Μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες αστρολογικά, μιας και πραγματοποιείται μια έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων–Τοξότη, με τη συμμετοχή σε τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύες την Παρασκευή. Αυτό το φαινόμενο είναι αρκετά ζόρικο και θα μας επηρεάσει όλους μας, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Τα μυστικά, τα ύπουλα χτυπήματα, οι κρυφές καταστάσεις κι όσα γίνονται στο παρασκήνιο θα μας απασχολήσουν πολύ. Σε αυτό το πλανητικό σχήμα συμμετέχει κι η ανάδρομη Αφροδίτη. Οπότε, είναι πολύ πιθανό όλα αυτά τα μυστικά να αφορούν πράγματα που έγιναν και στο παρελθόν ή που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Πλέον, έρχεται η ώρα να μάθουμε πολλά πράγματα που αγνοούσαμε και γινόντουσαν για εμάς. Ένας σεισμός από γεγονότα είναι πολύ πιθανό να γκρεμίσει όλα όσα γνωρίζαμε, σε προσωπικό ή και σε παγκόσμιο επίπεδο, και να φέρει τα πάνω κάτω.

 

Κριός

Ο Άρης, που είναι ο δικός σου κυβερνήτης, στον δωδέκατό σου οίκο στα Ψάρια, είναι πολύ πιθανό να σου φέρει πισώπλατα μαχαιρώματα, ειδικά από άτομα που δεν το περιμένεις καθόλου. Είτε θα πρόκειται για άτομα υπεράνω υποψίας, που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό το ποια είναι, είτε πρόσωπα που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Καλό θα είναι το επόμενο διάστημα να προσέχεις πολύ ποιον εμπιστεύεσαι και τι λες σε ποιον, μιας και δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Από την άλλη, οι επανασυνδέσεις κι επιστροφές από το παρελθόν φίλων και γνωστών είναι μέσα στο παιχνίδι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα.

 

Ταύρος

Ο τομέας των οικονομικών σου θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες, όχι τόσο αυτά που αφορούν τα δικά σου έσοδα και προσωπικά έξοδα, αλλά κυρίως όσα έχουν να κάνουν με οικονομικά τρίτων: εφορίες, δάνεια, διατροφές, ασφάλειες κ.α. Καλό θα είναι να διπλοτσεκάρεις όλα όσα πρόκειται να υπογράψεις ή να συμφωνήσεις σε αυτούς τους τομείς, καθώς μπορεί τα «ψιλά γράμματα» να μην είναι υπέρ σου. Πέρα από αυτό, δε θα είναι απίθανο να σοκαριστείς με τη συμπεριφορά κάποιον ατόμων που έχεις κοντά σου αλλά δεν περίμενες για κανένα λόγο μια τέτοια συμπεριφορά, κυρίως εναντίον σου. Γενικότερα, τα νεύρα όλων δεν είναι και πολύ καλά! Οπότε, πιθανόν να ξεσπάσουν επάνω σου.

 

Δίδυμος

Με την έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, μοιραία είσαι στο φως των εξελίξεων. Όχι, όμως, για καλό λόγο! Τα νεύρα είναι στο κόκκινο, και τα δικά σου και των ατόμων που συνεργάζεσαι ή έχεις κοντά σου, και οι καταστάσεις είναι πολύ εκρηκτικές. Προσπάθησε, από τη μια, να συγκρατήσεις τα δικά σου νεύρα αλλά και να αποφύγεις με κάθε μέσο να είσαι εσύ ο σάκος του μποξ για τους άλλους. Επιπλέον, εάν ένα παρελθοντικό σου ταίρι αποφασίσει να επιστρέψει, καλό θα είναι, εάν είσαι δεσμευμένος, να μην μπλέξεις σε διπλό ταμπλό, ενώ εάν είσαι ελεύθερος να μην κολακευθείς με τα όμορφα λόγια αλλά να δεις πίσω από τις λέξεις.

