Ο Ήλιος πια ζωήρεψε και μετράει μέρες για το καλοκαίρι, αφού πλέον πέρασε στο χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ετοιμαστείτε σταδιακά να «φωτίσετε» την ζωή και την καθημερινότητα σας!

 

Κριός

Σύντομα, αγαπητέ Κριέ, θα μάθεις μία πληροφορία πολύ σημαντική για την κατανόηση ορισμένων βασικών πραγμάτων. Αισθηματικά, η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Μην φοβηθείς, αγαπητέ Ταύρε, να προσπαθήσεις για θέματα που παραμένουν εδώ και καιρό μετέωρα. Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και επιτέλους να του αφιερώσεις λίγο χρόνο.

 

Δίδυμος

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να τον εμποδίσουν, οδηγώντας σε απραξία. Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις λίγο το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.

 

Καρκίνος

Ένα τυχαίο γεγονός θα φέρει τα πάνω κάτω σε μια υπόθεση που σε απασχολεί και από εκεί και πέρα όλα θα δρομολογηθούν με επιτυχία για το ζώδιό σου. Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Λέων

Βάλε όρια στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην υπάρξει δυσκολία σε κανένα επίπεδο, μελλοντικά. Όλα θα τακτοποιηθούν με ηρεμία και θετική σκέψη. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

 

Παρθένος

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, να διατηρήσεις την απαραίτητη προσήλωση στους στόχους σου, πολύ σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν με επιτυχία. Πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Οι συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Ζυγέ, είναι αδύνατον να αλλάξουν άμεσα, γεγονός που σε γεμίζει με άγχος και σε στενοχωρεί. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, αρκεί να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε ό,τι ακούς γύρω σου – αντιθέτως, κράτα αποστάσεις και επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να συζητήσεις με το ταίρι σου για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα μια καινούργια γνωριμία θα φέρει χαρά στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου και σε οδηγεί σε πλήρη αναδιοργάνωση της καθημερινότητάς σου. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά.

 

Αιγόκερως

Λάβε σοβαρά υπόψη σου προτάσεις που θα σου γίνουν και που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου που θα το κάνουν να χαρεί.

 

Υδροχόος

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου και εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία αυτή την περίοδο να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ιχθύς

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα στασιμότητας, το πλανητικό σκηνικό επιτέλους ενισχύει τη δράση και οδηγεί σε ολοκλήρωση τις υποθέσεις του ζωδίου σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

 

Πηγή