Θες να δώσεις ένα μήνυμα αλλά φοβάσαι να στείλεις εσύ; Το λέμε εμείς με ένα Ραβασάκι!

-29%

Level Up! – 300 πρακτικοί τρόποι να εκτοξευθείς! | eBook

eBook | Ψηφιακή έκδοση για download κι ανάγνωση στις συσκευές σας!

Όλοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη ζωή τους. Να εξελιχθούν. Ν’ ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή τους. Και πολλές θεωρίες αυτό το υποσχέθηκαν. Αυτό το βιβλίο δεν υπόσχεται – και δεν μιλάει με θεωρίες. 300 πρακτικοί τρόποι, ρεαλιστικοί και 100% εφαρμόσιμοι απ’ τον καθένα που θα εμπνεύσουν τον αναγνώστη όχι απλώς να οραματιστεί το νέο εαυτό του αλλά να διαπιστώσει ότι είναι στο χέρι του να κάνει το περίφημο Level Up του!

Αυτοπεποίθηση, Πνευματική Ανάπτυξη, Οριοθέτηση, Φλερτ, Χαρά στην Καθημερινότητα, Φαντασία, Διατροφή και Κοινωνική Ζωή είναι κάποιοι απ’ τους τομείς που 10 pillowfighters καταθέτουν τους πρωτότυπους τρόπους που κατάφεραν ν’ αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και δράσης τους και κατά συνέπεια την ψυχολογία, τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις τους.

Γι’ αυτό το βιβλίο δε θα χρειαστεί περισυλλογή ή σημειώσεις. Μόνο πράξεις. Γι’ αυτό σηκωνόμαστε απ’ τον καναπέ, ανεβάζουμε μανίκια και πιάνουμε δουλειά!

(Διάβασε περισσότερα στην αναλυτική περιγραφή)

5,00

Αναλυτικές πληροφορίες

Όλοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη ζωή τους. Να εξελιχθούν. Ν’ ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή τους. Και πολλές θεωρίες αυτό το υποσχέθηκαν. Αυτό το βιβλίο δεν υπόσχεται – και δε μιλάει με θεωρίες.

Ένα βιβλίο με 300 πρακτικούς τρόπους, ρεαλιστικούς και 100% εφαρμόσιμους απ’ τον καθένα που θα εμπνεύσουν τον αναγνώστη όχι απλώς να οραματιστεί το νέο εαυτό του αλλά να διαπιστώσει στην πράξη ότι είναι στο χέρι του να κάνει το περίφημο Level Up του μέρα με τη μέρα.

Αυτοπεποίθηση, Πνευματική Ανάπτυξη, Οριοθέτηση, Φλερτ, Χαρά στην Καθημερινότητα, Φαντασία, Διατροφή και Κοινωνική Ζωή είναι ορισμένοι μόνο απ’ τους τομείς που 10 pillowfighters καταθέτουν τους πρωτότυπους κι ολόδικούς τους τρόπους που κατάφεραν ν’ αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και δράσης τους και κατά συνέπεια την ψυχολογία, τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις τους.

Γι’ αυτό το βιβλίο δε θα χρειαστεί περισυλλογή ή σημειώσεις. Μόνο πράξεις. Γι’ αυτό σηκωνόμαστε απ’ τον καναπέ, ανεβάζουμε μανίκια και πιάνουμε δουλειά!

 

Περιεχόμενα:

1. Χώρος που να σε χωράει
2. Έχεις πολλά να δώσεις
3. Ύπνος πολλών καρατίων
4. Ένα μυαλό τζαζ
5. Σώμα μες στην τρελή χαρά
6. Νεύρα είναι, θα περάσουν
7. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν
8. Όποιος είναι τέλειος να σηκώσει χέρι!
9. Πολύ άγχος για το τίποτα
10. Στρώσε τραπέζι
11. Όχι πια όνειρα, μόνο πλάνα
12. Ποιος φοβάται τον γιατρό;
13. Άσ’ το για σήμερα
14. Βάλ’ το σε λειτουργία πτήσης
15. Κουλτούρα κι όχι ψευτοκουλτούρα
16. Όλα τα βλέμματα επάνω σου!
17. Βαράκια στα παπούτσια σου
18. Παίρνεις την ευθύνη;
19. 15 τρόποι για να τους ευχαριστηθείς
20. Τα όρια κάνουν καλό στην υγεία
21. Ο Πικάσο μέσα σου
22. Master στο φλερτ
23. Μήπως να το ξανασκεφτείς;
24. Κλέψε περισσότερο
25. Μια κουβέντα με τη συνείδησή σου

 

Το βιβλίο υπογράφουν οι (με αλφαβητική σειρά) : Χαρά Αναξαγόρα, Αντώνης Ανδρόνικος, Μαρία-Βενετία Γαβρίλη, Ελένη Καραχανίδη, Αιμιλία Λυμπέρη, Κρίστα Μαγκανάρη, Άννα Μετόχη, Στέλλα Πέτρου, Μαίρη Σάμου και Ελένη Τσεπελίδου


Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Παναγιώτης Λαμπρίδης – Book Design Stars

Αριθμός Σελίδων: 225

©2021, Pillowfights LTD

 

Οδηγίες download eBooks:

  1. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας θα μεταφερθείτε στη σελίδα επιβεβαίωσης όπου και μπορείτε να κατεβάσετε το eBook στη συσκευή σας (pc-mac/mobile/tablet), πατώντας εκεί που λέει: «Download» υπό την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι στο “λογαριασμό” σας εντός του eshop μας. Αν δε γνωρίζετε ή αν δε θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής σας θα τα βρείτε στο άλλο email που λάβατε αυτόματα κατά την αγορά σας και που περιέχει το username και το password σας. Αν δε βρίσκετε τα email στο φάκελο των inbox σας παρακαλούμε μην ξεχνάτε να ελέγχετε και τους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk) αλλά και προσφορών (offers)
  2. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε τα link για να κατεβάσετε τα eBook στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας. 

Για την ανάγνωση των eBooks απαιτείται οποιοδήποτε πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων pdf. 


Τρόποι πληρωμής:

1. Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη κάρτα: Μπορείτε να ολοκλήρωσετε τη συναλλαγή γρήγορα κι εύκολα με τα στοιχεία της κάρτας σας.
2. Είτε μέσω της πλατφόρμας του paypal.

Καλή ανάγνωση!

Αξιολόγησέ το!

12345