Παρασκευή σήμερα και το πλανητικό σκηνικό, δηλώνει ότι έρχονται ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις, που θα ζεστάνουν το παγερό κλίμα αυτής της χειμωνιάτικης ημέρας. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού και ο τολμών στις επικοινωνίες, νικά στον έρωτα την ημέρα αυτή!

 

Κριός

Κοινωνικές δράσεις που σου επιφυλάσσει, αγαπητέ Κριέ, το άμεσο μέλλον θα γίνουν αφορμή για νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες κάποιο σημαντικό πρόσωπο μεγάλου κύρους θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να περάσεις καλά μαζί του.

 

Ταύρος

Οι εντάσεις που βιώνεις, αγαπητέ Ταύρε, οι αργοί ρυθμοί με τους οποίους εξελίσσονται τα πράγματα και τα συνεχόμενα εμπόδια μειώνουν την ψυχραιμία αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και αργότερα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πιο πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

 

Δίδυμος

Κάποια άτομα θα δείξουν θετική διάθεση να στηρίξουν τις προσπάθειές σου. Νέα ξεκινήματα θα προκύψουν για το ζώδιό σου, με πολύ καλές προοπτικές για την εξέλιξη των σχεδίων σου. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να μην περνάς τόσο καλά στη σχέση.

 

Καρκίνος

Αυτό το διάστημα θα προσφέρει στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες, αρκεί να ενεργοποιηθείς και να καταφέρεις να συγκεντρωθείς, ώστε να αποδώσει το πρόγραμμά σου. Δείξε συνέπεια και μην παρασυρθείς σε ανούσιες δραστηριότητες. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς σε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει.

 

Λέων

Μια συζήτηση είναι απαραίτητο να γίνει και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να μπορέσεις να αναλάβεις μόνο τις ευθύνες που σε αφορούν προσωπικά και να αποφύγεις οτιδήποτε επιπρόσθετο. Αισθηματικά, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας.

 

Παρθένος

Επικεντρώσου σε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Οι καταστάσεις έχουν καθοριστική σημασία, γιατί πρόκειται για συνθήκες που θα οδηγήσουν σε μονιμότητα. Αισθηματικά, έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Πολλά θέματα θα μπουν σε μια σειρά, κάτι που θα σε ευχαριστήσει αρκετά.

 

Ζυγός

Προσπάθησε, αγαπητέ Ζυγέ, να τακτοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα, τώρα που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα θα μπουν υποχρεώσεις στο προσκήνιο οι οποίες θα απαιτήσουν μεγάλη προσήλωση. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας καλά, αρκεί να προσπαθήσεις να δεις κάποια πράγματα με ένα διαφορετικό, πιο θετικό μάτι.

 

Σκορπιός

Ξαφνικές πληροφορίες θα σου προσφέρουν λύσεις. Εκμεταλλεύσου ό,τι μπορέσεις, ούτως ώστε να οργανώσεις καλύτερα το αύριο με τις δυσκολίες που θα φέρει. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις στο ταίρι σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο.

 

Τοξότης

Η ξαφνική εύνοια των πλανητών απέναντι στο ζώδιό σου θα οδηγήσει τα πράγματα σε καθοριστική βελτίωση και θα πάρεις μια ανάσα ανακούφισης, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα δυσκολιών και κούρασης. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις που μπορεί να έχεις για άλλα θέματα.

 

Αιγόκερως

Η αναγέννηση ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Μην ακούς κανέναν και συγκεντρώσου προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα και τον ερωτισμό σου.

 

Υδροχόος

Περιόρισε τα νεύρα σου και προσπάθησε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο για την ξεκούρασή σου, ώστε να μην καταπονείσαι. Η φυσική σου κατάσταση βρίσκεται σε οριακά επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις πράγματα που μπορεί να στενοχωρήσουν και τους δυο.

 

Ιχθύς

Η δημιουργικότητά σου θα φέρει εξαίσια αποτελέσματα και θα εντυπωσιάσεις, προκαλώντας νέες προτάσεις. Εξέτασέ τις προσεκτικά και αξιοποίησέ τις με υπομονή. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό Στον αισθηματικό τομέα, θα έχεις τις ευκαιρίες να αλλάξεις κάποιες αρνητικές πλευρές της σχέσης σου που σε προβληματίζουν ακόμη.

 

Πηγή