Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Ιχθύων, γεμίζοντας τις μέρες μας  με ρομαντισμό, όνειρα, τρυφερότητα και ανάγκη για προσφορά στους γύρω μας. Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις δικές μας ανάγκες καθώς και τον εγωισμό μας και να επικεντρωθούμε περισσότερο στους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη!

 

Κριός

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, προσπάθησε να οργανώσεις μια συζήτηση και εξήγησε με ηρεμία όσα πρέπει να κατανοηθούν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα ευχαριστήσει αρκετά και τους δυο σας.

 

Ταύρος

Η κατάσταση θα βελτιωθεί τώρα για το ζώδιό σου και πολύ πιθανό να δεις ακόμη καλύτερες εξελίξεις. Σύντομα θα λάβεις μια σημαντική πληροφορία που θα σου εξηγεί όσα σε έκαναν να απορείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αισθηματικά, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, με ρομαντισμό αλλά και ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

 

Δίδυμος

Η πίστη στο όραμά σου, η συνέπεια και η επιμονή που έδειξες τώρα θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις τεράστια ικανοποίηση. Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου να σε οδηγήσει σε αλλαγή πορείας. Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά στα αισθηματικά σου, να φορτίσεις δηλαδή το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

 

Καρκίνος

Σύντομα θα λάβεις κάποιο δώρο που δεν περιμένεις, ενώ δεν αποκλείεται και ένα σύντομο ταξίδι. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε εκφράζουν και που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Λέων

Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης θα προκύψει συνάντηση με σημαντικό πρόσωπο, που θα λειτουργήσει καθοριστικά στο μέλλον. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

 

Παρθένος

Πολλές φορές η απομάκρυνση είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία αλλά και την αξιοπρέπειά σου. Απομακρύνσου χωρίς εξηγήσεις, διακριτικά και με σοβαρότητα. Αν σου ζητηθεί ο λόγος, τότε αξίζει να μιλήσεις. Αισθηματικά, σήμερα θα υπάρχει στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες

 

Ζυγός

Κοίτα μπροστά σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που έρχονται για το ζώδιό σου. Αισθηματικά, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να τα δεχτείς. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, καθώς ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

 

Σκορπιός

Οι διαρκείς δικαιολογίες και η απομόνωση θα φέρουν ψυχική κούραση. Μην μελαγχολείς και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επανέλθει. Κοινωνικές δράσεις και προτάσεις για ψυχαγωγία θα δώσουν τη λύση. Στον αισθηματικό τομέα, δείξε τις ρομαντικές και τις ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα το συντομότερο και με σχετική ευκολία, και παράλληλα να ασχοληθείς με την πηγή της έμπνευσής σου που σε γεμίζει ιδέες. Η ικανότητά σου θα αναγνωριστεί και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα αισθηματικά σου. Με χαμηλούς τόνους, όμως, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μία τεράστια ευκαιρία προβλέπεται για το ζώδιό σου, χάρη στην οποία θα μπορέσεις να αλλάξεις τρόπο ζωής. Μην βιαστείς να αποφασίσεις και κράτα το μυστικό μέχρι την οριστική σου απόφαση. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα δείξε περισσότερο ρομαντισμό στον σύντροφό σου και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια πολύ καλή καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος

Ο τρόπος που το χειρίζεσαι δεν οδηγεί σε καμία εξέλιξη και συνεχίζεις να ενοχλείσαι με τις ίδιες συμπεριφορές. Δημιούργησε αποστάσεις που να σου εξασφαλίζουν τις ισορροπίες και τα κεκτημένα σου. Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Ιχθύς

Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, που θα σε βάλουν σε μια σειρά δημιουργικών δράσεων. Η απογοήτευση των περασμένων ημερών σταδιακά θα υποχωρήσει και θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις, η οποία θα δώσει ώθηση στα σχέδιά σου. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Πηγή