Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Γυρνούσαμε μαζί από τη Μάλτα για Θεσσαλονίκη, είναι από Κιλκίς, κτηνίατρος και τον λένε Δημήτρη! Είχε τελείωσε τον στρατό πρόσφατα. Είμαι η Έλενα που γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο της Μάλτας την καθαρά Δευτέρα και σε ψάχνω!

 

2.

21/3, ώρα 9:05, μόλις έχω σχολάσει και τρέχω να προλάβω το λεωφορείο!

Βγαίνοντας από το στενό Μητροπολίτου Γενναδίου προς Εγνατία, έπεσα πάνω σε σένα. Με καθήλωσε το χαμόγελό σου! Ήσουν ψηλός μελαχρινός, με χακί ρούχα και back pack, έπεσα πάνω σου τρομοκρατημένη! Με έπιασες από τα χέρια και προσπάθησες να με καθησυχάσεις ότι δεν τρέχει κάτι. Φεύγοντας για να μη χάσω το λεωφορείο, το βλέμμα μου κόλλησε πάνω σου. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό το βλέμμα.

Ελπίζω η τύχη να μας φέρει κοντά και να διαβάσεις την ανάρτησή μου!

 

3.

Θεσσαλονίκη, κάτω από τον Λευκό τον Πύργο, 17/3 απόγευμα, γύρω στις 6:30, όταν σ είδα. Ήσουν για τρέξιμο. Φορούσες άσπρη αθλητική μπλούζα και μαύρη βερμούδα. Νομίζω, είχες μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο, έτρεχες προς αντίθετη πλευρά από μένα. Ήμουν η κοπέλα που μιλούσε στο τηλέφωνο κι όταν το έκλεισα εντελώς στιγμιαία κι αυθόρμητα κοιταχτήκαμε ταυτοχρόνως, καθώς απομακρυνόσουν από το σημείο. Πες με τρελή, πάντως το όλο σκηνικό μόνο τυχαίο δεν ήταν! Αλλά μπορεί και να ήταν. Το σίγουρο είναι ότι εγώ -εντελώς παραδόξως- κεραυνοβολήθηκα. Δεν ξέρω ποιος είσαι, από πού προέρχεσαι, τα ψυχολογικά σου, αλλά ποιος νοιάζεται; Αυτό το μήνυμα πιθανόν να μην το δεις ποτέ, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα. Ακόμη πιθανότερο να υπάρχουν λιγότερες από 0,001% πιθανότητες να σ’ εντοπίσω, δεν πειράζει όμως, ας τις εξαντλήσουμε κι αυτές, μια ζωή την έχουμε! Μακάρι να εμφανιστείς, αθλητικέ τυπά!

Η κοπέλα κάτω από τον Λευκό Πύργο.

#ραντεβου_κάτω_από_τον_λευκό_πύργο

 

 

4.

Παιδιά είστε η τελευταία μου ελπίδα. Το 2019, είδα ένα παιδί στα Θεοφάνεια στον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, από τότε δεν έχω σταματήσει να τον ψάχνω. Ειλικρινά θέλω τη βοήθειά σας, έχω προσέξει ότι μερικά τα ανεβάζετε και στο Facebook, θα ήθελα να ανέβει και το δικό μου. Πρέπει να τον βρω!

 

5.

Μεσημέρι 24/3 σε μια ταβέρνα στα Τζουμέρκα. Ήσουν με άλλα 2 άτομα (άντρας και γυναίκα) και περιμένατε για τραπέζι μέσα στον πανικό. Σε είχα δει απ’ το παράθυρο πριν μπείτε μέσα. Όταν τελικά μπήκατε τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν 2-3 φορές. Όταν περάσατε δίπλα απ’ το τραπέζι μας γύρισες το κεφάλι και κοιταχτήκαμε ξανά. Μετανιώνω που με κάποιον τρόπο δεν μπόρεσα να σε προσεγγίσω ή να σου αφήσω κάποιο μήνυμα.
Στην απίστευτη περίπτωση που το δεις, άσε ένα like ή στείλε στη σελίδα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!