Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται σήμερα σε εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, προτρέποντας όλους μας να κινηθούμε ελεύθερα, χωρίς όρια και ταμπού, κάνοντας μικρές ή και μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή μας. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι αποφάσεις και οι συμφωνίες.

 

Κριός

Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σού δίνει πολύ καλές επιρροές, αισθηματικά, για μια καινούργια γνωριμία.

 

Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι κι εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.

 

Δίδυμος

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Πολλές εκπλήξεις σού επιφυλάσσει η σημερινή μέρα στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άσχετα θέματα.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα και εσύ και το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και όλα θα πάνε καλά.

 

Ζυγός

Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό (με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω) αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σήμερα προσπάθησε να δεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

 

Τοξότης

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αποφύγεις τις εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Μην αμελείς βασικά πράγματα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Υδροχόος

Μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατήσουν πίσω. Αισθηματικά, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να του πεις εδώ και αρκετό καιρό.

 

Ιχθύς

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στον αισθηματικό σου τομέα αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της σχέσης σου.

 

Πηγή