Υπογράφουν η Μένια Ντελαβέγκα & η Ελίνα Ανδρεάδου. –  Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

 

Τι άλλο αναφέραμε πριν ότι θα εξηγήσουμε; Σιγά μην το ξεχνούσα. Τις λεπτομέρειες για το παρελθόν οι οποίες, απαγορεύονται! Βάλτε κορδέλες κιτρινόμαυρες crime scene και μην αφήνετε κανέναν να περάσει ακόμα κι αν είναι το FBI το ίδιο. Δεν τις θέλουμε αυτές τις λεπτομέρειες, διώξτε μακριά ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν. Είναι ένας τομέας που δεν είναι χρήσιμος σ’ εκείνον που ενθουσίασε τη ζωή σας. Εδώ άλλοι παντρεύονται κι έχουν ακόμα σκοτεινά κομμάτια του παρελθόντος, κρυμμένα ανάμεσα από λογαριασμούς ρεύματος και λίστες σουπερμάρκετ. Εμείς θα τα ξεράσουμε όλα που ούτε για τον εαυτό μας μιλάμε ούτε φλύαρες είμαστε και φυσικά πολύ μακριά από γάμους, παιδιά και κοινές φορολογικές δηλώσεις;

Η προσωπική ζωή του καθενός μας, ακόμα και στο παρόν ν’ ανήκει, είναι άψογα διαχωρισμένη από τον ενικό στον πληθυντικό. Καθίστε γιατί έτσι όπως το είπα, ούτε εγώ το κατάλαβα. Μ’ αυτό εννοούμε πως ακόμα και στο παρόν -στο τώρα δηλαδή- ο προσωπικός χρόνος, η ιδιωτικότητα κι η ανεξαρτησία είναι πάντα οδηγοί μας. Προσέχουμε καλά μέχρι πού πρωταγωνιστεί ο εαυτός μας και πού βάζουμε συμπρωταγωνιστή τον άλλο και ξεκινάμε να μοιραζόμαστε.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Δε λέμε να ντρέπεστε για ό,τι έχετε κάνει και ζήσει, αλλά λεπτομέρειες τύπου «εδώ είχα έρθει με τον Άρη πέρσι τα Χριστούγεννα» ή «όταν είχα την παράλληλη σχέση που σου έχω πει, ήμουν κοκκινομάλλα» απαγορεύονται. Χαράξτε το στην πόρτα, στο πορτοφόλι σας, κάπου μην το ξεχάσετε ακόμα κι αν το Αλτσχάιμερ σας χτυπήσει την πόρτα.  Ο κανόνας λέει να μη δίνετε παρελθόν σε ό,τι υπάρχει στο παρόν.

Αφού κάναμε πλύσεις και γαργάρες για να μη λέμε για πρώην, το παρελθόν μπορεί να έχει να κάνει και μ’ απλές εμπειρίες ή περιστατικά που θέλετε να μοιραστείτε. Όχι, ούτε αυτά είναι ευπρόσδεκτα. Εξηγώντας κάτι απ’ το παρελθόν και περιγράφοντάς το, μπουκάρουμε σαν αναρχικοί στις διαχωριστικές γραμμές της φλυαρίας. Άντε και φτου κι απ’ την αρχή μετά. Τσάμπα έπαθα τενοντίτιδα να γράφω τόση ώρα τα φλύαρα απαγορευτικά που συναντάμε στον Κώδικα Φλινγκικής Κυκλοφορίας. Μα μη με στεναχωρείτε κι ο Κρόνος δεν είναι με το μέρος μου τελευταία. Η ηλικία μου είναι μεταβατική.

Όχι παρελθόν, όχι πολυλογίες, όχι αναλύσεις, όχι εύκολες απαντήσεις, όχι πρώην, όχι συνηθισμένα λάθη. Ευτυχώς δε ζει ο Μεταξάς να μ’ απελάσει που ξετίναξα το «όχι».

 

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!