Ένας 82χρονος άνδρας στην Κύπρο βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα μετά τη σύλληψή του και την προφυλάκισή του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ύστερα από πράξεις που σοκάρουν και που δεν έχουν καμία απολύτως λογική. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα φ@νου, πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, οπλ@φορία προς διέγερση τρόμου και παράνομη μεταφορά και χρήση πυρ@βόλου όπλου.

Οι αρχές αναφέρουν πως ο 82χρονος παραδέχτηκε τις ρίψεις που ο ίδιος πραγματοποίησε στο μπαρ που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του. Η ενέργειά του αυτή προκάλεσε ελαφρά τραύματα, μάλιστα, σε τέσσερα άτομα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο μπαρ, αφού ο ίδιος πυροβόλησε στο ταβάνι και τα θραύσματα έπεσαν πάνω στους θαμώνες. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μαγαζί του χωριού Κονιά στην περιοχή της Πάφου.

 

Κύπρος: Τον ενοχλούσε η μουσική και πήρε την καραμπίνα

 

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε παραπονεθεί επανειλημμένα στην Αστυνομία για την ένταση της μουσικής που προέρχεται από το μπαρ που γειτνιάζει με το σπίτι του. Αυτή η διαμάχη οδήγησε σε ένταση μεταξύ του και των ιδιοκτητών του μπαρ, όπως αναφέρει και το prwtothema.gr κατά την οποία ο ηλικιωμένος χρησιμοποίησε την κυνηγετική του κ@ρ@μπίνα στρέφοντάς την προς την οροφή, θέλοντας ενδεχομένως να επικοινωνήσει την επιθετική του διάθεση.

Η αστυνομία ενεργεί άμεσα και διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ ο 82χρονος αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την εξέταση της υπόθεσής του κι αυτή τη στιγμή έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο, αφού το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε την προφυλάκιση του.