Σήμερα λοιπόν ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/01. Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο δυναμικό και θέλει να είναι ελεύθερο και να έχει τη δύναμη στα χέρια του ώστε να φτιάξει τη ζωή του όπως ακριβώς θέλει κι ας μη συμφωνούν οι άλλοι με τις επιλογές του. Γι’ αυτό λοιπόν η εποχή αυτή που ξεκινά σήμερα είναι καλή για να οργανώσουμε καλύτερα τα επαγγελματικά ζητήματα και να εργαστούμε σκληρά και πειθαρχημένα. Είναι η περίοδος που πρέπει να ακούσουμε τα θέλω μας και να τα ακολουθήσουμε. Είτε επιθυμούμε μια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση είτε γενικότερα στην καθημερινότητά μας, τότε αυτή είναι η ευκαιρία μας. Βέβαια, όλα αυτά με πειθαρχία και πρόγραμμα και χωρίς να ξεχνάμε να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε.

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από αυτήν τη νέα όψη του Ήλιου στον Αιγόκερω:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Αιγόκερω κι ήρθε η στιγμή να κάνετε λιγάκι focus στους στόχους σας είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί είτε προσωπικοί. Μη φοβηθείτε τα νέα ξεκινήματα και βαλ’ τε μπρος τα πλάνα εκείνα που αναβάλλατε εδώ και καιρό. Ήρθε ο καιρός να πάρετε κάποιες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν στα χέρια σας και παρόλο που η οργανωτικότητα δεν είναι το ατού σας, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας, που θα βοηθήσει πολύ με τα μελλοντικά σχέδια. Η εποχή αυτή σας κάνει να δείτε τα πράγματα με πιο ρεαλιστική ματιά αλλά και σας φέρνει κοντά με ανθρώπους που προηγουμένως είχατε λιγάκι απομακρυνθεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ήλιος στον Αιγόκερω κι εσείς οι Ταύροι ευννοείστε σημαντικά. Θέτετε νέους και μεγάλους στόχους για τη νέα χρονιά, τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε με οργάνωση, πειθαρχία κι υπευθυνότητα. Αντιλαμβάνεστε πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δε θα έπρεπε να τον σκορπάτε δεξιά κι αριστερά σε ανθρώπους, καταστάσεις κι ασχολίες που δε σα προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτήν τη θετική ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας και τακτοποιήστε εκκρεμότητες κι υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά, σπουδές ή άλλες υποχρεώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, έρχεται για εσάς η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με ό,τι εκκρεμεί και να βάλατε τάξη στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπώρησαν. Οργανώστε καλύτερα τον εαυτό σας και πειθαρχίστε την επιθυμία σας να ξοδέψετε χρήματα χωρίς λόγο. Είναι για εσάς η εποχή να μάθετε να βάζετε όρια στα θέλω σας αλλά και να ακούτε περισσότερο αυτό που λέει η καρδιά σας. Αφήστε τις γνώμες τρίτων κι αντιμετωπίστε ό,τι έρθει με αποφαστιστικότητα κι ωριμότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα που ο Ήλιος πέρασε στον Αιγόκερω, βρίσκεστε σε σημείο κομβικό όσον αφορά σχέσεις, συνεργασίες κι επαφές με άλλους ανθρώπους που όμως είναι σημαντικοί στη ζωή σας. Μπορεί τελευταία να περάσατε δύσκολα, όμως τώρα είναι η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να αποφασίσεστε προς ποια κατεύθυνση θέλετε να κινηθείτε, αποφεύγοντας να κάνετε πάλι τα ίδια λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Τώρα είναι κι η κατάλληλη στιγμή να αναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας, να βάλετε όρια ή και να έρθετε πιο κοντά με όσους σας ενδιαφέρουν.

 

