Το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του πρώτου δεκαημέρου. Είναι ξεκάθαρο ότι η διάθεσή μας γενικότερα θα επηρεαστεί από οικονομικές εξελίξεις, καθώς υπάρχουν εμπόδια ή περιορισμοί στις κινήσεις που μας εγκλωβίζουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, κατήφεια και απαισιοδοξία, αφού εκδηλώνονται άμεσα ζητήματα αυτοεκτίμησης και φόβοι που ρίχνουν το ηθικό μας.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, βγείτε έξω με φίλους και χαμογελάστε, απαλλαγμένοι από τα άγχη. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι τα φλερτ δε θα λείψουν, αρκεί να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογήσεις τον έρωτά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμος

Η αστάθεια έφτασε στο τέλος της. Μια εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου.  Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή συμπεριφορά του συντρόφου σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

 

Καρκίνος

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου περίοδο, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις, όμως ίσως δε θα κρατήσει για πολύ αυτός ο νέος έρωτας.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε τα αισθηματικά σου έχουν τις προοπτικές να κυλήσουν καλά, αν εσύ πρώτα δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η ημέρα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, η ανεβασμένη σου διάθεση θα κατακτήσει σήμερα όποιον βάλεις στο μάτι. Μπορείς να διασκεδάσεις και όπου σε βγάλει!

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό θα το εκφράσεις έντονα σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις και την γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που έχεις τη μοναξιά μόνιμη παρέα, θα έχεις τη δυνατότητα να τη διώξεις, ξεκινώντας μία σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό ή το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε αγκαζέ τη σημερινή μέρα και βγες έξω για να ηρεμήσεις. Δε θα το μετανιώσεις!

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε και οι δύο πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι!

 

Ιχθύς

Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ, ίσα-ίσα για να ικανοποιήσεις πρόσκαιρα το συναισθηματικό σου κενό και φρόντισε να αντιμετωπίσεις και να χειριστείς με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτή σου την ανάγκη. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

 

Πηγή