Ο Άρης κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και μας κινητοποιεί ναδραστηριοποιηθούμε συλλογικά  και να κάνουμε μικρές ή και μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας. Με τον Άρη σε αυτή τη θέση, θα ζήσουν μία περίοδο δυναμισμού και αποφασιστικότητας τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

 

Κριός

Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, ώστε να περνάτε ακόμη καλύτερα.

 

Ταύρος

Στηρίξου στις δυνάμεις σου και διατήρησε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

 

Δίδυμος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου – θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Καρκίνος

Στηρίξου στις δυνάμεις σου και με αυστηρότητα βάλε τους δικούς σου όρους για καλύτερες προοπτικές. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

Λέων

Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

 

Παρθένος

Δείξε ψυχραιμία και προετοίμασε τον εαυτό σου. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, μπορείς να περάσεις υπέροχα στα αισθηματικά σου, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις περιθώρια σε φίλους να εμπλέκονται σε προσωπικά σου ζητήματα. Στα αισθηματικά σου σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς, ειδάλλως θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

 

Σκορπιός

Μην βιαστείς να δρομολογήσεις τίποτα αν δεν συμφωνήσουν οι υπόλοιποι. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να τον παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που ακόμη δεν σου έχει πει.

 

Τοξότης

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, καθώς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως να είχαν γίνει στον αισθηματικό τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι βέβαιο ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Αιγόκερως

Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος και η επιτυχία πλησιάζουν για το ζώδιό σου. Στον αισθηματικό τομέα, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει τα πράγματα. Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Περιόρισε λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου, αγαπητέ Ιχθύ, με πολλές ευκαιρίες δράσης σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Σήμερα θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

 

Πηγή