Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Λοιπόν, 27/2. Τρίτη πτήση από Katowice-Αθήνα, 13:10. Ήσουν με 4 φίλους κι ήσουν γλύκας, εγώ προσπαθούσα να αποφύγω το πρόστιμο οποίο το φάγαμε τελικά κι εγώ κι ο φίλος σου.

 

2.

Με λένε Αγλαΐα. Ψάχνω να βρω μια κοπέλα που ήταν στον Οικονομόπουλο στη Φαντασία την Παρασκευή 16/2 με την αδερφή της και μια φίλη. Τη λένε Σμαράγδα, είναι από την Κρήτη κι είναι 25 χρονών. Ήταν δίπλα μου τη στιγμή που τη χρειάστηκα.

 

3.

Τετάρτη 21/2 στο μετρό από Ελληνικό προς Ανθούπολη. Μου είπες να προσέχω επειδή φορούσα κασκόλ ομάδας στον λαιμό μου. Νομίζω μένεις Περιστέρι. Μιλήσαμε λίγο με αφορμή αυτό το γεγονός. Ήθελα να σου πω να κατέβεις μαζί μου, αλλά δεν πρόλαβα να βρω τα λόγια. Έχεις μαύρο μαλλί και πρόλαβα να δω κι ένα τατουάζ στην κοιλίτσα σου.

Υγ: Προκρίθηκε η ομάδα μου εκείνη τη μέρα κι είσαι κι εσύ ίδια ομάδα με μένα. Αυτός ο συνδυασμός αξίζει μια ευκαιρία! Κάνε καρδούλα αν το δεις.

 

4.

18/02, πτήση Βρυξέλλες- Αθήνα, Αθήνα0Θεσσαλονίκη. Ανταλλάζαμε βλέμματα και χαμόγελα, ήσουν με παρέα και ντράπηκα να έρθω να σου μιλήσω. Όταν περίμενα το αστικό, πέρασες πίσω μου και κάτι μου είπες, αλλά δεν άκουσα λόγω θορύβου. Πριν μπεις στο αμάξι σήκωσες το χέρι και με χαιρέτησες. Σε ψάχνω!

 

5.

Γιώργο (νομίζω έτσι σε λένε) σε ψάχνω. Γεννηθήκαμε το Φεβρουάριο του 94, την ίδια μέρα, σε κλινική στην Καλαμάτα με λίγες ώρες διαφορά και περάσαμε τη νύχτα μαζί στη θερμοκοιτίδα. Ο πατέρας σου γνώριζε τον δικό μου γιατί ήταν συνάδελφοι στην αεροπορία και απ’ ότι ξέρω απέκτησες περίπου δύο χρόνια αργότερα μια αδερφή. Δε θυμούνται κάτι άλλο για σένα οι δικοί μου. Αν το διαβάσεις, σχολίασε την ημερομηνία γεννήσεώς σου και θα καταλάβω ότι είσαι εσύ. Θα είχε πλάκα να βρεθούμε μετά από τριάντα χρόνια.

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

 

Πηγή φωτογραφίας