Πόσο όμορφο μπορεί να είναι το χαμόγελο ενός ανθρώπου που αγαπάς! Όσο όμορφο όμως κι αν είναι όταν πλαισιώνεται από δύο υπέροχα λακκάκια στο ενδιάμεσο κάνει τον άλλο απέναντί σου ακαταμάχητο! Υπάρχει ένα είδος σαγήνης σ’ εκείνα τα γοητευτικά λακκάκια, τόσο, όσο κι εκείνο που σου προκαλεί ρίγος στο κορμί σου την ώρα μιας πιο προσωπικής σας στιγμής. Κάνουν τον άλλο να μοιάζει πιο ιδιαίτερος απέναντί σου και πόσο μάλλον όταν αυτά τα λακκάκια δεν τα έχουν όλοι, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που πραγματικά τους κάνει, όχι μόνο διαφορετικούς, αλλά και συνάμα άπαιχτους.

Και πραγματικά, τα λακκάκια πλαισιώνοντας το πρόσωπο του ανθρώπου που ποθείς όσο τίποτα μπορεί να γίνουν τόσο σέξι και τόσο ιδιαίτερα όσο δε φαντάζεσαι. Δημιουργούν ένα συνδυασμό γλυκύτητας κι έλξης. Οι άνθρωποι που έχουν λακκάκια μπορούν και σου προκαλούν διέγερση τόσο σωματική όσο κι εγκεφαλική για τον λόγο του ότι έχουν αυτό το χαρακτηριστικό που είναι τόσο ιδιαίτερο και σπάνιο, όσο μια τέλεια ατέλεια.

Μέχρι κι ο τρόπος που εμφανίζονται είναι πολύ κολακευτικός γιατί πάντα συνοδεύουν ένα αίσθημα ντροπής κι αθωότητας που μπορεί να γίνει το κατάλληλο έναυσμα του πόθου ή κι ένα χαμόγελο που μπορεί να κάνει τα μάτια εκείνου που τα κοιτά σαν να πετάνε σπίθες!

Έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό οι άνθρωποι με λακκάκια κι αυτό μάλλον είναι η ίδια τους η έκφραση όταν τα αποκτούν. Αυτή τους η έκφραση προσδίδει ένα είδος παιδικότητας και συνεπώς τους κάνει κι αυτόματα πιο συμπαθείς στον περίγυρό τους. Επιπρόσθετα τους κάνει γοητευτικούς και ποθητούς κι ενώ μόνο το 20% των ανθρώπων φέρει λακκάκια στο πρόσωπό του αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο ποσοστό των μεγάλων χολιγουντιανών σταρ που τόσο θαυμάζουμε έχουν αυτά τα υπέροχα λακκάκια που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Υπάρχει τόση ομορφιά και τόση απροσδιόριστη μαγεία σ’ αυτό το σπάνιο χαρακτηριστικό που ίσως και να χαρακτηρίζει πολλές φορές αν ένα πρόσωπο φαίνεται όμορφο ή όχι.

Όπως και να έχει, τα λακκάκια είναι άπειρα σέξι και κολακευτικά κι ίσως είναι και κάτι αξιοζήλευτο για όσους δεν τα έχουν ακόμα κι αν αυτά είναι αποτέλεσμα ενός λανθασμένου από την φύση μηχανισμού που έχει να κάνει με τα ζυγωματικά του προσώπου τα οποία δεν εφάπτονται τόσο καλά με αποτέλεσμα να δημιουργούν αυτό το αποτέλεσμα στο πρόσωπο κάποιου.

Δεν υπάρχει βέβαια κάποια λογική εξήγηση στην οποία να μπορείς να βασιστείς ώστε να εξηγήσεις γιατί τα λακκάκια σε έναν άνθρωπο φαντάζουν τόσο ακραία κολακευτικά μα σίγουρα σε κερδίζουν και σε κάνουν να νιώθεις ακόμα περισσότερο πόθο για το άτομο που έχεις απέναντί σου κι ίσως τον κάνουν να φαντάζει πιο ξεχωριστό κι όχι ένα με τη μάζα ή ένα ακόμη όμορφο πρόσωπο χωρίς να έχει κάτι περαιτέρω πάνω του. Με όποια οπτική κι αν το δεις τα λακκάκια είναι πέρα για πέρα κάτι το μοναδικό, το ακαταμάχητο, κάτι που πολλοί άνθρωποι θα τρέχουν σε πλαστικούς χειρούργους για να το αποκτήσουν, κάτι που ακόμη κι αν δημιουργείται «κατά λάθος», μπορεί να είναι το πιο αρμονικό κομμάτι ενός προσώπου.

Αγαπάμε τους ανθρώπους με τα λακκάκια τους γιατί είναι υπέροχα, ξεχωριστά και κυρίως, δικά τους. Κι αν είσαι απ’ αυτούς που δυσπιστούν για το αν οι άνθρωποι με λακκάκια υστερούν σε κάτι απ’ τα παραπάνω, περίμενε μέχρι να γνωρίσεις έναν! Θα δεις πόσο σέξι μπορεί να γίνει και πίστεψέ με, κάθε φορά που χαμογελάει, θα φωτίζεσαι εσύ διπλά!

Συντάκτης: Δέσποινα Δημησιάνου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου