Είναι άραγε το αιώνιο ζητούμενο από όλους; Υπερεκτιμημένο για μερικούς, μοναδική απόλαυση για άλλους, αγγαρεία για κάποιους ή τρόπος απόκτησης απογόνων; Όποια και αν είναι η αντιμετώπιση καθενός από εμάς για το πλέον συζητημένο θέμα όλων των εποχών, το Νο 1 στις μηχανές αναζήτησης, η βάση για μια από τις πλέον επικερδείς επιχειρήσεις παγκοσμίως, η ουσία είναι μία. Να πετυχαίνει η συνουσία.

 

Κριός

Ο Κριός γνωρίζει ακριβώς πού πρέπει να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και πού να κάνει πιο δραστικές κινήσεις. Αρχικά προσπαθεί να ανακαλύψει και να μοιραστεί τις βαθύτερες ανάγκες σας, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Βέβαια αυτός πιθανότατα να είναι έτοιμος για ακόμη περισσότερα. Θα σας ξαπλώσει, θα έρθει μπροστά σας ώστε να έχει τον έλεγχο της κατάστασης σύμφωνα με το ρυθμό από το ταίρι του. Ο Κριός λατρεύει να αφήνει τα σημάδια του, αλλά και να έχει τα δικά σας πάνω του.

 

Ταύρος

Ταύρος είναι πολύ ζωηρός στο συγκεκριμένο θέμα και μπορεί εύκολα να δεχθεί τα περίεργα ζητούμενα από το ταίρι του. Θα ξαπλώσει αναπαυτικά και θα ζητήσει κάτι τον χαλαρώσει. Μετά με τη σειρά του, θα ξαπλώσει το ταίρι και θα ασχοληθεί με τους ώμους, το θώρακα, μέχρι χαμηλά στην κοιλιά. Ο Ταύρος θα εισχωρήσει εναλλάσσοντας την αργή με αυξανόμενη ταχύτητα. Δεν του αρέσει να είναι βιαστικός και να είστε σίγουροι πως οι κινήσεις του Ταύρου θα είναι προσεκτικές, απολαμβάνοντας κάθε κίνηση.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ευχάριστος και του αρέσουν τα πειράγματα και τα παιχνίδια. Το καλύτερο γι’ αυτόν είναι όταν είναι ξαπλωμένος ώστε να αντικρίζει ο ένας τον άλλον. Μετά από τις πρώτες κινήσεις θέλει τα χέρια ελεύθερα. Η ταυτόχρονη ευχαρίστηση είναι ό,τι καλύτερο με αυτή τη θέση. Με την ησυχία σας, χαλαρώστε και απολαύστε. Φυσικά ο Δίδυμος μοχθεί για ευχαριστήσει όλο το φάσμα των αισθήσεων του συντρόφου του. Θέλει να μυρίζει, να βλέπει, να αισθάνεται, μα πιο πολύ να ακούει γλυκά λόγια.

 

Καρκίνος

Η στάση του Λωτού μάλλον έχει ανακαλυφθεί από Καρκίνο. Καθισμένος με τα πόδια σταυρωμένα και ο παρτενέρ του να τυλίγει τα δικά του, γύρω από το σώμα του. Οι κινήσεις του είναι ρυθμικές, αργές με τακτικές εισχωρήσεις. Σε αυτή τη θέση μπορεί να χαϊδέψει το ταίρι και να έχουν καλύτερη επαφή ώστε να νιώθουν καλύτερα. Είναι του ρομαντικού, τι να κάνουμε.

 

Λέων

Η οπίσθια θέση είναι η αγαπημένη του Λέοντα που λατρεύει να δείχνεται ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα. Μπαίνει βαθιά καθώς ο ένας από τους δύο γονατίζει κι ο άλλος βρίσκεται πίσω κρατώντας όσα σημεία κρίνει απαραίτητο. Αυτό μπορεί να φτάσει και τους δύο σε άλλα λέβελ απόλαυσης. Θα σας κρατά γερά, αυτή η θέση δεν είναι για αργές κινήσεις.

 

 

Παρθένος

Είναι λάτρης της πλάγιας θέσης, όταν αυτός ξαπλώνει στην άκρη του κρεβατιού και απλώνει τα πόδια του, ενώ το ταίρι του γονατίζει ώστε αυτός να εισχωρήσει και να το ικανοποιήσει με επιδεξιότητα. Στον Παρθένο αρέσει να έχει το κάτω χέρι. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή η στάση είναι ιδανική γι’ αυτόν, μιας και το ταίρι του μπορεί να ελέγχει τη γωνία και το ρυθμό του μπες-βγες.

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί και δεν έχουν ανάγκη από κάτι άγριο. Ανάβουν με την αίσθηση της ίντριγκας και της τέχνης. Το να βρίσκεται από πάνω μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο για τον Ζυγό. Ο πιο άνετος και συνήθης τρόπος να απολαμβάνει να κανείς να το κάνει, φροντίζοντας ο ένας τον άλλον στα πιο κρυφά σημεία.

 

Σκορπιός

Το ταπεραμέντο του αποκαλύπτεται με την ανεστραμμένη στάση της Αμαζόνας. Παραδομένοι στα θέλω του Σκορπιού, μπορεί απλώς να σας τρίψει περνώντας στη βαθιά εισχώρηση. Όταν αρχίζει τα παιχνίδια, του αρέσει να τσιγκλάει λίγο το ταίρι του, απολαμβάνοντας τους ήχους και εναλλάσσοντας μια ελαφριά ενόχληση με την ικανοποίηση. Ο Σκορπιός μπορεί να σας προσφέρει παιχνίδια ρόλων, καθηλώνοντάς σας στο κρεβάτι.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι παρτενέρ υψηλών ταχυτήτων και ευχαριστιέται με κάτι γρήγορο. Μπορεί να σας πάρει πάνω στα σκαλιά ή ενώ αμέριμνοι τακτοποιείτε κάτι στη βιβλιοθήκη σας. Στα τέσσερα είναι μία από τις πιο αγαπημένες του θέσεις. Πάντα δοκιμάζει κάτι καινούριο και νέα σενάρια για να συνοδεύουν την πράξη. Και τι μπορεί να είναι πιο απολαυστικό από τον τρόπο που τρίβει. Τα δάκτυλά του τρέχουν σε όλο σας το σώμα πιάνοντας απαλά και ενεργοποιώντας τις σωστές περιοχές.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι λεπτολόγος όταν προγραμματίζει το παιχνίδι του. Η καθιστή στάση όπου και οι δύο κάθονται αντικρίζοντας ο ένας τον άλλον ενώ θα κουνιούνται αργά σε έναν χορό είναι η αγαπημένη του. Για να τον οδηγήσετε στην κατάλληλη διάθεση, χρειάζεται να δημιουργήσετε την πιο άνετη ατμόσφαιρα. Ο Αιγόκερως θα εκτιμήσει ένα καθαρό και άνετο παχύ χαλί μπροστά από το τζάκι, ακούγοντας ήρεμη μουσική και πίνοντας ένα παλιό κρασί.

 

Υδροχόος

Η καλύτερη στάση γι’ αυτόν είναι σαν να κολυμπάει. Ο ένας να είναι ξαπλωμένος και ο άλλος από πάνω με τα πόδια του απλωμένα κατά μήκος του σώματός τους. Σε αυτή τη θέση μπορεί να έχει έλεγχο των κινήσεων και ο σύντροφός του μπορεί να φτάσει εύκολα στη μέγιστη απόλαυση καθώς απολαμβάνει και μία ήπια ευχαρίστηση. Μπορεί επίσης να αλλάξει τη θέση των ποδιών του εναλλάσσοντάς τα από ανοιχτά σε κλειστά.

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι γοητευτικός από τη φύση του. Η διαίσθησή του μπορεί γρήγορα να βρει τα πιο ευαίσθητα σημεία σας. Μπορεί να ικανοποιεί ο ένας τον άλλον με τη στάση του κουταλιού, όπου τα δύο σώματα εφαρμόζουν το ένα στο άλλο με στενή επαφή. Ξαπλωμένοι στο πλευρό, ο Ιχθύς θα βρει τα σωστά σημεία επαφής εύκολα εσείς μπορείτε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τεμπέλικα κάνοντας κάτι απαλό και γλυκό.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!