Το Εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα δίνει την ικανότητα και τον δυναμισμό στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος και να πετύχουν νέους στόχους κι όνειρα!

Κριός
Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα καλοδέχεσαι πλούσια κι ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει σίγουρα ευχάριστες επικοινωνίες, νέες γνωριμίες και συναντήσεις, που, αν τις εκμεταλλευτείς, θα πετύχεις τον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε σήμερα μία έξοδο με τον σύντροφό σου και θα περάσετε σίγουρα πολύ ευχάριστα, ενδυναμώνοντας μάλιστα τη σχέση σας!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία, η οποία ναι μεν θα προχωρήσει με αργούς ρυθμούς, αλλά θα υποσχεθεί σίγουρα σταθερό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από φλόγα κι αισθησιασμό. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του, αρκεί να αποφύγεις τάσεις κτητικότητας!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, οι δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν για να έχεις επιτυχία κάθε είδους, ξαφνιάζουν μέχρι κι εσένα, αφού τελικά τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα, αφού είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις κατακτήσεις και φλερτ, όπως κι εκπλήρωση ερωτικών σκοπών, επιθυμιών και στόχων! Το ερωτεύσιμο παρουσιαστικό σου θα σου δώσει την ευκαιρία για μία νέα παθιασμένη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καλωσόρισε μία ημέρα πάθους και καλοπέρασης με τον σύντροφό σου! Τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα θα σε σώσει, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει σήμερα μία αίσθηση ανικανοποίητου κι απογοήτευσης, αφού νιώθεις πως τα έχεις δώσει όλα κι ότι έχεις προσπαθήσει για πολλά, αλλά ο σύντροφός σου δεν τα εκτιμά! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση και να αποδοθούν ευθύνες! Αν είσαι ελεύθερος, για άλλη μια φορά ενδιαφέρεσαι για άτομα που δεν πρέπει ή που είναι απαγορευμένα και θα απογοητευτείς!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, απολαμβάνεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον και χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την παρούσα ικανότητά σου να διαχωρίσεις αληθινούς και τοξικούς φίλους για ‘σένα. Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική, ερωτεύσιμη, ξεχωριστή και καλοσυνάτη συμπεριφορά σου, φέρνει πολλούς θαυμαστές στα πόδια σου και μάλιστα οι περισσότερες νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις την αρμονία και την ισότητα που ήθελες με τον σύντροφο σήμερα, μετά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες κι εξόδους!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα,φέρνει αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κοινωνική καταξίωση και καλύτερη φήμη! Η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής! Οι δεσμευμένοι κάνουν ένα μεγάλο βήμα κι οι ελεύθεροι έχουν αξιόλογες κι αξιοθαύμαστες κατακτήσεις! Ωστόσο, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες ερωτικές στιγμές! Η γοητεία σου είναι ο σύμμαχός σου στην κατάκτηση των επιθυμιών αλλά και των πόθων σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί σήμερα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με αισιοδοξία και δυναμικότητα, χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν στο παρόν! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει αρκετά στο να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο ή και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Επιπλέον, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις κι ωφέλιμες αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν πολύ στα ερωτικά σου ζητήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα, ώστε να πείσεις τον σύντροφο για μία επιθυμία σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, αν έψαχνες την ιδανική ημέρα για να κάνεις μία σημαντική συζήτηση κάθε είδους, σήμερα είναι η κατάλληλη! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτυχία θα έχεις στον συναισθηματικό τομέα σήμερα, ιδίως για παρελθοντικά θέματα που απασχολούν εσένα και το ταίρι σου, καιρό τώρα! Επιπλέον σε διακρίνουν πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα κι έτσι, απολαμβάνεις με τον σύντροφό σου καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, η διαισθητική σου ικανότητα σε βοηθά να ανακαλύψεις ό,τι συμβαίνει παρασκηνιακά και σε αφορά άμεσα, σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, ξέρεις σήμερα πώς πρέπει να μιλήσεις και πώς να επιδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στους άλλους, προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς υψηλούς στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία μεγάλη ευκαιρία, για μία νέα σοβαρή σχέση σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τη δυνατότητα για αναζωπύρωση σχέσης και στιγμές γεμάτες ερωτισμό, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμό και πάθος! Όλη αυτή η εύνοια είναι στα χέρια σου, αρκεί να αποφύγεις ερωτική ζήλια, κτητικότητα και καχυποψία!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα και κλείνεις αρνητικούς κύκλους, με τη βοήθεια του προγραμματισμού σου και της λογικής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι σίγουρα η ιδανική για ‘σένα! Το πάθος ανάμεσα σε ‘σένα και τον σύντροφο αναζωπυρώνεται, είναι έντονο κι ασυγκράτητο κι αναμένονται σίγουρα καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από μια τυχαία συνάντηση πάνω σε μετακίνησή σου ή ένας έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανά τώρα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου κι απολαμβάνεις τη ζωή με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ανέλπιστες και ξαφνικές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα! Δέχεσαι δυνατότητες για έναρξη νέας παθιασμένης σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις, αμέτρητους θαυμαστές και καυτές ερωτικές στιγμές με το εν δυνάμει ταίρι! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς τέλεια με τον σύντροφό σου κι η σημερινή ημέρα θα τελειώσει σίγουρα με χαμόγελο!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα σου προσφέρει μία ημέρα άκρως εποικοδομητική, που αν την εκμεταλλευτείς σωστά, επιστρατεύοντας διαίσθηση αλλά και λογική, θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές. Αν είσαι δεσμευμένος, καλωσόρισε μία ημέρα γεμάτη ερωτική εύνοια! Αν είσαι παντρεμένος ή συζείς, απολαμβάνεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού με το άλλο σου μισό κι αν είσαι απλά δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα γίνει συζήτηση για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε τη μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Πηγή