είναι πρωταρχικής σημασίας για την απόλαυση, μιας και νέα έρευνα στην Αμερική κατέταξε το να τους λένε «Μου αρέσει αυτό» στο κρεβάτι ως κορυφαίο αφροδισιακό. Οπότε μην ξεχνάμε να παίρνουμε έγκριση πρώτα, είναι το νο1 για την απόλαυση. Αν και τα ερεθίσματα είναι τόσο ιδιόμορφα όσο και το ευρύ φάσμα των ανθρώπων που τα παρουσιάζουν, η έρευνα έχει αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ αστρολογίας και διέγερσης. Οπότε πάμε να δούμε τί ανάβει το κάθε ζώδιο. Όσο πιο πολλά ξέρεις….

 

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον πλανήτη της ορμής και της επιθυμίας, οι Κριοί είναι άμεσοι σχετικά με το τι τους αρέσει και τι όχι. Οι Κριοί αρέσκονται στους φίλους με οφέλη (Friends with benefits), στο σ3ξ σε δημόσιους χώρους και στο χαϊδολογήματα το επόμενο πρωί. Είναι πάντα οξυγονωμένοι από την παρόρμηση, την ευκολία και την ένταση. Έτσι, ένα διασκεδαστικό πρωινό, ένα φιλαράκι που μπορούν να καλέσουν για να κάνουν στενή παρέα ή γιατί όχι να το κάνει σε ένα παγκάκι στο πάρκο, όλα συνωμοτούν για να εμπνεύσουν την επιθυμία του Κριού.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι αρέσκονται στο πρωινό, στα φιλιά, στις μυρωδιές και στους κινηματογραφόφιλους. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αισθησιακής εμπειρίας, η αγέλη των Ταύρων λατρεύει ό,τι φαίνεται, μυρίζει, γεύεται και αισθάνεται πολυτελές. Τσεκάροντας το κουτάκι για τους «κινηματογραφόφιλους» οι Ταύροι εννοούν κάποιον που είναι πρόθυμος να δει π0ρνό το απόγευμα και να φάει φαγητό απ’ έξω σε ένα κρεβάτι μαζί τους.

 

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη του μυαλού και των μηνυμάτων. Η εξυπνάδα είναι καυτή και η βαρεμάρα ισοδυναμεί με καταδίκη γι’ αυτή την ομάδα. Η σ3ξουαλική έλξη για κάποιον με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, είναι ένα κατάλληλο turn-on για αυτή την περίεργη, εξαιρετικά λεκτική ζωδιακή ομάδα.
Προσθέστε στο μείγμα ότι οι Δίδυμοι συμβολίζονται από τους δίδυμους με διπλή κλίση και τα παιχνίδια ρόλων προσφέρουν την ευκαιρία να υποδυθείτε τις μυριάδες διαθέσεις και τις διχασμένες προσωπικότητές τους.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι κατέταξαν συστηματικά τις σχέσεις υπόταξης και κυριαρχίας, το μασάζ και το παιχνίδι με τον πισινό ως τα κορυφαία ερεθίσματα. Ο Καρκίνος ψηφίστηκε πρόσφατα ως ένα από τα τέσσερα πιο εξαρτημένα ζώδια και η δυναμική του BDSM στην υψηλότερη έκφρασή της μπορεί να βοηθήσει τους συντρόφους να εξερευνήσουν, να επεξεργαστούν και να βελτιώσουν τη δυναμική της σχέσης. Όπως εξηγεί η Emily Ann του The Kink Fix, «επειδή το BDSM απαιτεί εξαιρετική επικοινωνία, ειδικά γύρω από τη συναίνεση και τα προσωπικά όρια, είναι μια παιδική χαρά με την οποία μπορεί κανείς να παρατηρήσει και να αντιμετωπίσει “τα πράγματα που προκύπτουν” – συμπεριλαμβανομένων των μοτίβων της συνεξάρτησης και των θεμάτων προσκόλλησης».

 

Λέων 

Χωρίς να εκπλήσσει κανέναν, τα ερεθίσματα του Λέοντα περιλαμβάνουν τη σοκολάτα, τα παιχνίδια ρόλων και τα στριπτiζ. Ως ζώδιο με κυβερνήτη τον Ήλιο, τα λιοντάρια λατρεύουν να αισθάνονται σαν το πιο λαμπρό αστέρι στο ηλιακό σύστημα. Ένα στριπτiζ εξασφαλίζει ότι θα απορροφήσουν την απόλυτη προσοχή του συντρόφου τους (όπως ακριβώς τους αρέσει), ενώ ένα σενάριο παιχνιδιού ρόλων είναι ένα υγιές μέρος για να εξερευνήσουν τις δραματικές τους ιδιότητες σε ένα σ3ξουαλικά θετικό περιβάλλον. Είναι σκόπιμο ότι η σοκολάτα βρίσκεται επίσης στη λίστα για τους Λέοντες, καθώς αυτό το ζώδιο κυβερνά την καρδιά και το κακάο, η πρώτη ύλη της σοκολάτας, είναι ένα ιερό φυτικό φάρμακο που λειτουργεί άμεσα με την ενέργεια του κέντρου της καρδιάς.

