Οι απαιτήσεις της ημέρας προκαλούν έντονο στρες αλλά και συναισθήματα απογοήτευσης, γιατί παρ’όλες τις προσπάθειες υπάρχει ένα διαρκές «φρένο» που δεν βοηθά να επιταχυνθούν οι εξελίξεις γύρω μας. Με κόπο και δουλειά, θα μπορέσει να μπει τάξη σε κάθε μας δραστηριότητα.

 

Κριός

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, καθώς έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Ταύρος

Η φαντασία, η λογική, αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να πάρετε από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

 

Δίδυμος

Όσο περνάει ο καιρός η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή και αποκτάει πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα για να δεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου διαφορετικά, ώστε τα πράγματα να γίνουν ιδανικά.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συζητήσεις με το ταίρι σου για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό θα αλλάξει. Οι πλανήτες (η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω) σε ευνοούν αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό.

 

Λέων

Μην υποτιμάς το μυαλό σου που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα. Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.

 

Παρθένος

Η δυναμική σου προσωπικότητα θα πάρει τα πάνω της και κανείς δεν θα μπορεί να σε σταματήσει. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

 

Ζυγός

Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και ως εκ τούτου δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο στον αισθηματικό τομέα. Έλα λίγο πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχει εμφανιστεί κάποιο ταίρι στη ζωή σου, είναι σίγουρο ότι άμα το βάλεις στο μυαλό σου θα κάνεις και τη νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς σου στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα. Αισθηματικά, απόφυγε σήμερα να κυριαρχήσεις πάνω στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

 

Τοξότης

Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα οι ιδέες σου, αγαπητέ Τοξότη, θα γίνονται πιο εύκολα αποδεκτές από το περιβάλλον σου και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον της σχέσης σου και όλα θα πάνε καλά.

 

Αιγόκερως

Μην τα παίρνεις όλα σοβαρά, γιατί έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, τα οποία θέλεις να λύσεις άμεσα. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Έχεις πολλές και καλές ιδέες, και ακόμα κι αν είναι υπεραισιόδοξες, ξέρεις ότι έχουν βάση και καλά κάνεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να τονώσεις το ηθικό του συντρόφου σου, ώστε να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματά του.

 

Ιχθύς

Προσπάθησε να δώσεις λύσεις με θετικές προεκτάσεις – μπορεί να είναι ίσως και λίγο φανταχτερές, αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είναι ικανοποιητικές. Στα αισθηματικά σου, νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στη σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί.

 

Πηγή