Είστε σε φάση αναζήτησης του ιδανικού ζωδίου για να πετάξετε μαζί στους ουρανούς; Αναρωτιέστε ποια είναι η ιδανική στάση για το ζώδιό σας; Σας παρουσιάζουμε, με τη βοήθεια της αστρολογίας, τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς για κάθε ζώδιο. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή!

  • Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις του κάθε ζωδίου: Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και τις δικές του προτιμήσεις.
  • Εξερευνήστε τις αισθησιακές ζώνες του κάθε ζωδίου: Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικές αισθησιακές ζώνες που ερεθίζονται πιο εύκολα.
  • Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις: Υπάρχουν άπειρες στάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν έντονη ικανοποίηση.
  • Επικοινωνήστε με το ταίρι σας: Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία είναι απαραίτητη για μια υγιή και ικανοποιητική ερωτική σχέση.

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία!

Σημείωση:

  • Αυτός ο οδηγός βασίζεται στα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις των ζωδίων, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και μπορεί να έχει διαφορετικές αισθησιακές ανάγκες.
  • Η καλύτερη στάση είναι αυτή που σας προσφέρει και στους δύο τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.
  • Μη φοβάστε να πειραματιστείτε και να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες.

 

1. Κριός & Ζυγός

zodiac signs sex

Πρόκειται για δύο ενεργητικά και δραστήρια ζώδια, οπότε όταν ενωθούν, μπορούν να διασκεδάσουν όλη τη νύχτα. Ο Κριός λατρεύει τη flirty γοητεία του Ζυγού και ο Ζυγός μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του Κριού, ο οποίος το θέλει καυτό, συνεχές κι άμεσο.

Η καλύτερη στάση: Δοκιμάστε να κάνετε τη διαφορά, ξεκινώντας από μια λάγνα όρθια στάση, και στη συνέχεια μεταφέρετέ το στην κρεβατοκάμαρα.

 

2.  Ταύρος & Σκορπιός

zodiac signs sex

Είναι και οι δύο σταθερά και παθιασμένα ζώδια που απολαμβάνουν και την τελευταία στιγμή ενός παρατεταμένου χτισίματος της ηδονής. Αυτό σημαίνει ότι η παρατεταμένη οπτική επαφή και οι μεγάλες περίοδοι προκαταρκτικών είναι ιδανικές γι’ αυτό το ζευγάρι.

Καλύτερη στάση: Ξεκινήστε τη νύχτα με ένα μπάνιο υπό το φως των κεριών, και στη συνέχεια ακολουθήστε με αισθησιακές, κλασικές στάσεις που περιλαμβάνουν πολύ spooning.

 

3. Δίδυμοι & Τοξότες

zodiac signs sex

Ως τυχοδιώκτες του ζωδιακού κύκλου, αυτοί οι δύο έλκονται από το ελεύθερο πνεύμα και την περιέργεια του άλλου. Έτσι, όταν πρόκειται να ενωθούν, σχεδόν τίποτα δεν είναι εκτός ορίων.

Η καλύτερη στάση: Τα αυτοσχέδια φασώματα σε απροσδόκητα μέρη ταιριάζουν σε αυτό το αυθόρμητο ζευγάρι. Κάντε μια λίστα με το πού θέλετε να κάνετε τι και ξεκινήστε μαζί αυτό το πολύ ενδιαφέρον ταξίδι.

 

4. Καρκίνος & Αιγόκερως

zodiac signs sex

Ενώ ξεγελούν με το σχεδόν μόνιμο πόκερ φέις τους και την κλασικότητά τους, αυτοί οι δυο είναι μεγάλα μούτρα και του δίνουν και καταλαβαίνει σε ό,τι αφορά τα φετίχ. Δεδομένου ότι ο Καρκίνος είναι σούπερ μυστηριώδης, οδηγεί αυτούς τους Αιγόκερους στην πιο ανοιχτή τους εκδοχή, με αντίστροφη ψυχολογία. Επιπλέον, ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο kinky ζώδια που υπάρχουν, κι ο Καρκίνος είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να ακολουθήσει.

Η καλύτερη στάση: Ένα σ3ξι παιχνίδι ρόλων είναι ό,τι πρέπει για αυτούς.

 

5. Λέων & Υδροχόος

zodiac signs sex

Ως ζώδια με αυτοπεποίθηση κι ατομικισμό, αυτοί οι δύο γνωρίζουν ποιοι είναι και τι θέλουν. Διεγείρουν ο ένας τον θαυμασμό και την περιέργεια του άλλου κι απολαμβάνουν να κερδίζουν την προσοχή ο ένας στον άλλον, εντός κι εκτός κρεβατοκάμαρας.

Η καλύτερη στάση: Πολλά πολλά λόγια. Καυτά βρώμικα, που δίνουν εντολές κι επιδοκιμάζουν, όσο ο άλλος κάνει κάτι με τα δάχτυλα ή τη γλώσσα του. Κάτι, πολύ καλό.

 

6. Παρθένος & Ιχθείς

zodiac signs sex

Αυτοί είναι οι givers του ζωδιακού κύκλου, οπότε όταν συναντιούνται, μπορούν να χαθούν ο ένας μέσα στον άλλο. Κάπως έτσι κάνουν τα πάντα για να νιώθει το ταίρι τους ικανοποιημένο και φυσικά το καταφέρνουν.

Καλύτερη στάση: Μπορούμε να σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με τις συχνά αγνοούμενες ερωτογενείς ζώνες, για να ανοίξετε στο ταίρι σας νέους ορίζοντες.

 

Γραφιστικά από: AMANDA BECKER