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι ανέφεραν ως πρωταρχικές τους απολαύσεις τα βίντεο με σ3ξ στο σπίτι, το στ0ματικό σ3ξ, το να είσαι κυρίαρχος και το sexting. Κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη του μυαλού και των μηνυμάτων του, και είναι λογικό ότι αυτό το μεταβλητό γήινο ζώδιο θα απολάμβανε ένα καυτό sexting. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του κυρίαρχου, το σ3ξ γίνεται φάρμακο γι’ αυτούς. Οι Παρθένοι έχουν μια έμφυτη κατανόηση της τελειότητας και της αποτελεσματικότητας και εύχονται, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να ακούσουν όλοι τις προτάσεις τους.

 

Ζυγός

Τα κορυφαία ερεθίσματα του Ζυγού είναι τα ξενοδοχεία, η παρακολούθηση, τα καλλιτεχνικά ραντεβού και τα φeτίχ με τα πόδια. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αισθητικής, των ακριβών υφασμάτων και της ζωής πέρα από τις δυνατότητές του, μια ιδιότητα που εξηγεί την προτίμησή του στα ξενοδοχεία και στα ραντεβού με επίκεντρο την τέχνη. Αντιπροσωπεύεται από ένα άψυχο αντικείμενο, ο Ζυγός κυβερνά τον έβδομο οίκο των συνεργασιών και οι Zυγοί απαιτούν την παρουσία ενός άλλου για να νιώσουν αληθινοί ή να ανταποκριθούν. Στον τομέα της ανθρώπινης σ3ξουαλικότητας, η ανάγκη αυτή εκδηλώνεται ως επιθυμία να παρακολουθούνται, καθώς μέσω της θέασης οι Ζυγοί αισθάνονται πλήρως ζωντανοί και διεγεiρονται απόλυτα.

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί εντοπίζουν τα ερεθίσματά τους στα βρώμικα λόγια, σε έναν σύντροφο που έχει κάνει ψυχοθεραπεία και στο cosplay. Κυβερνήτες του όγδοου οίκου του σ3ξ, του θανάτ0υ, των μυστικών και της μεταμόρφωσης, οι Σκορπιοί δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να μοιράζονται σεντόνια με κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει για τα συναισθήματά του… ή τις φαντασιώσeις του, καθιστώντας τη θεραπεία και τη βρώμικη κουβέντα φυσικές προϋποθέσεις γι’ αυτούς.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες κατέταξαν τους θάμνους, τη λογοτεχνία, το κεράτωμα και τη μουσική ως τα μεγαλύτερα ερεθίσματά τους. Ο Τοξότης αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο του αναζητητή και είτε ψάχνει για γεννητικά όργανα κάτω από τη γούνα, είτε για γνώση θαμμένη σε βιβλία, είτε για την αλήθεια κρυμμένη σε τραγούδια, είτε για τη συγκίνηση του να είναι συνένοχος στην απιστία ενός συντρόφου.

 

Αιγόκερως

Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες,οι Αιγόκεροι γίνονται σ3ξι με στριπτiζ, επιτραπέζια παιχνίδια και φeτίχ με τα πόδια. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της ιερής προσπάθειας και του αδιάκοπου ανταγωνιστή. Είναι ταιριαστό ότι αυτή η παρτίδα θα γινόταν καυτή παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και κερδίζοντας στο στριπ πόκερ. Η ζωή είναι μια παρτίδα σκάκι για αυτούς τους στρατηγικούς ηδ0νιστές, οπότε γιατί να μην είναι και το σ3ξ;

 

Υδροχόος

Οι νεροκουβαλητές απαριθμούν το δάγκωμα, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια και τις σέξι διανυκτερεύσεις ως τα μεγαλύτερα ερεθίσματά τους. Ένα εγκεφαλικό ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος κυβερνά τον ενδέκατο οίκο της κοινότητας και εκτιμά την πρωτοπορία έναντι του συνηθισμένου. Ψάχνει για μια τατουάζo- περιστασιακή συνάντηση με ένα έξυπνο άτομο που δαγκώνει. καλά θα πάει αυτό.

 

Ιχθύς

Σύμφωνα με έρευνες, οι Ιχθείς αρέσκονται στην ερwτική ασφυξία, στο να είναι υποτακτικοi, στη μουσική και στο σ3ξ σε δημόσιους χώρους. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας, της απόδρασης και των μεταβαλλόμενων καταστάσεων, οι Ιχθύες μπορούν να ασχοληθούν με τις περισσότερες σ3ξουαλικές ίντριγκες.

 

Πηγή εικόνας: Cosmopolitan