Κρόνος Τρίγωνο με Ουρανό σήμερα και ήρθε η ώρα η Ιδέα να γίνει Πράξη! Ώρα να κάνουμε σχέδια, όνειρα και στόχους πραγματικότητα, κάνοντας ουσιαστικές και ιδιαίτερα θετικές αλλαγές στη ζωή μας! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, είναι οι πιο ευνοημένοι των ημερών! 

Κριός

Τα δεδομένα στη ζωή σου αλλάζουν και η φάση που παραμελούσες τον εαυτό σου και το μέλλον σου έχει πια τελειώσει οριστικά. Με τις εμπειρίες που απέκτησες, είσαι πλέον σε πλήρη ετοιμότητα για δράση και καταφέρνεις να αξιοποιήσεις μία πρόταση που σε απογειώνει.

Ταύρος

Το διάστημα που έρχεται καλείσαι να ανανεώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου κάνοντας πράξη σκέψεις που σε ακολουθούν εδώ και καιρό. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, σου επιβεβαιώνουν ότι έχεις τους κατάλληλους συμμάχους σε ότι προσπαθήσεις από δω και πέρα.

Δίδυμος

Ο δυναμισμός, σε συνδυασμό με τις ευαισθησίες σου σε κάνουν άτομο προσφιλές και αγαπητό στον κοινωνικό σου περίγυρο. Εκμεταλλεύσου τη εύνοια αυτή για να αποσπάσεις βοήθεια στις επιδιώξεις σου. Η εντιμότητά σου είναι γνωστή, μη διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου άτομα.

Καρκίνος

Μεγάλη αφορμή για ξεκαθαρίσματα σου δίνεται και την εκμεταλλεύεσαι με πολύ δυναμικό τρόπο. Μετρίασε κάπως τον παρορμητισμό σου ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θες δίχως να θιχτεί κανείς .Κάνε τις επιλογές σου με κριτήρια τη σοβαρότητα και την ασφάλεια και όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Το διάστημα αυτό σε απαλλάσσει από άγχη και υποχρεώσεις του παρελθόντος αλλά φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση σοβαρή και άμεση. Κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, απαραίτητες για τις εξελίξεις, θα σε φέρουν σε πολύ ευχάριστη διάθεση.

Παρθένος

Η δυνατότητα να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, σε χαροποιεί και σε γεμίζει με ενέργεια που έχεις πολύ ανάγκη καθώς η περίοδος των διακοπών αργεί πολύ ακόμα. Φρόντισε να αποδεχτείς μία ευχάριστη πρόταση κατά τη διάρκεια της οποίας προκύπτει μία ευχάριστη έκπληξη.

Ζυγός

Τώρα που βασικοί τομείς της ζωής σου, βρίσκουν λύσεις και δρομολογούνται καταστάσεις μετά από αρκετά προβλήματα, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Φρόντισε για την ξεκούρασή σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Το αποτέλεσμα προκαλεί το θαυμασμό και βελτιώνει τη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Μία ευκαιρία, με την τεράστια δυνατότητα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου είναι πολύ κοντά και το πλανητικό σκηνικό σε συμβουλεύει να είσαι σε ετοιμότητα να την αναγνωρίσεις και να την αξιοποιήσεις αμέσως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώσε βάση σε νέα γνωριμίες, συζητήσεις και πληροφορίες.

Τοξότης
Τα δεδομένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι τόσο αρνητικά όπως σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα. Ήδη νιώθεις πως η ώρα είναι κατάλληλη για να κάνεις την κίνηση που θα φέρει την ισορροπία που όλοι περιμένουν. Τόλμησέ το λοιπόν και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

ΑιγόκερωςΗ δημόσια εικόνα σου αλλάζει εξ αιτίας κάποιας εύνοιας που δέχεσαι στις συνθήκες της ζωής σου και το γεγονός αυτό προκαλεί φθόνο σε κάποιους, δυσαρεστώντας σε πολύ. Αγνόησε οποιαδήποτε σχόλια και συγκεντρώσου στην άνοδό σου που μεγαλώνει σταδιακά.

Υδροχόος
Νιώθεις έντονα πλέον ότι πρέπει να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε σε επηρεάζει συναισθηματικά και να πάρεις κάποιες σκληρές, ίσως, αποφάσεις για καταστάσεις και ανθρώπους που σε επηρεάζουν αρνητικά. Καλό θα είναι να βεβαιωθείς πως η πρόθεσή σου δεν έχει προσωρινό χαρακτήρα και μετά να πράξεις ανάλογα.

Ιχθύς
Νέα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων, φιλικών και οικογενειακών μπορούν να σε οδηγήσουν σε δρόμο εντελώς διαφορετικό από εκείνο που βαδίζεις εδώ και καιρό. Μην αντιδράς απότομα στα νέα δεδομένα, προστάτεψε τις ισορροπίες σου και συνέλλεξε τις πληροφορίες βάση των οποίων θα δράσεις πιο σωστά στο μέλλον.

Πηγή