Σήμερα κορυφώνεται το Τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για λύσεις, προοπτικές, εξέλιξη, ωφέλιμες αλλαγές και σπουδαίες λύσεις για να απεμπλακείτε επιτέλους από οτιδήποτε αρνητικό! Ωστόσο τα Παρορμητικά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου καλό θα είναι να αποφύγουν τις ερωτικές υπερβολές αλλά και τα πολλά έξοδα, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Δία!

 

Κριός

Σαν Κριός, έχεις μεγάλο δυναμισμό και μπορείς να ξεπερνάς τις δυσκολίες με ευκολία. Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να αποφύγεις τα προβλήματα στα αισθηματικά σου.

 

Ταύρος

Προσπάθησε να κρατήσεις μια στάση ουδέτερη, χωρίς να ενθουσιάζεσαι, και μην διστάσεις να ρισκάρεις, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ίδιας σου της ζωής. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σήμερα τα λόγια σου, ειδάλλως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Είσαι σε αναμονή κάποιων εξελίξεων, από ενέργειες που έχεις κάνει. Σήμερα προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

 

Λέων

Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Παρθένος

Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

 

Ζυγός

Η σχέση σου μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που ίσως προκύψουν. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Σήμερα φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα αισθηματικά σου, σε βασανίζουν πολλά θέματα σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

 

Αιγόκερως

Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό σού δίνει όλα τα φόντα, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις. Στα αισθηματικά σου, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Εξωτερίκευσε λοιπόν τα συναισθήματά σου, ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα μάθεις και κάποια νέα και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη. Στα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

 

Πηγή