Η Σελήνη σήμερα στον Κριό μάς κάνει δυναμικούς, σέξι και φλογερούς! Παράλληλα, όμως, μας κάνει επικίνδυνα παρορμητικούς, εγωιστές κι αρκετά αγενείς! Προσοχή στη συμπεριφορά τους κυρίως οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού!

Κριός
Είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, έξυπνος κι έτοιμος να κατακτήσεις στόχους σήμερα, αγαπητέ Κριέ! Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός, πάθος, γοητεία αλλά κι υπερευαισθησία σε διακρίνει στα ερωτικά σου! Μην προκαλέσεις κόντρες, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου! Μη χαλάς το ερωτικό κλίμα, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες και φλερτ!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ίσως σήμερα έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες κι άκρως συναισθηματικές στιγμές! Αν, όμως, είσαι δεσμευμένος, μη ρισκάρεις υπερβολικά, αν θες κάτι να κρατηθεί κρυφό, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, το σίγουρο είναι ότι με τους κατάλληλους συμμάχους πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο! Γι’ αυτό να ακούς τις συμβουλές των πραγματικών σου φίλων, όσον αφορά τα ερωτικά σου! Η σημερινή ημέρα φέρνει επίσης νέες γνωριμίες και μηνύματα ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ανανέωση ή ενδυνάμωση σχέσης!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, απρόσμενα και χωρίς σοβαρό λόγο, έχεις ανησυχία κι ανασφάλεια σχετικά με την προσωπική σου ζωή κι ιδιαίτερα την επαγγελματική σου άνοδο! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας κι η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία κι αρμονία! Αν είσαι ελεύθερος, είναι η ιδανική ημέρα για να δραστηριοποιηθείς και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά, αφού η γοητεία σου θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις!

Λέων
Η σημερινή ημέρα, φίλε Λέοντα, σε βρίσκει με κέφι κι αισιοδοξία! Είσαι γεμάτος ενέργεια, εγρήγορση, έχεις ενέργεια και χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξίδι ή μία έξοδος με τον σύντροφό σου θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα ή μία νέα γνωριμία συναρπαστική και σε καθιστά έτοιμο για νέα ξεκινήματα!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης και σοβαρός! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και τη γοητεία σου να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί που θες!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, θα σου τραβήξουν σήμερα το ενδιαφέρον σου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου! Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, μόλις έφτασε! Άρπαξέ την!

Σκορπιός
Ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου, φίλε Σκορπιέ! Επιτέλους ηρεμείς, επικεντρώνεσαι σε ‘σένα και στην βελτίωση της διάθεσής σου, σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δε θα μείνει χρόνος για έρωτα! Ωστόσο, η ανανεωμένη εμφάνισή σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, η κατάσταση στη σχέση σου θα είναι στάσιμη!

Τοξότης
Μία υπέροχη μέρα η σημερινή, για ‘σένα, φίλε Τοξότη! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σού κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα σήμερα, στον ερωτικό τομέα!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, αρκετή η νευρικότητα κι η εσωτερική αναστάτωση. Αν είσαι ελεύθερος, στα ερωτικά σου, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού ξαφνικά ξυπνούν αναμνήσεις και νοσταλγία για αυτόν! Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, γιατί μάλλον δε θα έχεις την ανταπόκριση που θες και περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στο ταίρι σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η ημέρα της χαρμόσυνης είδησης! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα, που απασχολούσε και τους δυο! Σήμερα, άκου τις συμβουλές των φίλων σου για τα ερωτικά σου θέματα και δε θα χάσεις!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, εδώ και μέρες αναζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και τη σιγουριά στη ζωή σου και σήμερα το καταφέρνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως προκύψουν στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες! Καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και τη διαίσθηση των φίλων σου, για έναν υποψήφιο σύντροφο!

Πηγή