Θες να δώσεις ένα μήνυμα αλλά φοβάσαι να στείλεις εσύ; Το λέμε εμείς με ένα Ραβασάκι!

-11%

Επανασύνδεση: 100 Μυστικά για να τα βρείτε οριστικά | Έντυπη Έκδοση

(3 αξιολογήσεις πελατών)

Υπάρχουν έρωτες που καίνε και δε σβήνουν. Γι’ αυτούς τους έρωτες ένας χωρισμός μπορεί ν’ αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο μάθημα ώστε αν οι δύο ξαναβρεθούν να είναι πιο συνειδητοποιημένοι κι αφοσιωμένοι απ’ ό,τι πριν.

(Διάβασε περισσότερα στην αναλυτική περιγραφή)

16,00

Κατηγορία:

Αναλυτικές πληροφορίες

Σε συνεργασία με τη Fylatos Publishing η έντυπη ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου που αγαπήσατε είναι εδώ!

Υπάρχουν έρωτες που καίνε και δε σβήνουν. Γι’ αυτούς τους έρωτες ένας χωρισμός μπορεί ν’ αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο μάθημα ώστε αν οι δύο ξαναβρεθούν να είναι πιο συνειδητοποιημένοι κι αφοσιωμένοι απ’ ό,τι πριν.
Ξανά μαζί, σημαίνει πρώτα απ’ όλα απόφαση. Σημαίνει θάρρος και θράσος και ρίσκο. Μια επανασύνδεση για να λειτουργήσει δε θέλει απλώς υποσχέσεις αιώνιας πίστης. Θέλει κυρίως ωριμότητα, στόχευση και προσανατολισμό. Θέλει αυτοκριτική κι επαναξιολόγηση όλων όσων έφεραν τα πρώτα ρήγματα. Οι Ιάπωνες γεμίζουν τα σπασίματα με χρυσό και μάλλον κάτι ξέρουν. Όσο κάποιος εξακολουθεί να νιώθει βαθιά συναισθήματα υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος για να δώσει μια ουσιαστική δεύτερη ευκαιρία για μια ακόμη περιστροφή. Εκεί που οι 360 μοίρες ταυτίζονται με τις 0. Το σημείο 0 που θα σημάνει μια νέα εκκίνηση.

Σ’ αυτό το βιβλίο που υπογράφουν 14 pillowfighters θ’ ανακαλύψετε 100 μυστικά για να κάνετε την επανασύνδεση όχι μόνο να συμβεί αλλά κυρίως να λειτουργήσει.
Μυστικά αλλά και πρακτικές ασκήσεις που αφορούν τους κομβικούς τομείς εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, προσωπικού χωροχρόνου, οικειότητας και πολλών ακόμη, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ουσιαστικά γερές βάσεις ώστε να δημιουργήσετε εκ νέου μια σχέση πληρότητας, ικανοποίησης και αμοιβαιότητας.

Μυστικά που θα σας φέρουν κοντά και θα διατηρήσουν τη θέρμη αναλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Μυστικά που θα σας διδάξουν να διαφωνείτε έξυπνα, να σχετίζεστε χωρίς φόβο και ν’ απολαμβάνετε τον ηλεκτρισμό της αρχής ακόμα και μετά από μήνες ή και (γιατί όχι;) χρόνια. Κόντρα σε όσους λένε πως το σίκουελ δεν είναι ποτέ τόσο καλό όσο το ορίτζιναλ κι ότι στη δεύτερη σεζόν η σειρά πάντα κάνει κοιλιά.

Κόντρα σε όσους λένε πως οι κύκλοι κλείνουν και δεν ανοίγουν ξανά.

Έτοιμοι για την πιο συναρπαστική εμπειρία!

 

Συμμετέχουν οι (με αλφαβητική σειρά): Βαλεντίνα-Δέσποινα Γκιόκα, Βασιλική Γουγούλα, Γιοβάννα Κοντονικολάου, Φρόσω Μαγκαφοπούλου, Γιώργος Μαντάς, Μιχάλης Μαρκόνης, Σοφία Μπουμπάρη, Χριστίνα Νικολοπούλου, Μαρία Πακιακιό, Πωλίνα Πανέρη, Πέννυ Πηττά, Μαγδαληνή-Μαρία Παπάζογλου, Μαίρη Σάμου, Σοφία Σοφιανίδου.

Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Παναγιώτης Λαμπρίδης

Αριθμός Σελίδων: 218

ISBN:978-960-658-030-7

©2020, Pillowfights LTD

 

 

Λίγα λόγια για τη Fylatos Publishing:

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιβλίου από το 2006. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει στις ηλεκτρονικές εκδόσεις (ebook) και τις νέες τεχνολογίες εκτύπωσης.

Τα ηλεκτρονικά μας βιβλία είναι διαθέσιμα στους αναγνώστες, για ανάγνωση σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιασδήποτε εταιρίας και κατασκευαστή, με έντονα διαδραστικό περιεχόμενο (εικόνες, γκαλερί εικόνων, βίντεο, παιχνίδια, ήχος). Ταυτόχρονα διατηρούμε τη δυνατότητα πώλησης παραδοσιακών έντυπων βιβλίων στους αναγνώστες που προτιμούν την έντυπη μορφή διακίνηση στην Ελλάδα και σε άλλες 62 χώρες, χωρίς, ωστόσο, να χρειαζόμαστε αποθήκες ή διακινητή βιβλίων, αξιοποιώντας σύγχρονα τυπογραφεία και εκτύπωση κατά παραγγελία (print on demand), σε υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή.

 

 Κόστος μεταφορικών: 2,50 €

 

Βρες εδώ την ebook έκδοση του βιβλίου!

 

Αξιολόγησέ το!

12345