Check it out: Διαγωνισμός Διηγήματος σε συνεργασία με τη Fylatos Publishing. Πάρε μέρος εδώ!

Κατερίνα Κεχαγιά
Founder

Δημοσιογράφος με μονταζικές, φωτογραφικές και συγγραφικές απορίες. Το 2008 έκανα ένα σύντομο πέρασμα απ’ την τηλεόραση του Αντ1 και το συντακτικό team του X-Factor. Το 2009 μ’ ένα τσούρμο φίλους φτιάξαμε το One Night Chat, μία απ’ τις πρώτες διαδικτυακές εκπομπές συνεντεύξεων. Το 2013 πειραματίστηκα στη σκηνοθεσία, αρθρογραφώντας παράλληλα σε portal και περνώντας τα βράδια μου πίσω από dj decks σε διάφορα μπαρ της Αθήνας με jazz, swing και blues ήχους.
Το 2014 πιάσαμε κουβέντες περί έρωτος κι έκτοτε δεν τις αφήσαμε. Κάπως έτσι εγένετο το Pillowfights.

Νικολέττα Βασιλοπούλου
Creative Director

Ελληνο-Αμερικανίδα, διχασμένη μια ζωή ανάμεσα σε δύο εθνικότητες, δύο χώρες και δύο γλώσσες. Καθηγήτρια Αγγλικών στο επάγγελμα, ψυχολόγος από σπόντα και γραφιάς από λατρεία. Εθισμένη στον καφέ, την τέχνη, την γραφή και οτιδήποτε ανοίγει το καλλιτεχνικό μου μάτι. Είρωνας και κυνική όσο δεν πάει αλλά και, παραδόξως, αγαπητή από όλους. Άνθρωπος της συνήθειας, με αξεπέραστη παρατηρητικότητα και ευγλωττία στα γραπτά, γιατί στην κουβέντα σπάνια βγάζω άχνα.

Βασιλική Γούγουλα
Editor

Γεννημένη στην πόλη που αν τύχει και βρεθείς θα ανυπομονείς κάποια στιγμή στη ζωή σου να ξαναπερπατήσεις στα στενά της και να απολαύσεις άλλη μια βόλτα με θέα το απέραντο γαλάζιο και άρωμα Θερμαϊκού. Θεσσαλονίκη, κι ό,τι και να με πεις εσύ, για μένα θα ‘ναι πάντα ερωτεύσιμη. Μοναχοκόρη και Κριαράκι στο ζώδιο. Όταν ήμουν παιδί φλέρταρα με τη νομική, μα τελικά με κέρδισε η ιατρική και δεν το μετανιώνω. Στον ελεύθερό μου χρόνο θα με δεις να διαβάζω ή να αγχώνομαι ελπίζοντας η μέρα να είχε λίγες ώρες παράπανω κι ας ξέρω καλά πως και πάλι δε θα μου έφταναν για να κοιμάμαι ξέροντας πως τίποτα δεν έχει μείνει στη μέση.

Michael Poe
Pillow Radio Manager

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τραβηχτεί η φωτογραφία, έπινα ένα ποτό ονόματι 7 steps to heaven. Μάλλον γιατί σε στέλνει χωρίς επιστροφή να συναντήσεις νεράιδες και αγγελάκια. Κάπως έτσι και τα γραπτά μου, τα αγαπάς ή τα μισείς. Βαθιά (αυτό)σαρκαστικός με λατρεία στο ραδιόφωνο, αντιμετωπίζω τα πάντα γύρω μου σαν να με αφορούν. Σπουδές σε λογοτεχνία και κινηματογράφο, χόμπι τα κόμιξ, και σημειωματάριο και στυλό παντού. Δεν εκνευρίζομαι εύκολα, αλλά όταν συμβεί δε θα το καταλάβει κανείς. Δε θα μιλήσω σχεδόν ποτέ σε κάποιον άνθρωπο πρώτος, και η συχνότερη σκέψη που κάνω σε δημόσιους χώρους είναι «πώς διάολο βρέθηκα εδώ.»

Γιοβάννα Κοντονικολάου
Chief Editor

Από την πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, βρέθηκα πίσω από φωτογραφικές κάμερες να αποτυπώνω όμορφες στιγμές ανθρώπων. Μετά θέλησα να γράψω γι’ αυτές μιας και το μικρόβιο υπήρχε και όλο και μεγάλωνε, μέχρι να με καταπιεί ολόκληρη. Στην οικογένεια του pillowfights βρέθηκα δύο μήνες μετά την παρθενική του εμφάνιση κι από τότε δεν έφυγα ποτέ. Αν με ρωτάς τι είναι για μένα το γράψιμο,  είναι κάτι ανάμεσα στο ύπνο, τον έρωτα και την τεκίλα, τα τρία αγαπημένα μου πράγματα. Α, και τα μαξιλάρια φυσικά, με ή χωρίς «fights», αν και το «με» έχει σίγουρα πιο πολύ ενδιαφέρον!

Φρόσω Μαγκαφοπούλου
Instagram Specialist

Μέχρι τα δέκα μου ήθελα να γίνω καθηγήτρια αγγλικών, έπειτα σχεδιάστρια μόδας, μετά ξανά καθηγήτρια αγγλικών, αργότερα δημοσιογράφος, συγγραφέας και τέλος ξανά καθηγήτρια αγγλικών. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το τμήμα ΜΜΕ, άλλαξα ρότα και τελικά αποφοίτησα από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ κι επί του παρόντος σπουδάζω σχέδιο μόδας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος επειδή (πάντα θα το λέω) πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε. Αγαπώ τα βιβλία, τις βόλτες, τα σκυλιά, το καλό φαγητό και καμιά δεκαριά ανθρώπους. Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να γίνω η αγαπημένη συγγραφέας κάποιου και να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τότε θα τα λέμε στη στήλη μου, Between the Lines, κάθε Τετάρτη.