Για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί στα 54 της χρόνια μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, περιγράφοντας ανοιχτά τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης με δανεικό ωάριο και δότη σπέρματος. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο vidcast της Δάφνης Καραβοκύρη και μοιράστηκε προσωπικές λεπτομέρειες για την τρίτη της εγκυμοσύνη, τη σχέση της με τη μητέρα της και τον τρόπο που επέλεξε να γίνει ξανά μητέρα.

 


 

«Γέλασα με τους τίτλους “η 53χρονη”. Έμεινα έγκυος με δανεικό ωάριο και δότη σπέρματος. Δε θα το διακινδύνευα σε τίποτα», ανέφερε, επισημαίνοντας πως δεν ήθελε να πάρει ορμόνες ή να πιέσει τον οργανισμό της με οποιονδήποτε τρόπο. «Είναι πολύ προσωπικός δρόμος», τόνισε.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τη μητέρα της, είπε: «Ήμουν το παιδί, ο σύντροφος και ο μπαμπάς της μαμάς μου. Ήμουν 5μιση μηνών όταν της είπα ότι ήμουν έγκυος πρώτη φορά. Φοβόμουν για εκείνη». Συμπλήρωσε επίσης πως όταν γνώρισε επαγγελματική επιτυχία, η μητέρα της παρουσίαζε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις: «Όταν έκανα επιτυχία, η μαμά μου αρρώσταινε, πάθαινε υστερία».

 


 

Η Άριελ είχε αναφερθεί ξανά στην επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, ανεξάρτητα από τη συναισθηματική της κατάσταση, σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4»:

«Δεν ήθελα το παιδί να είναι αυτό που μας ενώνει με κάποιον. Αν βρεθεί κάποιος άντρας που θέλει συνειδητά να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα, τότε ναι. Αλλά δεν έχω καμία σχέση αυτή τη στιγμή, είμαι μόνη μου. Το παιδί δεν έχει μπαμπά – θα τον βρούμε στην πορεία».

Στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Άριελ Κωνσταντινίδη απάντησε και ο Κώστας Κιμούλης, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έτυχε να είμαι εγώ ο μπαμπάς του παιδιού που περιμένει η Άριελ Κωνσταντινίδη. Εγώ έχω δύο παιδιά. Μάλιστα, η Άριελ κάπου έγραψε “μα είμαστε σαν αδέλφια με τον Κώστα” και μια κυρία έγραφε από κάτω “δηλαδή, αιμομιξία;”. Εκεί δε χρειάστηκε να μιλήσω. Η Άριελ βγήκε, το διαψεύσαμε και οι δύο, αλλά δεν το έγραψε ούτε το είπε κανείς. Εγώ εκεί που θα έπρεπε να δικαιολογηθώ και να το πω θα ήταν στα παιδιά μου».

 


 

Ο Κώστας Κιμούλης αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον αδερφό του, Γιώργο Κιμούλη, μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε:

«Δεν έχω ξαναβρεθεί αδίκως στη δημοσιότητα. Υπάρχει άλλος στην οικογένεια που μπορεί να έχει κυνηγηθεί και να έχει μιλήσει. Τα έχω ζήσει και αυτά από πολύ μικρός, λόγω του αδελφού μου. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ με τον Γιώργο. Μια χαρά είναι επαγγελματικά και αδελφικά οι σχέσεις μας».