Η σημερινή σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο, κάνει κάπως βαρύ το κλίμα της ημέρας μας, ενώ δεν λείπουν οι δυσάρεστες ειδήσεις, η περιοριστικότητα και η σκληρότητα στα λόγια και στις αποφάσεις! Η μέρα όμως ενδείκνυται για να βάλουμε ένα πρόγραμμα στη ζωή μας και για να καταλήξουμε σε πιο σταθερά συμπεράσματα!

 

Κριός

Η απόλυτη συγκέντρωσή σου σε ότι κάνεις χαρίζει επιτυχία και αναγνώριση που κάποιοι δεν κατανοούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά απόφυγε την οξυθυμία γιατί μπορεί να έχεις αντιθέσεις που δεν τις θέλεις καθόλου.

 

Ταύρος

Κάποιες φορές είναι έξυπνο να μην αντιλαμβάνονται την ευφυΐα σου. Ο Άρης από τον Υδροχόο μπορεί να κάνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Εκμεταλλεύσου την θετική πλανητική όψη.

 

Δίδυμος

Η κοινωνική καταξίωση είναι σημαντική αλλά μην αναλώνεσαι υπερβολικά προς αυτή την κατεύθυνση. Στην σχέση σου θα κάνεις πολλά για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. φρόντισε να μιλάς μαζί του περισσότερο και να εξωτερικεύεσαι.

 

Καρκίνος

Συνετίσου και κάνε πιο σοβαρή αξιολόγηση των αναγκών σου. Παράπονα που μπορεί να έχεις από την σχέση σου αυτή την περίοδο δεν ευνοείσαι για να τα λύσεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και στην πορεία θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Λέων

Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο έτσι και σήμερα θα περάσεις τις απόψεις σου. Φρόντισε να μην έχεις τόσο μεγάλη υποκριτικότητα σε σχέση με το ταίρι σου. Μπορείς να φερθείς με πιο ευέλικτο τρόπο για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν.

 

Παρθένος

Μην αφήνεις αγαπημένα σου άτομα να σε επηρεάζουν με τις απόψεις τους για αυστηρά δικά σου ζητήματα. Ο Ερμής από τον Τοξότη θα κάνει την επικοινωνία με το ταίρι σου καλύτερη. Φρόντισε τώρα να το πλησιάσεις περισσότερο.

 

Ζυγός

Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές αλλά αυτή δεν είναι δικαιολογία ότι μπορείς να παραμελείς την σχέση σου. Φρόντισε να ανασυγκροτηθείς.

 

Σκορπιός

Συχνά η τάση σου για ονειροπόληση σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου που μπορεί να φέρνουν κάποια σύννεφα στην σχέση σου. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

 

Τοξότης

Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει να ανοιχτείς παραπάνω στο ταίρι σου και να πεις λόγια που θα του δώσουν χαρά. Μπορείς να κρατήσεις αυτή την κατάσταση ώστε η σχέση σου να είναι ισορροπημένη.

 

Αιγόκερως

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στην σχέση σου ώστε να την κάνεις καλύτερη. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι δεν πρέπει μόνο εσύ να τα σκέπτεσαι αλλά να τα συζητήσεις και με το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Κάποια προβλήματα δεν παύουν να σε ταλαιπωρούν αλλά αρχίζουν να δρομολογούνται σταδιακά. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αν αλλάξεις τακτική και αρχίζεις και μιλάς στο ταίρι σου. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις ξέρει και φέρνουν έντονο εκνευρισμό.

 

Ιχθύς

Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη η επικοινωνία σου θα είναι αρκετά καλή με τον περίγυρό σου. Τα αισθηματικά σου μπορεί να σου φαίνονται ότι είναι προβληματικά αλλά στην ουσία δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς.

 

Πηγή