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, έρχεται κι η συνειδητοποίηση ότι πρέπει επιτέλους να βάλετε τα μαθήματα που πήρατε προηγουμένως σε ισχύ. Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε όλα τα επαγγελματικά κι οικονομικά σας ζητήματα και να εστιάσετε περισσότερο στην ψυχική και σωματική σας υγεία που δεν ήταν και στα καλύτερά τους τελευταία. Για να γίνουν όμως τα παραπάνω χρειάζεται να πειθαρχίσετε τον εαυτό σας και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα, χωρίς να επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη.Κάν΄τε τον απολογισμό σας κι εκεί θα καταλάβετε ότι οι προτεραιότητές σας για τη νέα χρόνια δε θα είναι και δεν πρέπει να είναι οι ίδιες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα όψη που ξεκινάει σήμερα, ξυπνάει μέσα σας η δημιουργικότητα κι η όρεξη για ζωή. Θέλετε να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και να εστιάσετε σε ό,τι σας κάνει να χαμογελάτε, κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας, αλλά και στους αγαπημένους σας ανθρωπους που είναι εκεί για να σας στηρίξουν. Μάλιστα, τώρα είναι και μια καλή στιγμή να θέσετε κάποιους νέους στόχους για το μέλλον με λίγη περισσότερη σκέψη κι ωριμότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω και θέλει να σας υπενθυμίσει πως ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Είναι η περίοδος που πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στην προσωπική ζωή και στην οικογένεια, γιατί τελευταία ίσως απομακρυνθήκατε λιγάκι. Η αλήθεια είναι πως με τη νέα αυτή όψη, βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα κι είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε όσο χρόνο χρειαστεί για να διορθώσετε καταστάσεις που προηγουμένως είχατε σπρώξει κάτω από το χαλί. Είναι επίσης μιας καή ευκαιρία να κάνετε νέες συζητήσεις για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος πέρασε σήμερα στον Αιγόκερω κι εσείς νιώθετε μια κάποιους είδους ζωντάνια που δεν είχατε προηγουμένως. Έχετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε καλύτερα με φίλους, οικογένεια και συνεργάτες κι είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις κι ιδέες. Είναι μια καλή στιγμή για εσάς να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα και τον χρόνο σας ώστε να υπάρχει περιθώριο για ξεκούραση, χαλάρωση και διασκέδαση σε καθημερινή βάση. Κι επειδή το τελευταίο διάστημα είστε busy όσο δεν πάει, εκμεταλλευτείτε την εργατικότητά σας και τακτοποιήστε ζητήματα με τη δουλειά ή τις σπουδές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα όψη έρχονται για εσάς νέες προτεραιότητες στην καθημερινότητα. Εστιάζετε περισσότερο σε υποχρεώσεις κι ευθύνες που πρέπει να τακτοποιηθούν καθώς ξέρετε κι εσείς πως μόνο έτσι θα απαλλαγείτε από το άγχος. Περιορίστε τα έξοδα και οργανώστε καλύτερα τα ψώνια και τις αγορές σας. Έτσι, θα αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας και θα νιώσετε και καλύτερα ψυχικά. Βέβαια, είναι σημαντικό να μην αναλωθείτε μόνο στο πώς θα πληρώσετε τα χρέη, αλλά και στο πώς θα περάσετε όμορφα το γιορτινό αυτό διάστημα με τους φίλους και την οικογένεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενέθλια κι Ήλιος στο ζώδιό σας, τι άλλο θέλετε για να φτιάξει η διάθεσή σας; Τα άστρα είναι με το μέρος σας κι αυτές οι μέρες θα είναι σίγουρα για εσάς λιγάκι πιο ανάλαφρες και ξεκούραστες από εκείνες που πέρασαν. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε την ανασκόπησή σας ώστε να κατανοήσετε καλύτερα την αξία ορισμένων καταστάσεων κι ανθρώπων στη ζωή σας αλλά και να απορρίψετε εκείνα που σας χαλούν τη διάθεση. Βγείτε μπροστά με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση κι εκμεταλλευτείτε την εύννοια των πλανητών, προωθώντας στόχους κι επιθυμίες που δεν τολμούσατε να φέρετε στην επιφάνεια προηγουμένως.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, έρχεται για εσάς μια περίοδος που θέλετε να κλειστείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας και να ζυγίσετε καλύτερα κάποια πράγματα. Πάρ’ τε το χρόνο που χρειάζεστε κι αφοσιωθείτε στην αυτοφροντίδα και την υγεία σας. Είναι μια καλή περίοδος να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας για το μέλλον με καθαρό μυαλό κι ηρεμία. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες ξεκούρασης και περάστε όμορφα το χρόνο σας, όπως εσείς επιθυμείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω ξεκινάει για εσάς μια περίοδος απολογισμού κι ανασκόπησης. Θέλετε να πάρετε ένα διάλειμμα, να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμάς σας κάνοντας νέα σχέδια για το μέλλον. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν κι οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας, αλλά και με ανθρώπους με τους οποίους έχετε απομακρυνθεί και το έχετε μετανιώσει. Είναι μια καλή στιγμή λοιπόν να ξεθαμπώσετε το τοπίο και να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε είτε πρόκειται για μια σχέση είτε για ένα επαγγελματικό βήμα που δεν τολμούσατε να κάνετε μέχρι τώρα.

 

Πηγή εικόνας