 

Καρκίνος

Η ενέργειά σου είναι στο ναδίρ κι εσύ νιώθεις πως δεν έχεις κουράγιο ούτε για να σηκωθείς από το κρεβάτι. Το καλό νέο των ημερών είναι πως έρχεται στη ζωή σου κάποιο άτομο από τα παλιά, το οποίο θα σου φέρει απαντήσεις σε πράγματα που αναρωτιέσαι εδώ και πολύ καιρό ή που θα σου πει πράγματα που γινόντουσαν πίσω από την πλάτη σου κι εσύ πιθανότατα δεν είχες ιδέα. Μη σε τρομάξει αυτό. Για καλό σου θα γίνει, μιας κι ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν τα μυστικά και να μπουν όλα τα κομμάτια στο παζλ μιας κατάστασης που σε βασανίζει εδώ και χρόνια.

 

Λέων

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είσαι από τους τυχερούς την ημερών, μιας και όλο το πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο επιθετικό προς το δικό σου ζώδιο. Το σίγουρο είναι πως πλησιάζει ο καιρός για να κόψεις καταστάσεις και πρόσωπα που πλέον δε σου ταιριάζουν. Είχαμε πει πως την περίοδο της καραντίνας είχες μπει σε μία φάση να ζυγιάσεις τα πάντα στη ζωή σου και να δεις τι σου ταιριάζει και τι όχι. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα των αποφάσεων και φυσικά των δράσεων. Βγάλε από τη ζωή σου ό, τι σε πιέζει και σε δηλητηριάζει, για να αφήσεις χώρο για το νέο και πιο όμορφο που έρχεται.

 

Παρθένος

Έχεις ακούσει τη φράση «ζωντανός σάκος του μποξ»; Ε, αυτό ακριβώς θα νιώθεις αυτές τις ημέρες. Ειδικά στον χώρο της δουλειάς σου, όλοι θα έχουν την τάση να ξεσπούν επάνω σου τα νεύρα τους, μιας και για πολλούς είσαι εύκολο θύμα. Αυτό, βέβαια, θα σε κάνει να μην μπορείς να δουλέψεις σωστά και να μην είσαι πολύ συγκεντρωμένος στο αντικείμενό σου. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι, από τη μια, να μη δέχεσαι άδικη κριτική από τρίτους και φυσικά να μην τα παίρνεις όλα κατάκαρδα. Ύψωσε το ανάστημά σου και διεκδίκησε τη θέση και το όνομά σου και θα δεις πως κανείς δε θα μπορεί να σου πει τίποτα.

 

Ζυγός

Ο τομέας της εργασίας σου θα σε απασχολήσει για ακόμα μια εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, οι νέες αρμοδιότητες έρχονται σε ρυθμό πολυβόλου και νιώθεις πως δεν έχεις βοήθεια από κανέναν και δε βρίσκεις πουθενά στήριγμα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όντως, έχεις πάρα πολλή δουλειά, αλλά, εάν ζητήσεις βοήθεια από κάποιον συνεργάτη, πιθανόν θα στην προσφέρει. Δεν είναι κακό να μοιραστείς τις αρμοδιότητές σου. Και αυτό θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, ώστε να βρεις χρόνο και χώρο στη ζωή σου για ένα άτομο που έρχεται για να σε ταράξει στον ερωτικό τομέα, κάτι που έχεις αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό.

 

Σκορπιός

Η τσέπη σου πρόκειται να περάσει δύσκολες στιγμές, είτε με μειωμένα έσοδα, είτε με έκτακτα έξοδα. Καλό θα είναι, όσο περνάει από το χέρι σου, να κάνεις μια σχετική οικονομία ή να αποφύγεις έξοδα που δεν είναι αναγκαία. Το καλό νέο είναι πως στον ερωτικό τομέα σε περιμένει μια θετική αλλαγή. Πιθανόν να έρθει στη ζωή σου ένα άτομο, με το οποίο το πάθος κι η ένταση θα είσαι στο ζενίθ, το οποίο, όμως, πιθανόν να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Δεν πειράζει, σου χρειάζεται ένας «κομήτης» που θα ταράξει τα νερά και θα βάλει φωτιά στα βράδια σου. Άλλωστε, με τις εξελίξεις που έρχονται από το φθινόπωρο, ίσως ούτε κι εσύ να θέλεις διάρκεια σε όλο αυτό.

