Μία γλυκιά και παθιασμένη Πανσέληνος η σημερινή, στον αισθησιακό Ταύρο! Συναίσθημα και ερωτισμός για όλα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο προσοχή στην κτητικότητα αλλά και στα νεύρα ή τις υπερβολές για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο με την Αφροδίτη σε Αντίθεση με τον Ουρανό!

Κριός

Σήμερα κάποια γεγονότα που θα συμβούν πιθανόν να ταράξουν την ψυχική σου ηρεμία. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν πολύ μεγάλο δυναμισμό και μπορείς να ανταπεξέρχεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχετε για το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του και με χαμηλούς τόνους να πεις όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της αγαπημένε Ταύρε. Μην σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα γιατί είσαι κοντά στους στόχους σου. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Θέλεις να τελειώνεις με πολλά θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα νιώσεις μια απογοήτευση για κάποια θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς γιατί ο προγραμματισμός σου είναι πολύ καλός. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του.

 

Καρκίνος

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά. Μην εκνευριστείς για πράγματα που έχουν μηδαμινή σημασία. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις και θα ακούσεις παράπονα. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις και θα ακούσεις παράπονα.

 

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί (η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Ταύρο) και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά σήμερα. Η κρίση και η διαίσθησή σου δεν σε έχουν προδώσει ποτέ. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά. Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσετε για την σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

 

Παρθένος

Από σήμερα, ξεκινάει για εσένα αγαπημένε Παρθένε μια καινούργια περίοδος που θα μπορέσεις να αναθεωρήσεις πολλά θέματα που έχεις κάνει μέχρι τώρα.  Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να εκφράσεις τα αισθήματα σου.

 

Ζυγός

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη, και θα γίνουν κάποια γεγονότα σήμερα που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφο σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Ταύρο σε ευνοεί και θα σε διακρίνει μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα. Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε και νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Τοξότης

Έχεις μεγάλη υπευθυνότητα και θέλεις ότι αρχίζεις να το τελειώνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και δέχεσαι αρκετή πίεση για να μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα στην σειρά τους. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην ερωτική σου ζωή.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σε κάνει πολλές φορές ανυπόμονο. Θέλεις να κάνεις πολλά και θέλεις να καταπιαστείς με όλα. Ισχυρό θα είναι μέσα σου το αίσθημα της ανεξαρτησίας, αλλά και της πρωτοτυπίας για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης.

 

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Ταύρο σε ευνοεί ώστε θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και θα λειτουργείς αποφασιστικά βάζοντας μπροστά σχέδια τα οποία έχεις καιρό στο μυαλό σου. Θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις πολλές προβληματικές καταστάσεις να τις λύσεις.

 

Ιχθύς

Οι καταστάσεις που σε περιβάλλουν δεν είναι εύκολες αγαπημένε Ιχθύ. Το πλανητικό σκηνικό (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό) σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

 

 

Πηγή