Η αριθμολογία μας αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για το πεπρωμένο μας, την προσωπικότητά μας, αλλά και το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, δηλαδή το κάρμα μας! Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα, μας φανερώνουν καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθούν να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας.

 

Στην αριθμολογία, για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του πεπρωμένου μας, προσθέτουμε την ημέρα, τον μήνα και το έτος γέννησης. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε στις 26 Νοεμβρίου 1984, γράψτε σ’ ένα χαρτί την ημερομηνία 26-11-1984 και αθροίστε ένα – ένα τα ψηφία: 2+6+1+1+1+9+8+4=32. Αν το αποτέλεσμα της πρόσθεσης είναι μεγαλύτερο του 9, τότε προσθέτουμε εκ νέου τα ψηφία του αποτελέσματος, μέχρι να προκύψει μονοψήφιος αριθμός (από το 1 έως το 9). Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση, προσθέτουμε τα ψηφία 3+2, οπότε ο προσωπικός αριθμός σας είναι το 5.

 

Αριθμός 1: Ο ηγέτης

Είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος, κοινωνικός και εξωστρεφής! Θέλεις να έχεις πάντα την πρωτιά και να υπερέχεις σε όλους τους τομείς της ζωής. Βασική προτεραιότητά σου είναι η καταξίωσή σου και υπερβάλλεις των δυνάμεών σου προκειμένου να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Σού αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και διαθέτεις αποφασιστικό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα μπορούσαν να σε περιγράψουν ατίθασο και ασυμβίβαστο, γιατί πράγματι θέλεις να κάνεις πάντα το δικό σου, έστω κι αν μέσα σου ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος.

Στον έρωτα λατρεύεις το φλερτ, δεν μπορείς όμως εύκολα να δεχτείς την απόρριψη! Στον επαγγελματικό τομέα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Σού ταιριάζουν επαγγέλματα που σου δίνουν την ευκαιρία να κατευθύνεις μια ολόκληρη ομάδα, γι’ αυτό άνετα θα μπορούσες να διαπρέψεις ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας.

 

Αριθμός 2: Ο διπλωμάτης

Αν στην αριθμολογία έχεις τον αριθμό 2, η συντροφικότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά των σχέσεων είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σου. Είσαι ένας γλυκός, ευγενικός και καλοπροαίρετος άνθρωπος, με χαμόγελο κι αισιόδοξη σκέψη για τη ζωή. Μπορείς να λειτουργήσεις πιο αποδοτικά όταν είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σ’ αγαπούν. Η μοναξιά σε τρομάζει, γι’ αυτό και προσπαθείς πολύ προκειμένου να διατηρείς ισορροπημένες κι αρμονικές σχέσεις στη ζωή σου!

Στον τομέα των σχέσεων, θέλεις να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι με το οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, αποφεύγεις τους καβγάδες και τους χωρισμούς και η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα φημίζεσαι για τους έξυπνους και μεθοδικούς χειρισμούς σου κι άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μια καριέρα που σχετίζεται με τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις ή ακόμα και με την πολιτική.

 

Αριθμός 3: Ο επικοινωνιακός

Όπου υπάρχει διασκέδαση, πάρτι και χαρά, είσαι και εσύ μέσα, αφού είσαι ένας άνθρωπος πρόσχαρος, κεφάτος και γλεντζές! Ο αριθμός πεπρωμένου 3, φανερώνει ότι είσαι ένα επικοινωνιακό, κοινωνικό, αλλά και αισιόδοξο άτομο, γεμάτο δίψα για ζωή. Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να εξωτερικεύεσαι και να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Στον έρωτα λειτουργείς με πάθος κι ένταση, όμως για να σε συγκινήσει ένας άνθρωπος αισθηματικά πρέπει πρώτα απ’ όλα να μοιράζεσαι μαζί του καλή επικοινωνία και να έχει καταφέρει με την εξυπνάδα και την ευστροφία του να συνεπάρει το μυαλό σου, χωρίς να σου ασκήσει πίεση!Στον επαγγελματικό τομέα, φροντίζεις πάντα να καινοτομείς και σου ταιριάζουν απόλυτα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες και τα ταξίδια. Διαθέτεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και η παρουσία σου είναι περιζήτητη παντού, αφού όλοι σε αποκαλούν η ψυχή της παρέας. Μεταδίδεις θετική ενέργεια στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, για αυτό και όταν κάποιο δικό σου άτομο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, αναζητά την παρουσία σου για να αποφορτιστεί και για να νιώσει καλύτερα.