 

Τοξότης

Όπως και οι Δίδυμοι, έτσι κι εσύ θα είσαι από τους πρωταγωνιστές των ημερών, μιας και η έκλειψη πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα. Σε απασχολούν πάσης φύσεων σχέσεις της ζωής σου. Ψάχνεις να βρεις τα όριά σου, καθώς και τα όρια που οφείλεις να βάλεις στους άλλους. Επιπλέον, μπορεί να δεχτείς μια απόρριψη ή απογοήτευση από κάποιο άτομο που δεν το περιμένεις, είτε στον συναισθηματικό, είτε στον φιλικό, είτε ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό θα σε πληγώσει αλλά, ταυτόχρονα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, για να ξεσκαρτάρεις τον κύκλο σου και να κρατήσεις μόνο όσα σου ταιριάζουν και θα δεις πως όλα για καλό σου γίνονται τελικά.

 

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σου θα είναι ένα μπάχαλο και τα περισσότερα δε θα είναι καν στο χέρι σου. Ασυνεννοησία και παρασκήνιο είναι μέσα στο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς. Από την άλλη, η υγεία σου χρειάζεται μια προσοχή. Είσαι επιρρεπής σε ιώσεις και κρυολογήματα! Οπότε, μια βιταμίνη είναι απαραίτητη, για να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου. Επιπλέον, είναι καλή ευκαιρία να αρχίσεις μια μορφή άσκησης που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την υγεία και την εμφάνισή σου. Τέλος, ούτε εσύ θα ξεφύγεις από το παιχνίδι των επανασυνδέσεων, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί μπορεί αυτό που βλέπεις ως αλλαγμένο να είναι μόνο επιφανειακά.

 

Υδροχόος

Για κάποιον λόγο, που πιθανότατα δεν έχεις καν πάρει χαμπάρι, έχεις ανοίξει μια τεράστια τρύπα στο κομμάτι των οικονομικών σου. Είτε έκανες σπατάλες, που δεν τις κατάλαβες, είτε σου προέκυψαν έκτακτα έξοδα, που σε έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού. Το άλλο μεγάλο νέο των ημερών είναι πως το παρελθόν σου χτυπάει, εάν δεν σου έχει ήδη χτυπήσει, την πόρτα της καρδιάς σου. Σε ξέρει και το ξέρεις πολύ καλά, είναι οικείο και, όπως και να το κάνουμε, σου έλειψε και λίγο! Οπότε, η πολυπόθητη επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή. Μη σταθείς τώρα σε όσα σας χώρισαν τότε. Δώσε χρόνο και θα φανεί εάν άλλαξαν τα πράγματα.

 

Ιχθύς

Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, από τη μια, η ενέργεια σου είναι θεαματική και δε σε προλαβαίνουμε αλλά, από την άλλη, μπορεί να έχεις υπερένταση και νεύρα, που δεν ξέρεις πού να τα ξεσπάσεις. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα, είτε με το αυτοκίνητο, είτε όταν χρησιμοποιείς αιχμηρά αντικείμενα. Τέλος, δεν είναι καλή περίοδος για να κάνεις μια συμφωνία ή να υπογράψεις κάτι, μιας και δεν έχεις καθαρή ματιά. Πρόσεχε, γιατί με τη συμπεριφορά σου, η οποία δεν είναι συνηθισμένη από σένα, μπορεί να ρισκάρεις να χάσεις κάτι που είναι πολύτιμο και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα.