Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Β. Δεσμό, δηλώνει σήμερα ότι αρκετά από τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και από τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) θα ζήσουν μία μοιραία ερωτική στιγμή! Πείτε ναι, σε νέες ερωτικές γνωριμίες και στιγμές γεμάτες συναίσθημα!

 

Κριός

Η μέρα είναι άκρως θετική για τις ερωτικές σου υποθέσεις και εσύ μπορείς άνετα να φλερτάρεις, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς αλλά και να κατακτήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις!

 

Ταύρος

Η στιγμή της αισθηματικής επιβεβαίωσης έφτασε… οι αποστάσεις που σε χώριζαν με το άτομο της καρδιάς σου εκμηδενίζονται και τώρα νιώθεις ελπίδα και χαρά!

 

Δίδυμος

Με την Σελήνη να κινείται στο Λέοντα, η διάθεσή σου από το απόγευμα και έπειτα είναι αρκετά καλύτερη και ευνοείσαι για μία έξοδο, που θα έχει φλερτ και ερωτικό παιχνίδι!

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Αιγόκερω και αυτό το Σάββατο βρίσκεται σε αρμονία με τον Ποσειδώνα … Ένα ρομαντικό μήνυμα ή μία τρυφερή συνάντηση, θα σου δώσουν χαρά!

 

Λέων

 

Αρέσεις και μάλιστα πολύ … Αυτό πρέπει να έχεις υπόψη σου αυτό το Σάββατο φίλε μου Λέοντα! Τα αισθηματικά σου είναι στο χέρι σου, για αυτό κούνησε λίγο παραπάνω το δαχτυλάκι σου!

 

 

Παρθένος

 

Μπορεί να έχεις τις κλειστές σου και να θέλεις για λίγο να αποτραβηχτείς από τα αισθηματικά σου! Ένα όμως θα σου πω …. ο έρωτας θα έχει άκρως αποπλανητικό χαρακτήρα αυτό το Σάββατο!

 

 

Ζυγός

 

Ερωτική διασκέδαση με μία Σαββατιάτικη έξοδο με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε κάνει να περάσεις μία υπέροχη μέρα! Είσαι χωρίς ταίρι; Βγες με την παρέα σου και τα φλερτ θα σε ανεβάσουν!

 

 

Σκορπιός

 

Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μία όμορφη και ουσιαστική επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Λύσεις υπάρχουν, διάθεση επίσης…. τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει, είτε στον ίδιο σου τον εαυτό , είτε στη σχέση που σε ενδιαφέρει!

 

 

Τοξότης

 

Ο αισθηματικός σου τομέας σου αφήνει κάποια κενά και καλό είναι να έχεις αυτό τον καιρό κάποιες συναισθηματικές άμυνες. Θυμήσου ότι το νέο, ευνοείται περισσότερο από το παλιό!

 

 

Αιγόκερως

 

Η αγάπη είναι δίπλα σου, μην την αφήνεις να φύγει, μην επιτρέπεις στους εγωισμούς να στέκονται εμπόδιο …. Δεν παίζει τίποτα στα αισθηματικά; Άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχει κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να σε πλησιάσει!

 

 

Υδροχόος

 

Ο τολμών νικά λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία, η οποία ταιριάζει «γάντι» στις ερωτικές εξελίξεις αυτού του Σαββάτου! Τόλμησε να διεκδικήσεις αυτό που θες και θα περάσεις ένα ευχάριστο ερωτικό Σάββατο!

 

 

Ιχθύς

 

Η αισθηματική σου ζωή αν και μπερδεμένη τον τελευταίο διάστημα, σήμερα είναι σε ευνοϊκό στάδιο! Η αρμονία Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε ευνοεί για μία νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον, είτε ακόμα και για ένα τρυφερό – ρομαντικό τετ- ατ- τετ που το περιμένεις πολύ!

 

 

Πηγή