 

Αριθμός 4: Ο ισχυρός

Ο προορισμός σου σε αυτή τη ζωή είναι να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις και να βάλεις γερά θεμέλια που θα σου προσφέρουν την ασφάλεια και τη σιγουριά που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Ο αριθμός πεπρωμένου 4 υποδηλώνει ότι έχεις γεννηθεί για σπίτι και οικογένεια.

Δε σου είναι εύκολο να εκφράσεις με λόγια όσα αισθάνεσαι και πολλές φορές μπορεί η στάση σου να φαίνεται ψυχρή κι απόμακρη. Στην πραγματικότητα όμως είσαι ένας πιστός άνθρωπος που αγαπά δίχως όρια. Στον έρωτα λειτουργείς με σοβαρότητα, δε σου αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις και θέλεις να ζήσεις τη μεγάλη αγάπη. Στον επαγγελματικό σου τομέα, είσαι ένας υπεύθυνος και οργανωτικός εργαζόμενος που επιθυμείς την επαγγελματική σου καταξίωση και την εξασφάλιση της σταθερότητας. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, αφού είναι στη φύση σου να τα διαχειρίζεσαι με τελειότητα!

 

Αριθμός 5: Ο ανεξάρτητος

Είσαι ένας φιλελεύθερος και δημιουργικός άνθρωπος, με μοντέρνες πρωτοποριακές ιδέες αλλά και έντονες διαθέσεις! Διαθέτεις γενναιοδωρία, δίνεσαι στους ανθρώπους δίχως να περιμένεις αντάλλαγμα και σού αρέσει να σκορπίζεις γύρω σου το γέλιο και τη χαρά. Οι πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις και ν’ αφήνεις παντού το δικό σου, προσωπικό, ξεχωριστό αποτύπωμα.

Στον έρωτα τα δίνεις όλα, αφήνεσαι, όμως δεν μπορείς να μπεις στα στενά όρια μιας αποκλειστικής δέσμευσης, αλλά προτιμάς να συνάπτεις σχέσεις που σου δίνουν περιθώρια ελευθερίας. Στον επαγγελματικό τομέα ξεχωρίζεις για τη δημιουργικότητά σου και η δουλειά που επιλέγεις είναι παράλληλα το χόμπι και το μεράκι σου. Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα.

 

Αριθμός 6: Ο προστάτης

Έχεις ηγετικές ικανότητες και μπορείς να καθοδηγείς τους άλλους. Ωστόσο, μερικές φορές το παρακάνεις με την υπερπροστατευτικότητά σου, οπότε γίνεσαι ενοχλητικός στους γύρω σου. Παρ’ όλ’ αυτά, ως αντάλλαγμα, όλοι σε εκτιμούν και σου δίνουν την αγάπη τους. Φροντίζεις πάντα να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους. Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ειρήνης και αρμονίας είναι πάντα η ισχυρότερη ώθησή σου. Επιπλέον, σου αρέσει να διδάσκεις και να καθοδηγείς τους άλλους, ειδικά τους νέους, τους ηλικιωμένους και τους λιγότερο τυχερούς.

Διατηρείς μακρόχρονες σχέσεις και φροντίζεις να κρατάς πάντα τις ισορροπίες γιατί ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου είναι να μη χάσεις από το πλευρό σου ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα. Για αυτό πολλές φορές μπορεί να πνίξεις μέσα σου τα παράπονά σου και να γίνεις το «θύμα» των σχέσεών σου, για να μη δυσαρεστήσεις τους γύρω σου και για να μην υπάρξουν τριβές, καβγάδες και ρήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, διαθέτεις άριστη ικανότητα να διαχειρίζεσαι με επιτυχία ακόμα και τα πολύ δύσκολα project, γιατί έχεις υπομονή και επιμονή! Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που αποτελεί και κοινωνικό έργο, αφού σου αρέσει να προσφέρεις.

 

Αριθμός 7: Ο ερευνητής

Από τα παιδικά σου χρόνια διαθέτεις σοφία, ωριμότητα, αλλά και σοβαρότητα. Είσαι ένας άνθρωπος με κοφτερό μυαλό, δίψα για γνώση και πνευματική εξέλιξη. Σου αρέσει το διάβασμα, η αναζήτηση νέων πληροφοριών και γνώσεων και πριν σχηματίσεις μια άποψη έχεις φροντίσει πρώτα να ερευνήσεις σε βάθος κάθε υπόθεση.

Στον έρωτα αγαπάς με πίστη και αφοσίωση, όμως θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σέβεται την ανάγκη σου για ανεξαρτησία! Διαθέτεις ηρεμία και γαλήνη, δίνεις πάντα αντικειμενικές συμβουλές και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο της μαμάς ή του μπαμπά στις σχέσεις σου, αφού προσπαθείς να συνετίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν ξεφεύγουν από τα όρια. Στα επαγγελματικά σου άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με την έρευνα και την πνευματική αναζήτηση.

 

Αριθμός 8: Ο δυνατός

Κύρια επιδίωξη της ζωής σου είναι να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία και να έχεις εξέλιξη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερότητα και ανάπτυξη! Ο αριθμός πεπρωμένου 8 σε κάνει άνθρωπο εργατικό και συγκροτημένο, με υψηλούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες. Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το κάνεις πραγματικότητα και σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις!

Στον έρωτα έχεις πολύ έντονη προσωπικότητα και δεν μπορείς με τίποτα να περιορίσεις τα θέλω σου μέχρι να πραγματοποιηθούν. Θα περάσουν πολλές σχέσεις στη ζωή σου, μέχρι να βρεις αυτό που σε γεμίζει απόλυτα, εξάλλου τα standards σου είναι υψηλά. Στην καριέρα σου η επιτυχία είναι δεδομένη κι άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που σχετίζεται με επιχειρήσεις. Η καριέρα σου είναι το Α και το Ω της ζωής σου, γιατί μέσα από τη δουλειά παίρνεις ηθική ικανοποίηση. Αρκετές στιγμές επικεντρώνεσαι στις υλικές σου ανάγκες αδιαφορώντας για τα συναισθήματά σου.

 

Αριθμός 9: Ο ανθρωπιστής

Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα κι ευαισθησίες! Νοιάζεσαι για τους γύρω σου και θα ‘θελες με τον τρόπο σου να μπορούσες να αλλάξεις τον κόσμο και να τον κάνεις ακόμα πιο όμορφο! Έχεις φιλανθρωπικές ευαισθησίες και φροντίζεις πάντα να προσφέρεις την βοήθειά σου στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους και έχεις την ικανότητα να μπορείς να συμβαδίζεις με ευκολία με κάθε άνθρωπο, έστω κι αν σας χωρίζει μεγάλο χάσμα.

Στον έρωτα αναζητάς τη μεγάλη αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα, γι’ αυτό και μπορεί να πληγωθείς αρκετά μέχρι να βρεις αυτό που αναζητάς. Η φαντασία σου καλπάζει και πολλές φορές σε παρασύρει σε σκέψεις κι όνειρα που είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα. Η αγκαλιά σου είναι ανοιχτή για όλους και έχεις τον τίτλο του καλού και συγκροτημένου ανθρώπου που αγαπά άνευ ορίων. Δείξε λίγη προσοχή στην τάση σου να παρασύρεσαι, γιατί πολλές φορές συμπεριφέρεσαι ευκολόπιστα. Στην καριέρα δεν μπορείς να λειτουργείς κάτω από πιεστικές συνθήκες, αλλά με τη δημιουργικότητά και το φιλότιμο που σε διακρίνει μπορείς να έχεις επιτυχία.