Αrticle of the day: Δες εδώ το πρώτο άρθο της νέας pillowfighter Ειρήνης Αγρίτη!

poly774

Υπογράφουν η Μένια Ντελαβέγκα, η Ελίνα Ανδρεάδου & η Ειρήνη Τρίγκα. –  Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

Για εκείνον πλέον είμαστε τρόπαιο. Το πιο γαμάτο είναι ότι έτσι νιώθουμε για τον εαυτό μας κι όλο αυτό δεν έχει κανένα ίχνος έπαρσης, επιτήδευσης ή και κυτταρίτιδας ακόμα μετά από τόσο fast food. Είναι η νέα σας βελτιωμένη εκδοχή, είστε εσείς. Και σ’ αυτές τις νέες προϋποθέσεις που έχουν δημιουργηθεί υπάρχουν κι οι αντίστοιχες αντιδράσεις. Μια flinger δε σέβεται μόνο τον εαυτό της. Σέβεται κι εκείνον που αποφασίζει να του αφιερώσει το χρόνο της. Κι αναπόφευκτα όλα αυτά είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ή και τάπερ. Κι αυτά σκεύη αποθήκευσης είναι.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Εν αρχή είναι ο θαυμασμός. Ο θαυμασμός γεννά το σεβασμό κι εκείνος με τη σειρά του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο. Ένας άντρας λατρεύει να νιώθει περήφανος για τη γυναίκα που του κρατά το χέρι. Να ξέρει ότι μαζί της θα διευρύνει και τους δικούς του πνευματικούς ορίζοντες. Κι αυτή η διάθεση είναι που του προκαλεί εξίσου την ανάγκη να την εντυπωσιάσει, να γίνεται όλο και καλύτερος.

Η σωστή flinger δεν προκαλεί στον άντρα δίπλα της ανασφάλειες ούτε τον ευνουχίζει, απεναντίας τον κάνει να νιώθει άξιος, διεκδικητικός, δυνατός κι ακαταμάχητος. Κι όλο αυτό αργότερα της το ξεπληρώνει. Με κανένα σουβλάκι τυλιγμένο με κορδέλες, μια Παρασκευή απόγευμα. Συμπέρασμα: Κι οι δύο ικανοποιημένοι. Ικανοποιημένοι και τρελά ερωτευμένοι. Και χορτασμένοι φυσικά.

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!