Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και η μέρα είναι γεμάτη συναίσθημα, συγκινήσεις και ευαισθησίες που φέρνουν στο μυαλό μας κάτι από το χτες! Ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα ή ακόμα και μία συνάντηση εκεί που πρέπει… θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα! Τόλμησέ το ενώ μην διστάσεις να ζητήσεις συγνώμη εκεί που πρέπει!

 

Κριός

Μην υπερβάλεις και προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως δείχνουν. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Ταύρος

Προσπάθησε να αξιολογήσεις σωστά τα νέα δεδομένα, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες με τρόπο που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

 

Δίδυμος

Κράτα αποστάσεις και μην προσπαθήσεις να επιβάλεις ισορροπίες που είναι αδύνατο να υπάρξουν. Η αστάθεια θα είναι προσωρινή. Απόφυγε σήμερα να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και προσπάθησε να δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στον αισθηματικό τομέα.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να διαθέσεις λίγο περισσότερο χρόνο από την καθημερινότητά σου για όσους σε στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

 

Λέων

Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις με άτομα από τον φιλικό σου κύκλο. Αργότερα θα σου είναι πιο εύκολο να πάρεις θέση για τα ζητήματα. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς.

 

Παρθένος

Η κατάσταση βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς, αφήνοντας οριστικά πίσω τις απογοητεύσεις του παρελθόντος. Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Πιθανό να το συναντήσεις σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι, ή σε κάποια φιλική συγκέντρωση. Αποδέξου κάθε παρόμοια πρόταση και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

 

Τοξότης

Θέσε πιο αυστηρούς κανόνες στον εαυτό σου και άσε τους γύρω σου να τα βγάλουν πέρα ως ενήλικες, χωρίς τη διαρκή παρέμβασή σου. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνετε συζητήσεις που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

 

Αιγόκερως

Ο δυναμικός χαρακτήρας του ζωδίου σου και η διάθεσή σου για δράση θα εξασφαλίσουν τη γρήγορη αλλά και σταθερή εξέλιξη των υποθέσεων που σε ενδιαφέρουν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Υδροχόος

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

 

Ιχθύς

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που ο Άρης είναι στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή