Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Εντάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα θα φέρει σήμερα το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Προσοχή στην επικοινωνία, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

 

Κριός

Η έκταση της φαντασίας σας είναι σήμερα πραγματικά χωρίς όρια και μπορείτε να προκαλέσετε στον εαυτό σας πολλή θλίψη που δεν είναι απαραίτητη, αν πάρετε τα αισθήματά σας πολύ σοβαρά. Συνήθως, υπάρχει συμβολική σημασία (αλλά όχι στην κυριολεξία αλήθεια), σ’ αυτές τις εικόνες που έχετε και πολύ συχνά οι ενστικτώδεις αντιλήψεις σας χρωματίζονται από προσωπικές έγνοιες και ενδιαφέροντα. Ηρεμίστε κι μια μικρή απόδραση σε έναν κοντινό προορισμό, θα βοηθούσε.

 

Ταύρος

Σήμερα σας καταλαμβάνουν ονειρικά και εξωτικά συναισθήματα. Επίσης υπνωτίζεστε απ’ τη λάμψη, το ρομαντισμό και τη φαντασία. Μπορεί να ονειρευτείτε ότι επισκέπτεστε ένα νησί για διακοπές. Στην πραγματικότητα, θα επισκεφθείτε συναρπαστικά μέρη σήμερα. Υψηλής φαντασίας τέχνη, μουσική και θέατρο, σας επιφυλάσσουν μεγάλη ευχαρίστηση και πιθανότατα να στραφείτε περισσότερο στις τέχνες και να δείτε περισσότερες ταινίες και θεατρικά έργα απ’ ό,τι συνήθως.

 

Δίδυμος

Αναρωτιέστε αν οι προσπάθειές σας είναι στ’ αλήθεια αποτελεσματικές στο να επιτύχετε τους βαθύτερους στόχους σας κι αν τα όνειρά σας θα μπορέσουν ποτέ στ’ αλήθεια να πραγματοποιηθούν. Μερικοί άνθρωποι μπλέκουν σε υπερβολικές υποθέσεις, σε σενάρια του τύπου πλούτισε γρήγορα και σε σύντομους δρόμους προς την επιτυχία, κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής όψης και αργότερα μετανιώνουν που έβαλαν όλα τα αβγά σε ένα καλάθι.. Μην κάνετε ανόητους υπολογισμούς.

 

Καρκίνος

Μη φοβηθείτε να αναθεωρήσετε και να εξερευνήσετε ό,τι για πολύ καιρό θεωρούσατε ως δεδομένο. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να προσέξετε να μην παραιτηθείτε από μακροπρόθεσμες προσπάθειες και δεσμεύσεις απλά και μόνο επειδή συναντάτε κάποιες δυσκολίες. Κάτι που κάνει αυτή την ημέρα δύσκολη είναι η αβεβαιότητα για το κατά πόσο θα πρέπει να παραιτηθείτε από μερικά πράγματα στη ζωή σας και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια απλή απάντηση, που μπορώ να σας δώσω.

 

Λέων

Ο ιδεαλισμός, η δημιουργική φαντασία και η αίσθηση του δέους και της αναζήτησης σχετικά με τη ζωή είναι πολύ ανεπτυγμένα σήμερα. Πιθανότατα να αποκτήσετε συναρπαστικές πληροφορίες, για τις τελευταίες επιστημονικές τεχνολογικές και προοδευτικές κοινωνικές μεταρρυθμίσεις στον κόσμο, οι οποίες θα εξάψουν τη φαντασία και τον ιδεαλισμό σας. Σε πνεύμα ανακάλυψης και στα προσωπικά σας, ίσως κάνετε ή σας κάνουν κάποια εξομολόγηση.

 

Παρθένος

Αυτές τις ημέρες, συναντάτε ανθρώπους που έχουν πολλή φαντασία κι είναι ιδεαλιστές. Καλλιτέχνες, οραματιστές και γενικότερα κάθε καρυδιάς καρύδι, φαίνεται να ξεφυτρώνουν μπροστά σας, όπου και αν πάτε. Μερικά απ’ αυτά τα άτομα σας εμπνέουν και σας αναζωογονούν, ενώ άλλα είναι ανάξια εμπιστοσύνης κι ανειλικρινή. Πρέπει να έχετε την πνευματική διαύγεια να διακρίνετε τα καλά απ’ τα χαλασμένα μήλα. Πιθανότητα χωρισμού ή τουλάχιστον εντάσεων και καβγάδων  εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης. Εξαπάτηση και ψευτιά είναι οι λόγοι που ίσως απογοητευτείτε από το περιβάλλον σας.

