Ξέρεις, υπάρχουν και καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να πετάξεις ένα απλό «θες να βγούμε κάνα βράδυ»; Σαφώς, άμα σε γουστάρει και το περιμένει καιρό δε θα κάτσει να ασχοληθεί με το τι είπες και πώς, όμως επειδή εμείς εδώ είμαστε για τα δύσκολα, δίνουμε 25 ιδέες για όταν ψήνεται και δεν ψήνεται, με σκοπό να εντυπωσιαστεί και να σου δώσει το τελικό ναι για ένα ραντεβού.

 

1. Αν γνωρίζεστε (είστε γειτονάκια ή συνεργάτες) άσε ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ του αμαξιού.

2.  Στείλε σχετικό χιουμοριστικό βιντεάκι που έχεις φτιάξει στο τικ τοκ.

3. Στείλε το τρέιλερ μιας ταινίας, άρθρα κριτικές (επιθετικό μάρκετινγκ) και το πού παίζει, με ένα ερωτηματικό.

4. Πες  πόσο σου έχει λείψει να δεις την πόλη όπου μένετε τη νύχτα.

5. Πες πως θέλεις να κάνεις ένα πρωινό ή βραδινό φωτοσουτινγκ και θέλεις τα σκιλς του/της για φωτογραφίες.

6. Στείλε φωτογραφία σου που κρατάς χαρτάκι που λέει “θέλεις να βγούμε” μέσω Air drop (αν έχετε κι οι δύο iphone).

7. Στείλε μέρος κι ώρα κι ανακοίνωσε πως θα περιμένεις να εμφανιστεί με την καλύτερή σου διάθεση.

8. Ζήτα γνώμη για ένα νέο μπαράκι που ανακάλυψες και πρότεινε να σε συνοδέψει.

9. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις που έχει και ρώτα να σου μάθει κάτι που δεν ξέρεις (π.χ. μια συνταγή ή ποδήλατο).

10. Ζήτα να σου προτείνει ένα καλό escape room και πες πως σας λείπει ένα άτομο για να συμπληρωθεί η ομάδα.

11. Παράγγειλε μια πίτσα και στείλ’ τη στη δουλειά ή στο σπίτι γράφοντας: “Θα ήθελα πολύ να σε βγάλω για φαγητό την επόμενη εβδομάδα”.

12. Άσε τον σκύλο σου να το κάνει για σένα. Αν έχετε κι οι δυο κατοικίδια, απλώς φρόντισε να γνωριστούν και οι κοινές βόλτες θα γίνουν συνήθειο.

13. Μάθε το στέκι που παραγγέλνει καφέ και ζήτησε από το μαγαζί την επόμενη φορά που θα στείλει καφέ, να γράφει πάνω το τηλέφωνό σου.

14. Μπορείς να αναφέρεις ένα νέο εστιατόριο ή μια καινούργια έκθεση που έκανε εγκαίνια και θέλεις πολύ να πας και να προτείνεις να σε συνοδεύσει.

15. Φτιάξε ένα πλάνο που δεν μπορεί να πει όχι. Τα αγαπημένα του μέρη, τα αγαπημένα του φαγητά, μια μέρα που ξέρεις πως δε δουλεύει.

16. Βάλε τη μαμά στο κόλπο. Αν έχετε την οικειότητα να το κάνεις, πες στη μαμά τ@ πως ενδιαφέρεσαι κι άσ’ τη να κάνει τα μαγικά της.

17. Αν συχνάζετε σε κοινά μέρη, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο ίδιο μαγαζί, πήγαινε με χάρη στο τραπέζι τ@ και δήλωσε πως είναι κρίμα που ακόμα δεν έχετε μοιραστεί ένα τραπέζι μόνο τα δυο σας.

18. Παίξε το χαρτί του καμουφλάζ και ζήτα βοήθεια για κάτι (π.χ να οργανώσεις την ντουλάπα σου ή να κάνεις ξεκαθάρισμα την αποθήκη). Μετά, για να ευχαριστήσεις για τη βοήθεια, ε, ένα φαγητάκι πρέπει να το κεράσεις.

19. Αν εσύ ή κάποιος γνωστός σας μπορεί να κάνει οριγκάμι, φτιάξε ένα που προορίζεται να διαλυθεί, με οδηγίες, ώστε να ξέρει ότι πρέπει να το ανοίξει. Όταν το κάνει, θα έχεις μέσα ένα άλλο κομμάτι χαρτί που θα ζητάει ένα τόσο δα μικρό ραντεβουδάκι.

20. Αν δουλεύετε μαζί στείλε ένα φουλ σοβαρό επαγγελματικό μέιλ, που δε θα αποκαλύπτει μέχρι το τέλος τις προθέσεις σου για μια έξοδο μαζί.

21. Πες το με gifs. Φτιάξε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα και παίξτε μαζί ένα ψηφιακό παιχνίδι θησαυρού.

22. Παίξε το χαρτί της συνδρομητικής πλατφόρμας: “Έχω και netflix, vodafone tv, nova, ψήνεις να δούμε τον νέο κύκλο από το τάδε;”

23. Πες πως θα ήθελες πολύ να βγείτε αλλά δεν ξέρεις πώς να το ζητήσεις. Η ειλικρίνεια βοηθάει. Πάντα.

24. Κάνε μοντάζ από διάφορες σκηνές από ταινίες που πρωταγωνιστές ζητάνε από το crash τους να βγουν και στείλ’ το στο δικό σου.

25. Στείλε ένα ραβασάκι από το pillowfights.gr!