Αυτή την Τετάρτη μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου και να βρεις την πλήρη ανταπόκριση! Κατά την διάρκεια της ημέρας, δίνονται οι ευκαιρίες να υπάρξει περισσότερη κατανόηση και συναισθηματική κάλυψη μέσα από τις σχέσεις!

Κριός

Θα πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ειδάλλως θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

 

Ταύρος

Το κοινωνικό σου περιβάλλον σε αποδέχεται, αγαπητέ Ταύρε, με τον καλύτερο τρόπο, σε στηρίζει ψυχολογικά και σε ενθαρρύνει σε νέα βήματα. Αισθηματικά, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δίδυμος

Ως Δίδυμος διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα προλάβεις πιθανές παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Μία αναπάντεχη πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου, γεγονός που θα σε αναγκάσει να απευθυνθείς για πληροφορίες σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι και τόσο. Στον αισθηματικό τομέα, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που έχεις για το ταίρι σου.

 

Λέων

Μην διστάσεις να επωφεληθείς, δημιουργώντας κάτι που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Αισθηματικά, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

 

Παρθένος

Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένος μπορείς να νιώσεις όταν οι επιλογές είναι πραγματικά δικές σου. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν μια άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Ζυγός

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί για το ζώδιό σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Σκορπιός

Περιόρισε την τάση σου να καταστρέφεις ο ίδιος τον εαυτό σου όταν δεν πάνε όλα όπως τα θες. Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

 

Τοξότης

Την αποδοχή που σου λείπει θα την κατακτήσεις με σοβαρές πράξεις, στον χρόνο που πρέπει. Στα αισθηματικά σου προβλέπονται κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως

Θα διαπιστώσεις ότι η βελτίωση του εαυτού σου είναι πολύ ευκολότερος στόχος από όσο φοβόσουν και δεν τολμούσες. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

 

Υδροχόος

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

 

Ιχθύς

Θα στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και θα καταφέρεις να εκμεταλλευθείς μία μεγάλη ευκαιρία, με αποτελεσματικό τρόπο. Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να τον απαλλάξεις από τυχόν ανασφάλειες.

 

Πηγή