Όταν μια συνέντευξη ανοίγει παλιούς κύκλους και αυτή αφορά την πιο πολυσυζητημένη influencer στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα δεν αργεί να γίνει θέμα. Αυτό ακριβώς συνέβη μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο μίλησε για τις διαφορές στον χαρακτήρα τους, την περίοδο που ήταν μαζί, ακόμη και για τις τότε συνθήκες της ζωής τους, δηλώσεις που εκ πρώτης φάνηκαν πολιτισμένες και λόγια εκτίμησης μεταξύ δυο πρώην που κρατούν μόνο τα καλά.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Εμένα με επηρεάζει και με νοιάζει. Με την άποψη ότι δε θέλω τη δημοσιότητα. Κλείνω σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δε βγαίνει και λέει τι έχει κάνει και τι δεν έχει να κάνει. Από εκεί και πέρα, η Ιωάννα είναι πιο δυναμική σε αυτό το κομμάτι. Με μια ευκολία θα πάρει το κινητό και θα τα πει, αντί να τα πει πρώτα στον ίδιο της τον εαυτό ή ενδεχομένως στον άνθρωπό της. Έγινε στην πορεία όλο αυτό (που είναι σήμερα). Μην ξεχνάμε το 2021 που ήμασταν με την Ιωάννα δεν ήταν όπως τώρα. Ερχόταν στο σπίτι μου με ένα backpack και φεύγαμε για κάμπινγκ. Δεν είχαμε διαφημιστικά. Δεν ήταν όλο αυτό το κομμάτι».

 


 

Η συνέντευξη προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου και δε χρειάστηκε πολύ για να φτάσει στα μάτια της influencer. Λίγες ώρες αργότερα, η Τούνη ανέβασε βίντεο στο TikTok – χωρίς να κατονομάσει κανέναν, αλλά αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές. Με μια δόση ειρωνείας και μια δόση πικρίας, έγραψε:

«Με συγχωρείς που το 2021 ερχόμουν μόνο με backpack, αλλά το 2023 έπρεπε να κουβαλάω καρότσι, μωρό και βαλίτσα με όλα τα απαραίτητα». Και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, πρόσθεσε στη λεζάντα: «Ας πούμε και καμία αλήθεια θα έλεγα εγώ».

@j.touni Ας πούμε και καμία αλήθεια θα έλεγα εγώ…. 🥹♥️ #φοργιου #βαιραλ ♬ original sound – Greek music

Το TikTok γέμισε σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά. Κάποιοι θεώρησαν πως ο Αλεξάνδρου δεν είπε τίποτα προσβλητικό, άλλοι πως υπήρχαν «υπονοούμενα». Η Τούνη δεν άφησε αναπάντητα τα μηνύματα. Σε έναν ακόλουθο που σχολίασε ότι δεν άκουσε κάτι κακό στη συνέντευξη, εκείνη απάντησε:

«Οι συγκαλυμμένες κακίες είναι οι χειρότερες. Να το παίζεις “καλός” ενώ θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου… Έχει και η υπομονή όρια. Άσε με να γνωρίζω καλύτερα».

Σε άλλο σχόλιο, όπου κάποιος έγραψε «Δίκασε», η Τούνη περιορίστηκε στο: «Με τις συνεντεύξεις που μου έστειλαν σήμερα τι να κάνω». Και όταν ρωτήθηκε ευθέως «για ποιο πράγμα μιλάς», απάντησε αφοπλιστικά: «Όποιος είδε πρωί τηλεόραση, θα καταλάβει».

 

Τούνη μετά τη συνέντευξη του Αλεξάνδρου: «Να το παίζεις “καλός” ενώ θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου»

 

Παράλληλα, ο Αλεξάνδρου στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο θέμα του revenge porn, τονίζοντας πως προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της, τόσο ως μητέρα του παιδιού του όσο και ως γυναίκα που βρέθηκε αντιμέτωπη με μια βαθιά άδικη υπόθεση. «Δε θέλω να πάρω τα φώτα πάνω μου», είπε. «Είναι ένα δικαστήριο για πολλούς ανθρώπους. Μπορεί η Ιωάννα να φαίνεται περισσότερο, αλλά υπάρχουν τόσες γυναίκες που περνούν αθόρυβα το δικό τους δικαστήριο».

Όσο για την επικοινωνία τους, ξεκαθάρισε πως υπάρχει μόνο για το παιδί: «Θα κάνουμε τη βιντεοκλήση μας, θα μιλήσει με το παιδί μας… έχουμε αυτό το κομμάτι».

 


 

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει και για τον νέο σύντροφο της Τούνη, με τον ίδιο να απαντά πως δεν του πέφτει λόγος για την προσωπική της ζωή και ότι αφού εκείνη θέλησε να μιλήσει δημόσια για τον νέο της έρωτα, είναι δικαίωμά της.

Όπως φαίνεται, το κεφάλαιο Αλεξάνδρου–Τούνη μπορεί να έχει κλείσει εδώ και καιρό, αλλά κάθε φορά που κάποιος από τους δύο κάνει μια δημόσια αναφορά, το θέμα αναζωπυρώνεται. Και σε μια εποχή όπου οι συνεντεύξεις και τα social «συνομιλούν» σε πραγματικό χρόνο, ένα backpack του 2021 μπορεί να γίνει κάλλιστα viral αφορμή του 2025.