Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, χαρίζει μία αισιόδοξη νότα σε αυτή την φθινοπωρινή Τρίτη, η οποία είναι γεμάτη ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών, νέων συνεργασιών και σχέσεων! Η αισιόδοξη σκέψη, οι προτάσεις, οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες της ημέρας, θα σκορπίσουν χαμόγελα!

 

Κριός

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν υπάρχει ταίρι σε βεβαιώνω ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

 

Ταύρος

Μην επιτρέψεις σε κανέναν να ρίξει την αυτοπεποίθησή σου. Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

 

Δίδυμος

Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό για εσένα.

 

Λέων

Η λύση που σου προσφέρεται με ευκολία είναι θετική για σένα και καλό θα είναι να μην αρνηθείς. Σήμερα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου γιατί όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

 

Παρθένος

Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε θα γίνουν πολύ καλά θέματα.

 

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στην σχέση σου που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν. Αν δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην αγχώνεσαι γιατί στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα.

 

Τοξότης

Σε κάποιες συζητήσεις που κάνει το ταίρι σου για την σχέση φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ήρθε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

 

Υδροχόος

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σου εγγυώμαι ότι την επόμενη περίοδο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να γίνει και η καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή