Ερωτικές εξελίξεις γεμάτες ενθουσιασμό και αισθηματικές γνωριμίες που θα έχουν γρήγορη εξέλιξη φέρνει η σημερινή μέρα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη και οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο!

 

Κριός

Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν την σχέση σου. Η παρορμητική συμπεριφορά σου μερικές φορές σε κάνει όμως και το χάνεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η περίοδος αυτή προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

 

Ταύρος

Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ότι θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος

Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσεις να σταθείς στο υψηλό επίπεδο των περιστάσεων. Κάποιες αντιρρήσεις που έχει το ταίρι σου για κάποια πράγματα είναι δικαίωμα του. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να του εξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό συνεχίζει να σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Λέων

Τα θεμέλια που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι γερά. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Παρθένος

Η υπευθυνότητα που έχεις για πολλά θέματα που καταπιάνεσαι δημιουργούν τον θαυμασμό στο ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι με το παρόν πλανητικό σκηνικό είναι σίγουρο ότι θα πολιορκήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ζυγός

Μην αφήνεις τρίτους να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Ο πιο δύσκολος τρόπος είναι συχνά ο καλύτερος για να πετύχεις τους στόχους σου. Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτηματικά που έχεις για εκείνο.

 

Τοξότης

Η οικογένεια σε σχέση με ζητήματα από το παρελθόν που δείχνουν να έρχονται στην επιφάνεια τώρα, απαιτούν άμεσα λύσεις. Η καθημερινότητα σου είναι πολύ έντονη. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο την σχέση σου.

 

Αιγόκερως

Οι πλανήτες ευνοούν μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας την εξέλιξη των υποθέσεών σου και σου προσφέρουν αρκετές δυνατότητες δράσης σε όλα τα επίπεδα. Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις να περάσεις μαζί με τον ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.

 

Υδροχόος

Μην βιάζεσαι να φέρεις τα πράγματα σε σημείο διαφορετικό από το αναμενόμενο. Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις την σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.

 

Ιχθύς

Ο Άρης από τον Τοξότη θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και θα σε κάνει να δώσεις πολλά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.

 

Πηγή