Μέρα αγωνιστική, δραστήρια, κοινωνική με έντονο το στοιχείο της συμπόρευσης, της κοινωνικοποίησης αλλά και της ανταλλαγής απόψεων και ιδεών! Ωστόσο θυμηθείτε… Πίσω από τα πολλά λόγια που ακούτε, είναι σκόπιμο να μην παρασυρθείτε σε εξιδανικεύσεις που στο τέλος θα προδώσουν την εμπιστοσύνη σας.

 

Κριός

Είναι επίσης πιθανό να γίνεις ξαφνικά ασταθής και να έχεις μια έντονη τάση διαφύλαξης της προσωπικής σου ελευθερίας. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές.

 

Ταύρος

Η επαναξιολόγηση όλων σχεδόν των ιδεών, των πεποιθήσεων και των αξιών σου θα είναι το κεντρικό μήνυμα των άστρων. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που πιθανόν σε προβληματίζουν.

 

Δίδυμος

Είναι απαραίτητο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να μην αναλώνεσαι σε πολλά και περιττά θέματα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στο ταίρι σου για όλα αυτά που σε ενοχλούν στη σχέση σας. Θα δεις ότι μετά όλα θα είναι καλύτερα.

 

Καρκίνος

Ο συντηρητισμός, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως για κάποιο διάστημα να σου χρειαστεί, προκειμένου να σε οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα, πιο βαθιά και ουσιαστικά. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά μαζί με το ταίρι σου.

 

Λέων

Γενικά προβλέπεται μια αναβάθμιση και μια πιο δημιουργική ενασχόληση, για το ζώδιό σου. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις, θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου.

 

Παρθένος

Η διπλωματία αυτή την περίοδο δεν θα χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, ενώ θα νιώθεις μια απογοήτευση λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που σε έχει κυριεύσει τελευταία. Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς να ξεπερνάς τα αισθηματικά σου προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Θα ξεκινήσεις να κάνεις τις αλλαγές και τις προσαρμογές σου, γιατί έχεις ευελιξία, αλλά θα χρειαστεί και σταθερότητα στον στόχο σου. Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.

 

Τοξότης

Θα χρειαστείς καλύτερη οργάνωση και μια ρεαλιστική εικόνα. Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Αιγόκερως

Έχεις βαθιά αισιοδοξία μέσα σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και πίστη για το καλό. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις να πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Στον αισθηματικό τομέα, ο Άρης στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Με το καλό κλίμα που θα επικρατεί στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.
Πηγή