Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 4/5-5/5


Ο Ερμής από τον Τοξότη και ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού βρίσκονται σε όψη τριγώνου, χαρίζοντας απλόχερα ευκαιρίες διασκέδασης, ευχάριστων ειδήσεων και εκπλήξεων που θα ανεβάσουν την διάθεσή μας στα ύψη! Οι απρόοπτες συναντήσεις και γνωριμίες έχουν απόψε την τιμητική τους!

 

Κριός

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά. Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι η αστρολογική όψη θα σε ευνοήσει για να έρθει νέα σχέση στην ζωή σου.

 

Ταύρος

Κάποιο μήνυμα από μακριά σε γεμίζει αισιοδοξία και υπόσχεται εξελίξεις που θα φέρουν ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Η σύνοδος που γίνεται σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σου φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην σχέση σου. Απέφυγε να βγάλεις ζήλειες στο ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Συγκράτησε την ψυχραιμία σου με υποχρεώσεις που αδυνατείς να διεκπεραιώσεις και μην επιτίθεσαι σε όσους σε πιέζουν αλλά μίλησε με ειλικρίνεια και ψυχραιμία. Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό ευνοείσαι να κάνεις κάποιο ταξίδι με το ταίρι σου και να βγάλεις όλο τον ερωτισμό σου ώστε να το κάνεις ευτυχισμένο.

 

Καρκίνος

Συγκεντρώσου περισσότερο στο πρόγραμμά σου και σύντομα θα πετύχεις όσα επιθυμείς. Σήμερα μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και να πεις ότι αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Η κίνηση σου αυτή θα σε φέρει περισσότερο κοντά του.

 

Λέων

Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους παρά γνώρισε πως θα μπορούσες να δημιουργήσεις πιο αποτελεσματικές συνθήκες μεταξύ σας. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις ώστε να μπορέσεις να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη.

 

Παρθένος

Ασχολήσου με τους στόχους σου και αγνόησε σχόλια και ανώφελες συζητήσεις. Σήμερα με το τρίγωνο που γίνεται του Ερμή με τον Ουρανό σε ευνοεί ώστε να περάσεις ρομαντικά και ευχάριστα με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις ακόμη καλύτερη την σχέση σου. Εσένα που η μοναξιά παραμένει ακόμη στην ζωή σου με την σύνοδο που γίνεται σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα έρθουν ξαφνικά καταστάσεις εκεί που δεν τις περίμενες.

 

Σκορπιός

Προβλήματα που απασχολούν το χρόνο σου τακτοποιούνται και απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα βελτιώνουν την καθημερινότητα σου. Με την σύνοδο που γίνεται σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα η ημέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική γεμάτη πάθος και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό θα σε ωθήσει να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και κάποιες προτάσεις για ταξίδι ώστε να περάσετε υπέροχα.

 

Αιγόκερως

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα φρόντισε να μην σκεφτείς καταστάσεις που έχουν περάσει και θέλεις να κάνεις αλλαγές στην σχέση σου. Ξέχασε τα όλα και πέρασε όσο πιο ρομαντικά μπορείς.

 

Υδροχόος

Επαφές και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Φρόντισε την πρώτη εντύπωση. Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό θα μπορέσεις να περάσεις με το ταίρι σου πολύ καλά και με έντονο ερωτισμό.

 

Ιχθύς

Θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και θα καταλήξετε σε πολύ καλά συμπεράσματα. Κάνε πρόταση στο ταίρι σου για μια μικρή απόδραση θα κάνει και στους δύο πολύ καλό.

 

Πηγή