Θες να δώσεις ένα μήνυμα αλλά φοβάσαι να στείλεις εσύ; Το λέμε εμείς με ένα Ραβασάκι!

-38%

Σχεδόν Σχέσεις | eBook

eBook | Ψηφιακή έκδοση για download κι ανάγνωση στις συσκευές σας!

Σχεδόν σχέσεις: Μια τάση της εποχής στην οποία έχει συντελέσει η ευκολία της επικοινωνίας, η έκφραση της επιθυμίας των ανθρώπων για περισσότερη ευελιξία κι ανεξαρτησία, απωθημένοι κι ασυνείδητοι φόβοι δέσμευσης ή το νέκταρ των θεών που πλέον έμαθαν κι οι θνητοί τη συνταγή του;

Στα σίγουρα ένα νέο μοντέλο “σχέσης” που δείχνει να ήρθε για να μείνει. Και έτσι εμείς ανοίγουμε μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει.

(Διάβασε περισσότερα στην αναλυτική περιγραφή)

Πάτα εδώ για την έντυπη έκδοση του βιβλίου!

5,00

Αναλυτικές πληροφορίες

Σχεδόν σχέσεις: Μια τάση της εποχής στην οποία έχει συντελέσει η ευκολία της επικοινωνίας, η έκφραση της επιθυμίας των ανθρώπων για περισσότερη ευελιξία κι ανεξαρτησία, απωθημένοι κι ασυνείδητοι φόβοι δέσμευσης ή το νέκταρ των θεών που πλέον έμαθαν κι οι θνητοί τη συνταγή του;

Στα σίγουρα ένα νέο μοντέλο “σχέσης” που δείχνει να ήρθε για να μείνει. Και έτσι εμείς ανοίγουμε μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει.

Σε θεωρητικό επίπεδο τα πράγματα είναι απλά: Σ’ ένα ερωτικό αλισβερίσι που παρουσιάζεται ανάλαφρο και χαλαρό «είναι αφελές να ‘χεις υπερβάλλουσες προσδοκίες». Οφείλεις να ν’ απολαμβάνεις τη στιγμή, ό,τι έχει ο άλλος να δώσει, ό,τι έχεις εσύ να προσφέρεις κι έτσι ελεύθερα κι απρογραμμάτιστα να μοιράζεστε το παρόν χωρίς την παραμικρή εγγύηση ή κουβέντα για το παραπέρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μανιφέστο μιας σχεδόν σχέσης και σε μια πρώτη ανάγνωση ακούγεται ειδυλλιακό.

Το πρόβλημα ανακάμπτει κατά τη συνειδητοποίηση ότι χωρίς προσδοκία δεν υπάρχει ούτε έμπνευση· κι αυτή είναι μια βάναυση διαπίστωση ακόμα και για τους εραστές που δε μοιράζονται μεταξύ τους κάποιο αίσθημα σφοδρό ή την επιθυμία να τούς προκύψει. Ευτυχώς για όλους και κυρίως για τον έρωτα, οι άνθρωποι δείχνουν ακόμη ανέτοιμοι να παραιτηθούν απ’ την αναζήτηση της ουσιαστικής έμπνευσης κι ας συνεπάγεται αυτό ενίοτε διαψεύσμενες προσδοκίες. Το ρίσκο αξίζει να παρθεί.

      Περιεχόμενα:

 1. Τύποι Προσκόλλησης: Πώς μάθαμε να ερχόμαστε κοντά
 2. Μια βόλτα στην ουσία
 3. Νευρωτικά ζαλισμένες προσδοκίες
 4. Ερωτήσεις που θέλουν απαντήσεις πριν τη “Σχεδόν Σχέση”
 5. Έλλειψη χρόνου ή ενδιαφέροντος;
 6. Μετρώντας συναισθήματα
 7. Το Savoir Vivre του σεξ
 8. Σχεδόν συνάδελφοι
 9. “Κάποιος να σ’ αγαπάει όπως εγώ”
 10. #SwipeRight – Οι γνωριμίες του διαδικτύου
 11. Μικρά καθημερινά αινίγματα
 12. “Σε καταπιέζω για να μην καταπιέζομαι”
 13. Εντάσεις: Όσα λέγονται και όσα εννοούνται
 14. Σχεδόν συγκάτοικοι
 15. Οι αληθινές “σχεδόν σχέσεις”
 16. Υπάρχει χωρισμός σε μία “σχεδόν σχέση”;
 17. Τα junkie του έρωτα


Το βιβλίο υπογράφουν οι: Κατερίνα Κεχαγιά, Γιοβάννα Κοντονικολάου, Νικολέττα Βασιλοπούλου, Βασιλική Γουγούλα.

Το βιβλίο χαιρετίζει η life coach, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και ραδιοφωνική παραγωγός Λουκία Μητσάκου.


Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Παναγιώτης Λαμπρίδης – Book Design Stars

Αριθμός Σελίδων: 285

©2021, Pillowfights LTD

 

Λίγα λόγια για τη Fylatos Publishing:

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιβλίου από το 2006. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει στις ηλεκτρονικές εκδόσεις (ebook) και τις νέες τεχνολογίες εκτύπωσης.

Τα ηλεκτρονικά μας βιβλία είναι διαθέσιμα στους αναγνώστες, για ανάγνωση σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιασδήποτε εταιρίας και κατασκευαστή, με έντονα διαδραστικό περιεχόμενο (εικόνες, γκαλερί εικόνων, βίντεο, παιχνίδια, ήχος). Ταυτόχρονα διατηρούμε τη δυνατότητα πώλησης παραδοσιακών έντυπων βιβλίων στους αναγνώστες που προτιμούν την έντυπη μορφή διακίνηση στην Ελλάδα και σε άλλες 62 χώρες, χωρίς, ωστόσο, να χρειαζόμαστε αποθήκες ή διακινητή βιβλίων, αξιοποιώντας σύγχρονα τυπογραφεία και εκτύπωση κατά παραγγελία (print on demand), σε υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή.

 

Οδηγίες download eBooks: 

 1. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας θα μεταφερθείτε στη σελίδα επιβεβαίωσης όπου και μπορείτε να κατεβάσετε το eBook στη συσκευή σας (pc-mac/mobile/tablet), πατώντας εκεί που λέει: «Download» υπό την προϋπόθεση ότι είστε συνδεδεμένοι στο “λογαριασμό” σας εντός του eshop μας. Αν δε γνωρίζετε ή αν δε θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής σας θα τα βρείτε στο άλλο email που λάβατε αυτόματα κατά την αγορά σας και που περιέχει το username και το password σας. Αν δε βρίσκετε τα email στο φάκελο των inbox σας παρακαλούμε μην ξεχνάτε να ελέγχετε και τους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk) αλλά και προσφορών (offers)
 2. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε τα link για να κατεβάσετε τα eBook στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας. 

Για την ανάγνωση των eBooks απαιτείται οποιοδήποτε πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων pdf. 


Τρόποι πληρωμής:

1. Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη κάρτα: Μπορείτε να ολοκλήρωσετε τη συναλλαγή γρήγορα κι εύκολα με τα στοιχεία της κάρτας σας.
2. Είτε μέσω της πλατφόρμας του paypal.

Καλή ανάγνωση!

Πάτα εδώ για την έντυπη έκδοση του βιβλίου!

Αξιολόγησέ το!

12345