Την πρώτη της τηλεοπτική τοποθέτηση έκανε η Έλενα Χριστοπούλου το πρωί της Κυριακής, μετά τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η γνωστή booker και μάνατζερ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι η πρώην συνεργάτιδά της προχώρησε σε μήνυση και αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ εις βάρος της.


«Είδα την αγωγή στα ΜΜΕ πριν την παραλάβω»

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για την αγωγή μέσα από τα media, πριν καν φτάσει στα χέρια της επίσημα. Όπως είπε, αυτό την άφησε χωρίς «άμυνα» για να μπορέσει να απαντήσει δημόσια, αφού δεν είχε ακόμη διαβάσει το περιεχόμενο των ισχυρισμών.

Η ίδια αναγνώρισε ότι η υπόθεση έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις και ότι «θα υπάρξουν πολλά επεισόδια ακόμη». Τόνισε ότι για έναν χρόνο βλέπει να «μένουν τίτλοι» και να διασύρεται το όνομά της σε μια υπόθεση που — όπως σημείωσε — δεν ήταν δυνατό να λυθεί εξωδικαστικά.

Οι κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, η αγωγή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περιλαμβάνει σοβαρούς ισχυρισμούς, όπως πλαστογράφηση υπογραφής σε συμβάσεις, οικονομικές παρατυπίες και προσβολή επαγγελματικής υπόστασης. Η πλευρά της παρουσιάστριας και μοντέλου κάνει επίσης λόγο για κλονισμό της ψυχικής της υγείας.

Η Χριστοπούλου, ωστόσο, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες on air, δηλώνοντας ότι θα απαντήσει «όπως πρέπει, στους αρμόδιους».

«Τώρα πια δεν έχω συναίσθημα για αυτή την ιστορία»

Ένα από τα σημεία της συνέντευξης που ξεχώρισαν ήταν η συναισθηματική της αποστασιοποίηση. Όπως παραδέχτηκε, στην αρχή υπήρχαν πολλά και έντονα συναισθήματα, δεδομένου ότι τη συνέδεε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μια συνεργασία και σχέση 15 ετών.

Σήμερα, όμως, λέει πως η υπόθεση «είναι απλώς μια ιστορία που θα εξελιχθεί». Με ήρεμο τόνο, ανέφερε ότι νιώθει σίγουρη για το αποτέλεσμα και ότι διατηρεί εμπιστοσύνη στη νομική της ομάδα και στη διαδικασία.

Το μόνο που την ενοχλεί: «Οι τίτλοι που θα με συνοδεύουν»

Αν και δηλώνει ήρεμη και σίγουρη, δεν κρύβει την ενόχλησή της για την έκταση που έχει πάρει το θέμα στη δημόσια σφαίρα. «Όλοι αυτοί οι τίτλοι θα με συνοδεύουν μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η δημοσιότητα γύρω από την αντιπαράθεση δημιουργεί μόνιμο αποτύπωμα.

Τι μένει από εδώ και πέρα

Η δικαστική διαμάχη βρίσκεται ακόμη στην αρχή και πολλά από όσα θα ακολουθήσουν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Η Έλενα Χριστοπούλου επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να απαντά δημόσια βήμα-βήμα, αλλά μόνο «με όσα έχει στα χέρια της» προς τις αρμόδιες αρχές.

Σε μια εποχή όπου οι προσωπικές υποθέσεις συχνά γίνονται viral τίτλοι, η τοποθέτησή της είχε έναν καθαρό στόχο: να αποστασιοποιηθεί από τον θόρυβο, κρατώντας χώρο για όσα μέλλουν να αποδειχθούν.