Θες να δώσεις ένα μήνυμα αλλά φοβάσαι να στείλεις εσύ; Το λέμε εμείς με ένα Ραβασάκι!

-11%

Level Up! – 300 πρακτικοί τρόποι να εκτοξευθείς! | Έντυπη Έκδοση

Όλοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη ζωή τους. Να εξελιχθούν. Ν’ ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή τους. Και πολλές θεωρίες αυτό το υποσχέθηκαν. Αυτό το βιβλίο δεν υπόσχεται – και δεν μιλάει με θεωρίες. 300 πρακτικοί τρόποι, ρεαλιστικοί και 100% εφαρμόσιμοι απ’ τον καθένα που θα εμπνεύσουν τον αναγνώστη όχι απλώς να οραματιστεί το νέο εαυτό του αλλά να διαπιστώσει ότι είναι στο χέρι του να κάνει το περίφημο Level Up του!

Αυτοπεποίθηση, Πνευματική Ανάπτυξη, Οριοθέτηση, Φλερτ, Χαρά στην Καθημερινότητα, Φαντασία, Διατροφή και Κοινωνική Ζωή είναι κάποιοι απ’ τους τομείς που 10 pillowfighters καταθέτουν τους πρωτότυπους τρόπους που κατάφεραν ν’ αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και δράσης τους και κατά συνέπεια την ψυχολογία, τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις τους.

Γι’ αυτό το βιβλίο δε θα χρειαστεί περισυλλογή ή σημειώσεις. Μόνο πράξεις. Γι’ αυτό σηκωνόμαστε απ’ τον καναπέ, ανεβάζουμε μανίκια και πιάνουμε δουλειά!

(Διάβασε περισσότερα στην αναλυτική περιγραφή)

18,00 16,00

Κατηγορίες: ,

Αναλυτικές πληροφορίες

Όλοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη ζωή τους. Να εξελιχθούν. Ν’ ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή τους. Και πολλές θεωρίες αυτό το υποσχέθηκαν. Αυτό το βιβλίο δεν υπόσχεται – και δε μιλάει με θεωρίες.

Ένα βιβλίο με 300 πρακτικούς τρόπους, ρεαλιστικούς και 100% εφαρμόσιμους απ’ τον καθένα που θα εμπνεύσουν τον αναγνώστη όχι απλώς να οραματιστεί το νέο εαυτό του αλλά να διαπιστώσει στην πράξη ότι είναι στο χέρι του να κάνει το περίφημο Level Up του μέρα με τη μέρα.

Αυτοπεποίθηση, Πνευματική Ανάπτυξη, Οριοθέτηση, Φλερτ, Χαρά στην Καθημερινότητα, Φαντασία, Διατροφή και Κοινωνική Ζωή είναι ορισμένοι μόνο απ’ τους τομείς που 10 pillowfighters καταθέτουν τους πρωτότυπους κι ολόδικούς τους τρόπους που κατάφεραν ν’ αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και δράσης τους και κατά συνέπεια την ψυχολογία, τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις τους.

Γι’ αυτό το βιβλίο δε θα χρειαστεί περισυλλογή ή σημειώσεις. Μόνο πράξεις. Γι’ αυτό σηκωνόμαστε απ’ τον καναπέ, ανεβάζουμε μανίκια και πιάνουμε δουλειά!

 

Περιεχόμενα:

1. Χώρος που να σε χωράει
2. Έχεις πολλά να δώσεις
3. Ύπνος πολλών καρατίων
4. Ένα μυαλό τζαζ
5. Σώμα μες στην τρελή χαρά
6. Νεύρα είναι, θα περάσουν
7. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν
8. Όποιος είναι τέλειος να σηκώσει χέρι!
9. Πολύ άγχος για το τίποτα
10. Στρώσε τραπέζι
11. Όχι πια όνειρα, μόνο πλάνα
12. Ποιος φοβάται τον γιατρό;
13. Άσ’ το για σήμερα
14. Βάλ’ το σε λειτουργία πτήσης
15. Κουλτούρα κι όχι ψευτοκουλτούρα
16. Όλα τα βλέμματα επάνω σου!
17. Βαράκια στα παπούτσια σου
18. Παίρνεις την ευθύνη;
19. 15 τρόποι για να τους ευχαριστηθείς
20. Τα όρια κάνουν καλό στην υγεία
21. Ο Πικάσο μέσα σου
22. Master στο φλερτ
23. Μήπως να το ξανασκεφτείς;
24. Κλέψε περισσότερο
25. Μια κουβέντα με τη συνείδησή σου

 

Το βιβλίο υπογράφουν οι (με αλφαβητική σειρά) : Χαρά Αναξαγόρα, Αντώνης Ανδρόνικος, Μαρία-Βενετία Γαβρίλη, Ελένη Καραχανίδη, Αιμιλία Λυμπέρη, Κρίστα Μαγκανάρη, Άννα Μετόχη, Στέλλα Πέτρου, Μαίρη Σάμου και Ελένη Τσεπελίδου

Επιμέλεια Κειμένων: Γιοβάννα Κοντονικολάου & Κατερίνα Κεχαγιά


Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Παναγιώτης Λαμπρίδης – Book Design Stars
Αριθμός Σελίδων: 282
©2021, Pillowfights LTD

ISBN: 978-960-658-090-1

 

Λίγα λόγια για τη Fylatos Publishing:

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιβλίου από το 2006. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει στις ηλεκτρονικές εκδόσεις (ebook) και τις νέες τεχνολογίες εκτύπωσης.

Τα ηλεκτρονικά μας βιβλία είναι διαθέσιμα στους αναγνώστες, για ανάγνωση σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιασδήποτε εταιρίας και κατασκευαστή, με έντονα διαδραστικό περιεχόμενο (εικόνες, γκαλερί εικόνων, βίντεο, παιχνίδια, ήχος). Ταυτόχρονα διατηρούμε τη δυνατότητα πώλησης παραδοσιακών έντυπων βιβλίων στους αναγνώστες που προτιμούν την έντυπη μορφή διακίνηση στην Ελλάδα και σε άλλες 62 χώρες, χωρίς, ωστόσο, να χρειαζόμαστε αποθήκες ή διακινητή βιβλίων, αξιοποιώντας σύγχρονα τυπογραφεία και εκτύπωση κατά παραγγελία (print on demand), σε υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή.

 

Κόστος μεταφορικών: 2,50 €

Αξιολόγησέ το!

12345