 

Ζυγός

Η αστρολογική αυτή όψη περιλαμβάνει τη δυνατότητα σε κάποιους να ξεφύγουν από μια δύσκολη προσωπική σχέση ή το να ξεπεράσουν σοβαρά προβλήματα της προσωπικότητάς τους ή προβλήματα συμπεριφοράς, όπως ηττοπάθεια ή προβλήματα με καταχρήσεις. Αυτή η ανακάλυψη ωστόσο δεν επιτυγχάνεται εύκολα και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι στόχοι σας θα επιτευχθούν αν δεν το πιστέψετε και δεν κάνετε σημαντική προσπάθεια.

 

Σκορπιός

Καινούργιες πόρτες ανοίγουν για σας σήμερα. Αυξάνονται τα ταξίδια, η κοινωνική δραστηριότητα και η άνοδος σε θέματα κοινωνικότητας είναι πολύ πιθανή. Ακόμα, καθόλου απίθανο να ρισκάρετε ή να παίξετε σε τυχερά παιχνίδια εξαιτίας του μεγάλου ενθουσιασμού και της μεγάλης αισιοδοξίας σας αυτό το διάστημα. Θέλετε να κάνετε περισσότερα και να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες. Επωφελείστε από πολλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή και ένα άτομο που θα σας επηρεάσει αλλά και βοηθήσει μπορεί να μπεί στη ζωή σας.

 

Τοξότης

Είστε περισσότερο διορατικοί από κάθε άλλη φορά, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να ανακαλύψετε την κρυμμένη πλευρά κάποιας υπόθεσης που σας απασχολεί αλλά και τα αισθήματα των γύρω σας. Ακόμα κάτι που από καιρό αναζητούσατε και θεωρούσατε χαμένο ή ξεχασμένο, καθόλου απίθανο να το ανακαλύψετε σήμερα καθώς και να επιτύγχετε στόχους που είχατε θέσει πριν καιρό.

 

Αιγόκερως

Συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών και σχεδίων με άλλους είναι σήμερα πολύ αποδοτικές. Καταλαβαίνετε τι σας λένε οι άλλοι καθώς επίσης και εσείς οι ίδιοι γίνεστε με μεγάλη ευκολία κατανοητοί. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να περάσετε τα μηνύματά σας στους άλλους χρησιμοποιώντας το γράψιμο, την ομιλία, το λόγο ή ακόμα και τη διαφήμιση; Γενικότερη εύνοια κι άνοδος στα επαγγελματικά σας.

 

Υδροχόος

Θα θελήσετε ένα διάλειμμα από τη σιγουριά της καθημερινής ρουτίνας και μεθόδου. Είστε σε διάθεση πειραματισμού και μάθησης για κάτι εντελώς καινούργιο. Περίεργες, ιδιόρρυθμες και αυθεντικές ιδέες σας ξεσηκώνουν στο να ψάχνετε για ανθρώπους με διαφορετικές ή πρωτότυπες αντιλήψεις. Η ανακάλυψη η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός σας θα βρίσκεται ψηλά σήμερα. Οι φίλοι και συγγενείς φαίνεται πως θα σας υποστηρίξουν.

 

Ιχθύς

Είναι υπέροχη στιγμή να κάνετε παρέα ή να δώσετε πάρτι στο σπίτι σας. Αισθάνεστε φιλόξενοι, αγαπητοί και χρειάζεστε να μοιραστείτε άνεση και στοργή με τους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας και βιώνετε μια ανανέωση σε όλες τις σχέσεις σας. Βελτίωση στο σπίτι ή καλλωπισμός του περιβάλλοντος σας είναι επίσης πιθανά κατά κάποιον τρόπο επίσης σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.